icon

Virtuálna nevera znova a znova

malakatka
20. jan 2014

Pred dvomi rokmi som prisla na to, ze moj manzel si dal inzerat, ze je v manzelstve nestastny a nenaplna ho uz nic co v tom manzelstve je, ale ma dieta a kvoli nemu je so zenou - teda so mnou. Vzalo ma to. Dva dni som nedokazala ani vyjst z domu (bohuzial bola som v takom soku, ze som mu to hned aj povedala), potom som si dohodla stretnutie s psychologickou a nejako sme to vyriesili. On tvrdil, ze to bol inzerat jeho kamarata, potom priznal, ze vlastne aj jeho, ale len tak zo srandy. Hoci som nedokazala len tak zabudnut, stale som svojho muza milovala a hoci uz zliezol z toho piedestalu na ktory som si ho ja sama postavila, chcela som aby to bolo dobre, hlavne kvoli malej a aj kvoli nam. Zmenila som satnik, dala mu viac sexu, snazila som sa byt mila atdatdatd.... Pred dvomi tyzdnami som nasla znovu inzerat s takymto znenim. Povedala som mu s kludom, ked nie je stastny, nech ide a najde svoje stastie. Nechcel. Tvrdil ze ten inzerat je kamaratov, ze on slubil ze uz to nikdy neurobi a ani neurobi... Mna a nasu dcerku miluje najviac na svete. Zavrela som oci a proste som sla dalej. Uz som nebola v soku. Uz to nebolo prekvapko. Lenze, cervik pochybnosti je vo mne. Pozrela som mu mobil. A tam esemeska. Janka zlatko, chybas mi, uz sa neviem dockat kedy budeme spolu. A tak som ho prinutila hovorit... hahaha on si mysli ze som fakt sibnuta stihomanka... Asi som. Som z neho neuveritelne sklamana, zufala, smutna, a hlavne uz nemam ani kusok dovery. Povedal ze to je jeho kolegyna, starsia pani, s ktorou sa takto dotahuju, az na to, ze fotka onej slecny hovori o niecom inom. Odisla by som. Zatial nemam kam. Moja rodina je 300km daleko. Je tu len jeho rodina. A dcera ho miluje. Ako otec je skvely. A stale ho mam rada, ale uz nechcem. Nechcem uz najst ziadny inzerat, fotku, nic... Mam sa stretnut s tou slecnou a opytat sa na pravdu? Uz vo mne nie je ani hnev za to ze ma tak klame, proste uz len chcem vediet ozajstnu a cistu pravdu a vyriesit to. Co mam robit???

Strana
z2
gitka55
20. jan 2014

☹ Urcite by som si preverila tu starsiu pani a potom by som som sa rozhodla. Ale urcite potichu a nenapadne, tvarila by som sa ze sa nic nedeje nech si nepripravi nejake divadlo. Ale ak znova klamal tak u mna by uz dalsiu sancu nedostal....

m_j
20. jan 2014

@malakatka ja by som určite patrala aka je pravda a urobila by som razny zaver tomu. Toto si nezasluzis od neho, si jeho zena, matka dietata. Ziadny inzerat kamarata,,, ved to znie absurdne...načo by to robil?? Netrp to....

macamac
20. jan 2014

@malakatka ja by som slečnu neriešila
tvoj muž má rodinu a má vedieť, kde je jeho miesto
opakovane to spravil, opakovane použil tú istú trápnu výhovorku
zmenila si sa, mal viac pozornosti,.... tak neviem, čo chce
asi mu vyhovuje full servis kdekoľvek sa nachádza, teda okrem prania,žehlenia, varenia,...čo robíš ty...tá druhá má výsadu len čistej zábavy...bárs by sa potom neláskovalo,že 😝
neviem, dôvera v ťahu...
ťažko radiť
to, že už nechceš žiadnu SMS...to chápem,ale nik ti to nezaručí
a muž asi tiež nie
ľahko prešlo raz, ľahko prejde zas
to je asi jeho krédo 😝

andrejka2424
20. jan 2014

@malakatka Vieš čo,keď to čítam,cítim znova to zúfalstvo,podobné pocity,čo som zažila pri ex....moja,je to klamár a kýms ním budeš,veľa bolesti zakúsiš...ale nevera vždy bola a bude a ak budeš statočnou manželkou a toto všetko pretrpíš pre blaho svojej dcéry a aj preto,že nemáš moc na výber,...nebudeš prvá a časom si na to možno aj zvykneš.Určite si ale myslím,že keby so nabrala raz odvahu.čaká ťa niekto v budúcnosti,kto ťa bude oddane milovať...aj také exempláre sa medzi chlapmi nájdu.Zmier sa ,že kým sa mu postaví a kým nebude v pokročilom veku,budeš to musieť znášať...možno,je proste slaboch,niečo si dokazuje,túži po dobrodružstve a v skutočnosti v tebe vidí istotu a nikdy by ťa neopustil...a možno je to vychcaný hajzel a urobil by to.Vieš,zo mňa sa stala žiarlivá histerka,stíhačka pri bývalom...len pri ňom,lebo mi na to dal priveľa dôvodov.Občas neviem uveriť,že je to už za mnou a že nemusím počúvať toho neverníka a klamára.Ešte pred rokom a pol sa mi smial do tváre,že neodídem od neho...a už je to pravda.Prajem veľa síl,budeš ich potrebovať pri takom chrapúňovi..

saurian
20. jan 2014

@malakatka
slecnu by som neriesila. to nikam nepovedie. ci uz to bude hlupa "huska" ktora sa ti rozplace, ze o tom nevedela, alebo ze jej nasluboval.... alebo to bude mrcha ktora ta este douraza... alebo nieco medzitym, ak ju budes riesit nic tym nevyriesis. nie je dolezite ake ma ona plany, zamery.... ide o tvojho muza. o jeho postoj, jeho nazor, jeho plany a zamery, ktory si mozes vypocut. ci bude uprimny, tazko povedat. mozno sa pravdu dozvies az ovela neskor. chce ostat s vami, vyhovuje mu to. ale vyhovuje to aj tebe? chces takto zit? nedoverujes mu, sklamal ta. neverim, ze v takomto vztahu dokazes byt spokojna. pokojna mozno, ale spokojna a stastna nie. venuj sa sebe, dcerke. co dalej s nim - teda s vami, to sa vsak musis rozhodnut sama.

jenny004
20. jan 2014

Hej, macamac, suhlasim...spravil to raz,druhy krat... a spravi to aj sty krat...
Bohuzial,su typy ludi,ktori aj napriek tomu,ze maju rodinu,zenu,dieta, potrebuju mat pocit,ze su "chceni" aj inde...
Drzim palce a zelam vela sily...

sunshine1311
20. jan 2014

@malakatka ja by som tiež neriešila tú mladú/staršiu slečnu či pani...Je to jedno, aj keby sa to už možno nikdy nezopakovalo ( čo pochybujem, očividne tvoj muž vidí, že ty mu všetko odpustíš) , ale to, že medzi vami padla dôvera bude v tomto vzťahu ako výkričník vždy...Proste teraz je to len na tebe, či sa chceš trápiť s výhovorkou, že dcérka miluje otca a on ju (pretože deti vždy trpia v nefunkčných vzťahoch, skôr či neskôr sa to odrazí a rodičia nechápu, že čo to...) . Existuje milión možností ako vychovávať dieťa i od seba, i km ďaleko pokým sa chce ,ale to už predbieham. Mala by si si najskôr poupratovať v sebe, či ti stojí za to byť s mužom, ktorý to čo má písať tebe píše inej, že čo má tráviť chvíle s tebou a malou tak ten čas dáva inej a podobne. Ale nemyslím, že keď sa začneš hrať na detektíva tak tým dakomu pomôžeš, signály sú jasné ako facka,ale keď budeš ubližovať sebe ďalším pátraním a potom ešte prídu hysterické scény, či nekonečné rozrprávanie čo chlapi tak "milujú" a nakoniec budeš najhoršia ty...Alebo ešte dačo, odísť nech máš rodinu kdekoľvek, aspoň na čas, že čo on bude robiť, to by som asi skôr riskla. Jeho reakcia po príchode z práce , keď ty a malá nebudete doma a dojde mu , že si odišla čo urobí...

katkalubkova
20. jan 2014

neodchadzaj z bytu, z domu.... ( aj ked pises, ze nemas kam ist ) ty si neurobila nic zle, aby si mala dovod odist.
Tvoj manzel to robi a bude robit pravidelne "asi" dalej, reci o tom, ze to bolo kamaratov inzerat a dotahovacky s kolegynou, to nech si necha. Nechapem, ci si niektori ti muzi myslia, ze im to zena zozere.
Velmi tazko posudit, ci by som sa s nou stretla, ked clovek nie je v takej situacii.
Skor z mojho hladiska usudzujem, je velmi smutne, ze si sa snazila", zmenila si satnik, dala si mu viac sexu, bola si mila a vela dalsich veci aaaa NESTACILO.
Jednoducho, ak ma clovek niekoho rad, nemusi sa koli nemu ten druhy zrazu menit. Ked si Ta bral pred par rokmi a zil s Tebou, vychovaval dceru, velka skoda zavrhovat rodinu za cudziu zensku.
Drzim palce, aby si v zivote nasla pravdu

sophia111
20. jan 2014

Nikdy by som s takým mužom ďalej nežila.

zeleny_cajik
20. jan 2014

Zas tie idiotske vyhovorky. Ze kamosov inzerat. To ich niekde ucia na zakladnej skole alebo existuje nejaky Idiot's guide to cheating , kde vycitaju taketo primitivne zatlkacie maniere? Zavzdusnujem sa tu, lebo mam prave deja vu, tiez som od byvaleho pocula rozne bachorky, ta o kamosovi, ktory pise zalubene smsky z jeho mobilu (lebo jeho je pokazeny/vybity/zablokovany, lebo ma len zahranicny a ten je drahy v roamingu...) bola jedna z mojich "oblubenych".
No k veci.
Neverim, ze inzerat si dal jeho kamos a neverim, ze Janka je obtlstnuta 50ka. Ani ty mu to neveris a ani ziadny clovek, co si to precita. Vyzera to ako kacka, chodi to ako kacka a kvaka to ako kacka...tak to je kacka a nic ine.

Neverni chlapi casom celkom stratia hanbu a hoc im prve pristihnutie bolo trapne a neprijemne, casom si svedomie vytrenuju natolko, ze sa nestitia urobit z manzelky stihacku a paranoidnu mrchu a to celkom cielene a bezohladne. A uveria tomu sami tak uprimne, ze o tom presvedci aj teba a cele okolie.
Nenechaj zo seba robit idiota. Mozno je tvoj manzel dobry otec, ale len dovtedy, kym nebude matku svojho dietata cielene klamat a deptat. To rozhodne neprispeje k zdravemu vnimaniu muzskeho a partnerskeho vzoru dospievajucou dcerou.

Rovnako ako pise @andrejka2424 , presla som si niecim podobnym v minulosti, hoci bez manzelstva a deti a pamatam si na ten pocit vycerpania a unavy z toho cloveka a vztahu a tuzby po normalnom dostojnom zivote hoc aj sama do konca zivota, ale bez lzi, ponizenia, stresu z neustalych podozreni, nedovery, zosmiesnovania, hadok... Ten pocit bezprostredne predchadzal odchodu z toho vztahu. Len ako pisem, nemali sme spolu dieta.
Je to na tebe, ci chces do tohto manzelstva vkladat este nejaku energiu, ci ti to stoji za to vsetko, hoci je viac-menej jasne, co ta caka s manzelom. Na jednej strane by si chcela zmenit svoju situaciu, na druhej strane citis stale manzelstvo ako istotu pre seba aj pre svoju dceru. Su zeny, ktore dokazu zavriet oci a sustredit sa na ten pocit "istoty" a dlhodobo tak relativne spokojne fungovat. Ak to vsak nie je tvoj pripad, konaj, lebo cim dlhsie zostanes v tomto vztahu, kde ta bude partner klamat a ponizovat, tym horsie na tom budes psychicky a sebadovera a energia na novy zaciatok bude zo dna na den ubudat.

Samozrejme existuje aj nadej, ze manzel sa zbada po tom, co pochopi, ze rozchod/rozvod myslis vazne, ale neupinala by som sa na nu. Najma preto, ze riziko navratu do zabehnutych kolaji po obnoveni vztahu je prilis vysoke. Najma ked uz teraz sa bavime o opakovanom klamstve.
Drzim palce, aby si sa rozhodla spravne pre seba a pre svoju dceru (akokolvek to bude).

hradnapani
20. jan 2014

@malakatka ahaa, tak po tom prvom pripade ta mal na rukach nosit a zmenit sa mal on, nie ty 😒
to, ze je skvely otec, to je ok, moze nim ostat aj nadalej - kym ty budes pravoplatne v naruci ineho muza, ktory si ta vazi 😉
Ak mas s nim zostat len kvoli dietatu, tak je to obrovska chyba, dievca raz dospeje a pochopi... aj to, ze si nevazis samu seba a ty musis byt pre svoju dceru vzorom zeny, ktora ma sebadoveru a neda so sebou mavat zakomplexovanym chlapom.
Ved chod znova sa tou psychologickou, mozno to bude uzitocne, ziskas odstup, utriedis myslienky, rozhodnes sa...

ajsenz
21. jan 2014

Milá pani, ja som síce vydatá len rok ale verím v jednu vec. Keď ste čerstvo zamilovaná nepotrebuje si chlap u druhých žien dokazovať nič tak prečo by to mal robiť po rokoch a vy ako taká trubka sa ho snažiť ,,uloviť,, naspäť? Majte svoju hrdosť a pošlite ho do riti.. a ak nemáte ísť kam. Ostaňte teda doma,ale na rovinu. Žiadne varenie, žiadne žehlenie, žiaden sex.. nič.. nech si ide za tou ,,starou,, pani.. 😉 držím palce

siravka
21. jan 2014

@malakatka - zbal mu maly kufrik s par vecmi a ked dojde domov, povedz mu, ze sa na nejaky cas musi od vas vzdialit, s maliu sa samozrejme moze stretavat, ale ze ty potrebujes cas aby si sa rozmyslela, ako dalej, pretoze ti znicil doveru v neho. Ziadne sceny, ziadny kriky, ziadne spehovanie, proste ze si musis ujasnt ci a ako chces dalej pokracovat vo vasom vztahu. Myslim, ze tvoj manzel potrebuje trosku sok reality a to, ze ty ho k zivotu nepotrebujes. Cloveka treba chciet, nie ho potrebovat. Myslim, ze mu to rychlo klikne v hlave 😉

afrika
21. jan 2014

@malakatka málokedy tu ženám radím, aby hneď poslali chlapa do čerta, ale opakovaným klamstvom si ten tvoj z mojích úst ani nič iné nezaslúži.. poslala by som ho..... možno načas, potom uvidíš čo ďalej....
nech bude tvoje rozhodnutie hocijaké - držkaj sa 🙂 🙂

ruthke
21. jan 2014

@zeleny_cajik
"idiot's guide to cheating" lol 😀

ruthke
21. jan 2014

@malakatka
Je mi to luto.
O tom, ze nevera bola len virtualna, silno pochybujem. (Ak mavate nechraneny sex, naklusala by som ku gynekologovi; chlamydie, herpes, HPV, atd.).
Janku nechaj Jankou. Neplytvaj energiou, nestoji to za to.
Pravdu sa nedozvies. Krute, ale je to tak. A od Janky uz vobec nie. Janka tiez pozna len svoju verziu, a ver, ze je klamana tiez.
NIE SI sibnuta stihomamka! Mas pravo vediet, co sa deje v Tvojom zivote, v ktorom je zatial aj on, hoci sa zda, ze o to velmi nestoji. A on Ti karty na stol nevylozi. Bud mu na Tebe nezalezi tak ako tvrdi, alebo mu este nedoslo, ze skutocne riskuje, ze Ta strati.
Davat mu dalsiu sancu za rovnakych podmienok ako doteraz nema zmysel. Cely scenar sa bude opakovat. Bolo by dobre, keby si mala kam odist. Ak za Tebou nepride, fajn. Ak pride s prosikom, treba stanovit presne pravidla hry, ktore budu vyhovovat TEBE. Pravo na sukromie stratil. Ak mu naozaj zalezi na Tebe, mal by urobit vsetko pre to, aby ako tak zresuscitoval Tvoju doveru. (Nikdy nebude ako predtym).
Mysli na SEBA a svoju dcerku.

bosoriak
21. jan 2014

@malakatka Sama dobre vies, co mas robit. Len si na to este nenabrala odvahu. Myslim si, ze v tomto pripade si ta muz vobec nevazi. A ty mu sama na to davas vela prilezitosti: najdes mu dokaz o nevere a TY sa zmenis, TY sa snazis.. Druhykrat najdes dokaz o nevere a opat mu z toho nic nevyplyva. Hlboko suhlasim so @zeleny_cajik

Vztah za takychto podmienok fungovat nebude. Rovnocenny vztah. Rozhodne by som nesla navstevovat ziadnu jeho aferku, nema to ziadny zmysel. Ked zistis, ze je to mlada prsata kolegyna, budes sa citit lepsie? Ked zistis, ze je to starsia pani, budes mu znovu verit? Nie.

Neverila by som, ze sa zmeni. Ak, tak mozno na par tyzdnov. Ludia sa nemenia a uz vobec nie kvoli niekomu, koho si nevazia. Sama uvaz, aky vzor davate do zivota vasmu dietatu. Lebo vas vztah uz davno nie je len o vas. Ja sa snazim vo vztahu fungovat tak, ako by som chcela, aby fungovali aj nase deti. Ak ostanes, budes zatvarat oci a nechas sa ponizovat a klamat, je velka sanca, ze tak skonci aj tvoja dcera. Vzory a tak.

Najdi zvysky svojej sebaucty a zacni realne uvazovat, co mozes spravit. Vyhladaj psychologa, kvoli vlastnemu sebavedomiu. Rozvod je zla vec, slobodne mamy to rozhodne nemaju na ruziach ustlane. Na druhej strane ostavat s niekym, kto ta vedome nici tiez nie je dobra moznost.

Drzim palce.

luba28
21. jan 2014

moja kolegina ma taky zivot,...manzel je opakovane neverny,...nasla sms,dokonca vie kto to je,bola za nou,po papuli jej dala,,,,a nic nevyriesila,...dala aj na rozvod a potom to stiahla,..zacala chudnut ,menit sa a tiez to nepomohlo,....teraz si na toto zvykla a zije s nim kvoli peniazom a kvoli dovolenkam atd,...stala sa z nej vychcana zena,kto
ra zije svojim zivotom,ma vsetko co chce,len stastie a lasku nie,....nedovol,aby si dopadla ako ona,..........vela stastia Ti prajem,....

marika39
21. jan 2014

no ja neviem, ale na čo chceš čakať , kým z Teba zostane psychická troska bez sebaúcty? Takýto chlap sa NIKDY nezmení, a u mňa by teda vôbec nezavážilo či je super otec - mimochodom super otec čo skáče z jednej postele do druhej, no tak to dakujem pekne, to je riadny vzor. Verím, že ťa to strašne bolí ale nenechaj to tak, lebo takto zničíš sama seba. Ju by som neriešila, lebo po nej príde ďalšia a ďalšia, o niektorých sa možno dozvieš , o niektorých nie. Ak nemáš kam ísť, tak zostaň doma ale bez neho.

denkaajejdeti
21. jan 2014

@malakatka Ahoj,
sama sa musíš rozhodnúť - najmä ak ide o takú dôležitú vec akou je rodina, ale za povšimnutie stojí fakt, že po prvom "prekvapku" si sa zmenila k lepšiemu (šatník, sex, pohoda doma,..) a nemalo to žiaden efekt, skôr by som povedala, že mu to nahralo na smeč a povedal si, že "ako fajn....aj doma klídek, aj s "kamoškami" super" - pre neho to nebolo žiadne poučenie, nemusel prežívať strach o rodinu a o teba ako o ženu.
Z jeho správania sa dá predpokladať, že sa to bude opakovať do nekonečna - len vymyslí nové výhovorky, rýchlejšie bude mazať SMS-ky,....a kopec iných vecí.
Otázka je, či chceš žiť s takýmto chlapom a či chceš, aby dcérka videla práve takýto vzor rodiny? Nebolo by lepšie rozísť sa a dcérke vytvoriť čo najlepšie podmienky, aby sa mohla stretávať s otcom do sýtosti ? Ako píšeš - ako otec je skvelý, tak nevidím dôvod, prečo by ním nemohol byť aj po rozvode.
Takýto život v klamstve a nedôvere jej určite neprospieva. Ak už nemyslíš na seba, tak mysli aspoň na ňu.

adri266
21. jan 2014

@malakatka a boli ste na poradni spolu, ci len Ty???

kykka
21. jan 2014

@malakatka Tvoj manzel je slaboch a hlupak, ktory vyuziva doveru svojich najblizsich, aby on mohol chodit trtkajuci kade tade.... U teba ma istotu, full service a zazemie, kde sa ma vzdy kam vratit, ked je unaveny po sulozeni a zabave s inou / inymi... Ako prve by si sa mala prestat obvinovat, ze si malo sexi, malo mila, alebo, ze nie si pekna. Si uzasna zena, ktora sa stara o dieta, rodinu a dala by pre rodinu vsetko. TY si zena na urovni a ON je obycajna spodina. Pozri, ak by to naozaj tak bolo, ze by mu pri tebe nieco chybalo, tak v prvom rade by si mal s tebou sadnut a povedat ti do oci "pozri, vadi mi na tebe toto a toto, uz k tebe necitim to co som citil, ake riesenie najdeme?" A ak by ste sa nahodou (to uz pri tom najhorsom) obidvaja dohodli na rozvode, tak nech si az potom beha za inymi... TOTO je ferove a gentlemanske chovanie jedneho muza k zene, ktora mu porodila dieta a miluje ho a nie to trapne chovanie, ako ma tvoj slabossky muz. Na jeho chovanie neexistuju ospravedlnenia, ani vyhovorky, kedze kazdy problem sa da riesit ferovo...
A chces s nim zostat kvoli dcere? To je to najhorsie, co mozes pre svoju dceru urobit. Myslis, ze dieta nechape, ze jeho rodicia sa nenavidia a netrpi preto? Myslis, ze sa jej paci zit v chladnej rodine a vidiet svoju matku, ktora casom bude upadat na psychike a bude potrebovat psychiatrov? Ake je to uz rodinne stastie pre teba zit s prasatom a pozerat sa ako ti sliape po ludskej dostojnosti, spi s hociakou kundou a potom pride domov k tebe a dcere sa najest?... A este len tak na margo - deti stale nasleduju priklad svojich rodicov, ako v zivote, tak aj v manzelstve. Naozaj chces, aby tvoja dcera mala v buducnosti ten isty model manzelskeho zivota?
Pre teba je najlepsie vychodisko rozviest sa s nim a poziadat rodinu o pomoc aj keby zila na samom konci sveta. Neverim, ze ti nikto pomocnu ruku nepoda aspon dovtedy, kym sa nepostavis znovu na nohy. Moja byvala spoluziacka bola na tom podobne. Rozviedla sa a po nejakom case odisla do Anglicka aj s dietatom. Tam si nasla partnera, vydala sa a maju druhe dieta. Je stastna a jej partner je velmi dobry clovek... Ja ti nepisem, aby si hned cestovala do zahranicia. Ja ti len pisem, ze existuje tolko moznosti v zivote, o ktorych sa ti ani len nesnivalo. Staci len otvorit oci a nemysliet si, ze jeden taky chruno, ako tvoj manzel je to jedine, co na svete existuje...

fra
21. jan 2014

@zeleny_cajik to musel byť teda idiot na n-tú ... mať po svojom boku Ženu ako si ty a nie že nevažiť si to, ešte aj podvadzať ... nemam slov 😝

zeleny_cajik
21. jan 2014

@fra Och, aký kompliment, ďakujem, normálne si ma dojala 😅 🙂

evkakorcek
21. jan 2014

ženy vždy čakajú že sa ich chlap zmení, ale on sa nezmení! ked robil zle predtým urobí to znova!tak to bohužial je. ženy si vždy nahovarjú, že ved máme spolu dieťa/deti, spoločné bývanie, má navarené o deti postarané, že máme niečo spoločne vybudoivané vo vzťahu, stále dúfajú v to že sa budú muži snažiť. ale to je bohužial iba mylná predstava! je očivodné ako klame - až sa hory zelenajú. chybu si urobila že si mu to prvý krát odpustila,on zistil ako je ťa ľahké oklamať, tak robil znova a znova! na tvojhom mieste by som od neho išla preč, načo byť s atkým chlapom??

haslerka27
21. jan 2014

ahoj,
patraj na fb a tak ale osobne nie...podcenila by si seba samu a to nepotrebujes.zenska intuicia je silna vecicka a muzi ani nevedia ako intuitivne vieme vycitit nejake veci.z toho co pises mozem dedukovat ze si zlomena dost z toho,znechutena a sklamana.co ti poradit..fyzicky nepodviedol budme realisti a co blaboce a vypisuje somariny to len svedci o jeho charaktere....si povedz no debil,daj si cas na premyslenie a zvazenie situacie,pockaj kym dieta podrastie a uvidis co dalej.muzi su idioti,s tym nic neurobis......ja nepoznam vas vztah,ale nemal by taketo veci robit...davat inzeraty na net.zhadzuje len sam seba a klesa v tvojich ociach...

zuriva
21. jan 2014

@malakatka pocuj, neopisala si Ty nahodou moj problem??? 😝 😝 😝 Ale zarty nabok, precitaj si moj problem. Viem Ta velmi dobre pochopit, ako sa citis, a co vlastne chces....

Taktiez som minuly rok prisla manzelovi na to, ze travi na pokeci cely den, na sexzoznamke, bali zenske, pise si s nimi a podobny humus. Ked som na to nahodou prisla, bol to pre mna koniec sveta...on vsak vsetko zapieral, kym som mu to nedala vytlacene pod nos...tiez som dva tyzdne po tom robila vsetko preto, aby som mu dokazala, ako som skvela manzelka, milenka, priatelka, matka...ale prisla som na to, ze on s tym pokracoval...takze som si nazberala dokazy, aj ked priamy dokaz jeho fyzickej nevery doteraz nemam.
Dalsi vybuch, povedala som, ze chcem rozvod. On ma prosil, ziadal, bla bla bla...tak sme sli na poradnu, boli sme tam niekolko krat. A ja som oci otvarala, co ten moj manzel tam narozpraval...fuj...s kym so tom zila? Koho som to milovala??? 😔 😔 😔 Poradna ma len upevnila v mojom rozhodnuti rozviest sa. Ale, do toho prisli nejake zdravotne problemy mojej dcerky, moje problemy v praci a hoci som dovtedy platila vsetky ucty sama, kedze manzel si vsetky prachy odkladal, neprispieval, zrazu by som nebola schopna platit za vsetko sama, teraz prispieva, konecne, aj on...keby som mala stale taky prijem ako predtym, tak uz sme rozvedeni ☹ ☹ ☹
Isty cas som mala aj Keylogger v PC /program, ktory zaznamenava vsetko, co je napisane na PC/, ale nic v ten tyzden take nepisal. Bolo obdobie, ked som kontrolovala historiu v PC, mobil, pri kazdej SMS som trpla...a uz to mam v riti. Proste, som apaticka. Prestala som ho milovat. On to nevie.
nehladam si ineho chlapa, na dlhy dlhy cas chcem mat pokoj, potrebujem sa najprv dat dokopy, poriesit si tento zivot, ktory zijem. A ano, manzel sa odvtedy snazi, je iny clovek, ale ja sa nedokazem nanho pozriet bez toho, aby som videla, co robil ten rok za mojim chrbtom, co o mne napisal, co si pisal s inymi...a aj ja som pisala tej dotycnej na pokec, ale vlastne mi to nic nedalo, ziaden pokoj v dusi...to ON musi chciet prestat....

Ak by si nieco potrebovala, napis IP.

malakatka
autor
21. jan 2014

Dakujem dievcata, nepohla som sa dalej zatial... proste stojim a premyslam, zvazujem, asi sa aj bojim, vidim svoje istoty, aj ked mozno v tejto chvili neistoty... asi len potrebujem cas to vztrebat a nieco vymysliet... ale naozaj vam vsetkym dakujem, dali ste mi vela myslienok, pohladov, uhlov, ktore som predtym nevidela... neviem ako dlho tato moja nerozhodnost potrva... buduci tyzden idem k vestici 🙂 zase nieco blaznive, ale uz som to raz v zivote spravila a posunulo ma to, tak mozno aj tento krat si ulahcim zivot... a rozhodla som sa Janku nekontaktovat... tak aspon jedno rozhodnutie nateraz... aj tak nemam predstavu co povedat a na co aj... Snad sa ten moj zivot nejako spravi... a naozaj dakujem este raz za vsetku vasu podporu a pozitivne slova.

p.j.jacky
21. jan 2014

@malakatka ahoj,moj ex ma zacal podvadzat ked som bola 8mesiaci tehotenstva. Stale som dufala a cakala na zazrak,ktory sa nedostavil.Nakoniec som sa rozviedla a az po 3,5roku sa dozvedam co vsetko robil za mojim chrbtom.Celu jeho rodinu postavil proti mne,zmanipuloval a urobil zo seba obet.Ak chlap zacne raz klamat a podvadzat uz neprestane! Zit s clovekom ktory ma nemiluje,klame a podvadza ma nicilo ,bralo mi to vsetku sebauctu. Rozviedla som sa nie preto ze by som ho nemilovala,ale ze on nemiloval mna.teraz mam novy vstah a ten clovek sa ku mne chova uplne inak.Citim sa milovana a citim sa ako zena.Nie ako rohozka o ktoru si utrie spinave topanky.
Necakaj na zazrak....stracas svoj cas,energiu a novu sancu na lasku.drz sa .

moonlight1210
22. jan 2014

Kamos svoju priatelku takto podvadzal kde sa dalo. Kam siel, tam sa tocil okolo zien, a treba priznat, ze mal ten talent za noc splasit aj dve tri ochotne dievcata, ktore uverili, ze napriek tomu, ze je zadany, atd. oni su tie prave a medzi nim a nimi je to o inom..., takze nebolo jeho sluzobky, kde by si neuzil.
Az ho priatelka opustila.
Odvtedy ma len tie narazove znamosti a ako ho tak sledujem, ich prichut uzbstrpkla, lebo radsej by stabilny vztah, lenze nie a nie najst tu pravu. A byvala, ked sa spamatl z opojenia slobody a skusil sa kajat, ho poslala do kelu.

Mam dojem, ze su muzi, kde tato potreba natriasat perie ako holub na namluvach pred kazdou inou prameni z istoty zazemia. A spamataju sa, az ked bublina praskne (partnerke dojde trpezlivost).

Ked nic ine daj manzelovi aspon najavo, ze vsetko je len do casu. Aj to klamanie. Teraz vahas, vyjednavas, dokazujes, vysvetlujes, ... Ked pohar pretecie, nebudes potrebovat ani dokazy a aegumenty. Bude len jeden - proste chem ist od teba prec,drahy. Skus mi v tom zabranit.
Jednoducho, minca sa obrati.
Teraz ty robis vsetko, aby neodisiel. Potom budes robit vsetko preto, aby uz siel. A vtedy su zeny casto prekvapene ako sa zubami nechtami drzi rodinneho kozuba.

Strana
z2