Vonia vám váš partner?
Voni Vam vas partner ? Vona jeho tela … poprosim normalne odpovede nie somariny
Mne tiez niekedy vonal ale po 5 rokoch vztahu mi prestal vonat
Sme spolu 20 rokov a vacsinou ano, obcas sa ale stane ze nevonia zrovna naj. Ale vzdy mu to jemne naznacim, aj sa na tom zasmejeme.
samozrejme keď je prepotený tak nie 😅ale to si aj ja sama sebe smrdím 🤷🏽♀️ ale mám rada takú tú jeho prirodzenú vôňu
Niekedy sa to zmení, keď žena vysadí, alebo zmení antikoncepciu. Užívanie antikoncepcie môže ovplyvniť tvoje čuchové vnímanie.
Vonia...pokial nesmrdi od potu 😁 aj ja mam info, ze antikoncepcia robi svoje...vysadis a zrazu ti smrdi. Prirodzene si hladas cloveka co ti vonia a antika to meni.
@elizabet173 tiez mi to hned napadlo 😁 a tiez som mala kriticky cca tyzden okolo Vianoc, kedy ma natahovalo aj z jeho prirodzenej vone 🙈 ale to sme vedeli, ze je sposobene babatkom a hormonmi.
Aj mne vonia aj spoteny. A to mi po tom, co prekonal coronu povedal, ze sam sebe zacal strasne pachnut (stratil cuch a vratil sa mu len ciastocny po cca pol roku). Ale realne sa jeho vona nezmenila a naozaj mi vonia aj ked je spoteny. Inak tiez som pocula, ze antika a hormony robia svoje...
mne vonia vždy. spotený nespotený. on proste nevie smrdieť 😀 dokonca aj z práce keď príde po 15h tak mi proste vonia jeho vôňou. a on tvrdí že ja tak isto jemu

Samozrejme