icon

Viete mi poradiť?Obava z možnej nevery

atka1989
5. okt 2018

Viete mi poradiť? Žijem s priateľ už pomali 3rok . Len mám stále obavy že čo keď sa stretáva za mojim chrbtom. S bývalou 🤔... Len nechcem robiť zatiaľ žiadnu burku medzi nami. Je to moc komplikované skusim vam to vysvetliť v tej dobe priateľ bol slobodný rozvedený a veľmi sa zaľúbil do jednej čo snim pracovala v robote natarala mu že ako aj ona ho ľúbi a že sa bude rozvádzať....Ona po 3mesiacoch otehotnela a povedla to naňho že snim čaká lenže v zápätí ho aj nehala že bude naďalej žiť so svojím mužom manželom že rozvádzať sa nebude a nemusí platí žiadne výživné a nič podobné že ani sa decko nebude písať po ňom myslim priezvysko nebude mať jeho...Takže on sa dost sklamal ...lenže ona ho mala v hrsti lebo vedela že aký je zaľúbeni do nej...pocas toho aj ked porodila uz sem tam po tajomky sa stretáva ešte snim aby sa jej to manžel nedozvedela .A Pot? Som došla ja a tak sme sa dali do kopy a sme spolu lenže ja mám obavu čo keď aj teraz to robia 🙄niečo spolu majú...🙄 nedozved bol v robote psvojho manžela. Otehotnela a povedala že je to dieťa od toho

janinka007
6. okt 2018

ak by aj dieťa bolo tvojho priatela, za otca bude vždy oficiálne považovaný jej muž, keďže je vydatá...

atka1989
autor
6. okt 2018

@janinka007 to ano ....ti viem..Ja to neriešim.ale ide oto či sa nestretávajú ešte ako nato prísť?

beky1813
6. okt 2018

Fuha. Ty si riadna stihacka. Najmi si sukromneho detektivs

atka1989
autor
6. okt 2018

@beky1813 načo tu píšeš len tvoj komentár nemá ani hlavu ani pätu !

beky1813
6. okt 2018

@atka1989 no tvoj prispevok viac nedava zmysel. Mas nejake naznaky, ked taj stresujes?

catherinah
6. okt 2018

Nikdy by som nechcela chlapa v takom stave. Podla mna si len zaplata, ked mu hento nevyslo a NIKDY Ta nemiloval.

jana_eyre
6. okt 2018

zese budem za divnu, co sa priznava.. niekedy ma udivuje, kolko podobneho tu na mk viem najst, co som sama prezila.. ked som zacala chodit s mojim muzom (dlhorocnym mojim kamaratom) on mal 23 a ja 21 rokov.. vedela som o nom, ze chodil so svojou kolegynou, co mala ineho oficialneho priatela (ja som chodila predtym s jeho kolegom ich vztah bol verejne tajomstvo tak som sa to dozvedela) a moj muz, mlade ucho bol jej bokovka.. neskor sa rozisli, ale dalej spolu pracovali a kamaratili sa..

a my sme spolu zacali chodit.. tiez som zazivala pochybnosti, lebo som nechapala ako mohol vydrzat hrat druhe husle a ta zena mi prisla riadne divna .. pokial viem s tym jej oficialnym boli akoze stastni par, prislo mi to ze ju vzrusuje niekoho podvadzat.. kedze boli potom akoze kamosi, tak mi to prislo tak ci sa nedohodli aby obaja mali nejakych oficalnych.. ja som velmi úprimny a monogamny clovek, ked som zistila ze sa este kamaratia a riadne som ziarlila (ja viem, tu na mk sa nenosi priznat si ziarlivost) tak som mu dala na vyber.. bud bude somnou chodit, alebo s nou uplne prerusi kontakt.. chvilu mu trvalo kym to pochopil, po par hadkach som sa s nim rozisla.. on ma prisiel odprosit, prerusil s nou kontakt odisla z firmy (citala som od nej urazene spravy) odvtedy sa snazil byt dobrym priatelom, neskor muzom a otcom.. mali sme este par problemov, co s tymto nesuviseli, par rokov do zadu mal zase iny priestupok o ktorom som aj nedavno pisala.. ja som v tychto veciach priama vzdy sa snazim aby vedel co citim a preco sa ma to vsetko dotyka..

mam za to ze ak je naozaj neverny, tak to casom praskne.. dohodni si s nim uprimne pravidla, vysvetli mu,co ta zranuje a preco ta to zranuje.. ak je normalny a lubi ta, pochopi to a bude sa snazit ti dokazat, ze ex je fakt uz len ex..

atka1989
autor
6. okt 2018

@jana_eyre ďakujem ti . Vieš mi sme sa stym už rozprávali. Stále tvrdí že nič nemá S nou už. . Lenže ona je taká osoba že rada provokuje. Aj keď si vybrala svojho manžela a naďalej snim žije aj stym dieťaťom čo akože je môjho priateľa. Ako šťastná rodinka. A keď si zistila že aj on si našiel priateľku ako mňa môj priateľ tak mu začala naschvál písať. Že jej mohol dať vedieť že už ma niekoho a také to veci. Lenže on nato už nereaguje. A to zase si nemyslím že len tak by sa dal so mnou do kopy keby ma nemal rád. To už by si našiel inu babu keďže tam viac ženy robia v práci ako chlapy. A boli tam ženy ktoré odmietal čo ich nechcel.

horalka1986
6. okt 2018

Ked je to dieta jeho, preco to neda na sud?

atka1989
autor
6. okt 2018

@horalka1986 on nevie ani sám či je jeho . Lebo ona žila aj z mužom a zároveň aj snim sa stretávala.

11mirka22
6. okt 2018

@horalka1986 nemôže. Iba jeden z rodičov môže dať návrh na zapretie otcovstva. Nikto iný.

11mirka22
6. okt 2018

@atka1989 nepatraj po tom, venuj energiu a čas partnerovi. Ak mu neverís, nebuď s ním. On si vybral teba a ty jeho, tak buďte spolu, tu a teraz, lebo na minulosti už nič nezmenís a budúcnosť si budujte spoločne. Iba stracas čas. Ublizujes sebe aj vášmu vzťahu. Nedovol aby mal čas na ňu myslieť, nieto sa ešte stretávať.

jana_eyre
6. okt 2018

@atka1989 tak ked na to on sam nijako nereaguje, tak super a tak to ma by.. sama vidis, ze ta ma rad, tak mu skus doverovat.. chapem, ze nejake pochybnosti v sebe mas, ale nenechaj sa strhnut jeho ex - ju to prestane bavit, ked ju ignoruje.. drzim palce

sasa1310
7. okt 2018

@atka1989 dám ti radu do života a ukážem ti to z iného uhľa.
Tvojmu chlapovi behá po svete možno jeho dieťa, a on to nerieši. Ako jemu je jedno, či to dieťa je jeho alebo nie je? A teba serie len to, či sa s ňou stretáva. Na tvojom mieste by ma sralo to, ako sa zachoval voči to mu dieťaťu, ktoré môže byť jeho. Aký je to otec do budúcna? Zodpovednosť za svojho potomka kde nechal? Áno viem, nemusí byť jeho. Ale normálny zodpovedný chlap už dávno by urobil testy DNA a riešil aspoň stretávanie s vlastným dieťaťom. Takýto chlap, ako je tvoj, tak s takým by som v živote nebola. Lebo keď ho jedno dieťa nezaujíma, nebudú ho zaujímať ani tie ďalšie.

jana_eyre
7. okt 2018

@sasa1310 mozno to dieta uz videl a evidentne nie je jeho, preto neriesi.. aj to je moznost 😉

atka1989
autor
7. okt 2018

@11mirka22 ďakujem

sasa1310
7. okt 2018

@jana_eyre no nezdá sa mi, že by písala, že si je istý, že otcom nie je

atka1989
autor
7. okt 2018

@jana_eyre zatiaľ sa naňho ani nepodoba. A videl len na fotkách . Práve že on mal záujem na začiatku keď bolo to len bábätko ale ona mu to zakázala. Predsa mala svojho muža takže... on bol mimo toho všetkého. A teraz on už nerieši nič. A to dieťa ma už 3roky .

anabella111
8. okt 2018

@atka1989 .....Ja Ti mozem poradit len tak..ako riesim sama vo svojom zivote podobne veci..Ja som vzdy doverciva z vlastneho rozhodnutia..(Teda doveru..dovercivost povazujem za svoju silu a naopak..vseobecnu nedovercivost povazujem za slabost..nie opatrnost)Kazdy jeden clovek dostane do ruk moju doveru...a ked ju sklame..Tak viem vyhodnotit..ci si este zasluzi sancu. Ak som bola v akomkolvek vztahu..bolo to presne len po bod..straty dovery. V praxi..na tvojom mieste by som sa ho jasne opytala a jeho odpoved by som prijala..Ak by som neverila tomu ..co mi hovorí...opustila by som ho..skutocne..natvrdo v ramci prevencie mojho dalsieho zozierania sa nedoverou. Ak som sa mu rozhodla verit...a on moju dobru volu zneuziva(a pravda vzdy vyplava)...tak uplne bez lutosti by som sa vzdala pritomnosti ,,parazita " po mojom boku...Je to lahké..ak mas zdrave povedomie o tom..kto si a nemas tendenciu hovorit..ze ti uteka cas..neuteka..ak cesta je ciel....Nemusis sa uchylovat k nedostojnemu skumaniu chvil ..ktore partner travi mimo Teba..Alebo sa rozhodni doverovat..a viac sa nezatazuj..alebo rovno pories partnera..ktory ti ma byt najblizsou bytostou...Pravda pretrvá a cas ju ukaze..keby sa aj ukazalo..ze klamal..Ty nie si chudak clovek..Ty si doveryhodny clovek..a v jeho ociach v konecnom dosledku budes aj tak posobit ako cisty poklad...len uz je mozné..ze nie ten jeho...Ak je co hasit..tak to aj smrdi siroko daleko..aj v inych polohach vasho zivota......Nie nevera je nutne hrozbou pre partnerstvo..ale dovera je nosny pilier vztahu...Ty nemas problem s jeho ex..ani zo ziadnou inou zenou na svete..mas problem s doverou k nemu.

derdia
8. okt 2018

@janinka007 to je taka blbost....bude povazkvany za otca,ale nie je nim...takze to sa da napadnut hocikedy a otcovstvo sa da urcit tiez hocikedy...

nadazdi
8. okt 2018

@derdia nedá sa napadnúť.. dokonca je tam aj po rozvode určitá tolerancia, kedy by bol exmanžel otcom.. jediná možnosť kedy sa to dá riešiť ak by sa manžel dotyčnej rozhodol vzdať otcovstva, lebo takto by sa mohol súdiť každý s každým, dokonca aj môj frajer by som sa mohol súdiť s vami o otcovstvo :D čo je nereálne.. takže v tomto prípade je to asi už navždy zakryte ruskom tajomstva :D

derdia
8. okt 2018

@nadazdi ale ked sa raz spravia dna testy tak je otec otcom...a to sa uz napadnut neda

nadazdi
8. okt 2018

@derdia pokial sa otec neodvolá je to len kus papiera, toto je Slovensko 🙂

kellypiu
8. okt 2018

@nadazdi presne takto to tu (ne)funguje 😖

rainee
17. okt 2018

Toto je jeden hnus. By bolo zaujímavé sa spýtať jej muža čo si o tom myslí. 😂