icon

Vonia vám váš partner?

7. aug 2021

Voni Vam vas partner ? Vona jeho tela … poprosim normalne odpovede nie somariny

miankass
•
7. aug 2021

Samozrejme

klip0
•
7. aug 2021

Áno vonia

autor
•
7. aug 2021

Mne tiez niekedy vonal ale po 5 rokoch vztahu mi prestal vonat

raja95
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
7. aug 2021

@miankass mne ale po 5 rokochnprestal conkat annerotumiě tomu

pininka1
•
7. aug 2021

Sme spolu 20 rokov a vacsinou ano, obcas sa ale stane ze nevonia zrovna naj. Ale vzdy mu to jemne naznacim, aj sa na tom zasmejeme.

casavina
•
7. aug 2021

Asi každej vonia keď je s ním...či?

miankass
•
7. aug 2021

???

suet1994
•
7. aug 2021

samozrejme keď je prepotený tak nie 😅ale to si aj ja sama sebe smrdím 🤷🏽‍♀️ ale mám rada takú tú jeho prirodzenú vôňu

zuzitko74
•
7. aug 2021

Niekedy sa to zmení, keď žena vysadí, alebo zmení antikoncepciu. Užívanie antikoncepcie môže ovplyvniť tvoje čuchové vnímanie.

dijka123
•
7. aug 2021

no moj manzel mi nevonia ale potom sa osprchuje a da na seba 5 kg vonavky

kitycat
•
7. aug 2021

Moj je bez zapachu... Kym sa nespoti. Potom mi nevonia 🤣🤣🤣

euka210
•
7. aug 2021

Vonia...pokial nesmrdi od potu 😁 aj ja mam info, ze antikoncepcia robi svoje...vysadis a zrazu ti smrdi. Prirodzene si hladas cloveka co ti vonia a antika to meni.

elizabet173
•
8. aug 2021

pravdaže, nie si tehotná? Mojej kolegyni muž prestal voňať, keď bola tehotná

elenita
•
8. aug 2021

@elizabet173 tiez mi to hned napadlo 😁 a tiez som mala kriticky cca tyzden okolo Vianoc, kedy ma natahovalo aj z jeho prirodzenej vone 🙈 ale to sme vedeli, ze je sposobene babatkom a hormonmi.

emmeke
•
8. aug 2021

Vonia mi aj spotený.

lopka1313
•
10. aug 2021

Aj mne vonia aj spoteny. A to mi po tom, co prekonal coronu povedal, ze sam sebe zacal strasne pachnut (stratil cuch a vratil sa mu len ciastocny po cca pol roku). Ale realne sa jeho vona nezmenila a naozaj mi vonia aj ked je spoteny. Inak tiez som pocula, ze antika a hormony robia svoje...

banderaska29
•
10. aug 2021

mne vonia vždy. spotený nespotený. on proste nevie smrdieť 😀 dokonca aj z práce keď príde po 15h tak mi proste vonia jeho vôňou. a on tvrdí že ja tak isto jemu