icon

Virtuálna nevera znova a znova

malakatka
20. jan 2014

Pred dvomi rokmi som prisla na to, ze moj manzel si dal inzerat, ze je v manzelstve nestastny a nenaplna ho uz nic co v tom manzelstve je, ale ma dieta a kvoli nemu je so zenou - teda so mnou. Vzalo ma to. Dva dni som nedokazala ani vyjst z domu (bohuzial bola som v takom soku, ze som mu to hned aj povedala), potom som si dohodla stretnutie s psychologickou a nejako sme to vyriesili. On tvrdil, ze to bol inzerat jeho kamarata, potom priznal, ze vlastne aj jeho, ale len tak zo srandy. Hoci som nedokazala len tak zabudnut, stale som svojho muza milovala a hoci uz zliezol z toho piedestalu na ktory som si ho ja sama postavila, chcela som aby to bolo dobre, hlavne kvoli malej a aj kvoli nam. Zmenila som satnik, dala mu viac sexu, snazila som sa byt mila atdatdatd.... Pred dvomi tyzdnami som nasla znovu inzerat s takymto znenim. Povedala som mu s kludom, ked nie je stastny, nech ide a najde svoje stastie. Nechcel. Tvrdil ze ten inzerat je kamaratov, ze on slubil ze uz to nikdy neurobi a ani neurobi... Mna a nasu dcerku miluje najviac na svete. Zavrela som oci a proste som sla dalej. Uz som nebola v soku. Uz to nebolo prekvapko. Lenze, cervik pochybnosti je vo mne. Pozrela som mu mobil. A tam esemeska. Janka zlatko, chybas mi, uz sa neviem dockat kedy budeme spolu. A tak som ho prinutila hovorit... hahaha on si mysli ze som fakt sibnuta stihomanka... Asi som. Som z neho neuveritelne sklamana, zufala, smutna, a hlavne uz nemam ani kusok dovery. Povedal ze to je jeho kolegyna, starsia pani, s ktorou sa takto dotahuju, az na to, ze fotka onej slecny hovori o niecom inom. Odisla by som. Zatial nemam kam. Moja rodina je 300km daleko. Je tu len jeho rodina. A dcera ho miluje. Ako otec je skvely. A stale ho mam rada, ale uz nechcem. Nechcem uz najst ziadny inzerat, fotku, nic... Mam sa stretnut s tou slecnou a opytat sa na pravdu? Uz vo mne nie je ani hnev za to ze ma tak klame, proste uz len chcem vediet ozajstnu a cistu pravdu a vyriesit to. Co mam robit???

Strana
z2
zuriva
22. jan 2014

@moonlight1210 krasne napisane 🙂

Strana
z2