Dotýka sa vás partner, keď ste vonku?
Môj muž vôbec nie je na držanie za ruky, objatie alebo nejaké dotyky, keď sme niekde vonku. Väčšinou ideme vedľa seba a občas si pripadám, akoby sme boli len dvaja cudzí ľudia, čo idú rovnakým smerom 😄
Mne sa pritom takéto maličkosti páčia. Vždy si všimnem napríklad starší pár, ktorý sa drží za ruky, a príde mi to strašne milé.
Doma mi blízkosť nechýba, skôr mi chýba práve toto vonku.
Ja som ta nedotykacia, niekedy mi take veci aj vadia. Naucila som sa neskubat so sebou, ked sa take nieco stane, chlap sa zmieril s tym, ze za ruky sa vodit nebudeme.
Skús s ním o tom hodiť reč. So simple
@rosanita Nemá to rád, nechce ... reč bola.
a keď ho ty chytíš za ruku, tak čo urobí?
@marci9 Chvíľu vydrží a potom si nájde zámienku, aby pustil. A iniciatívne nechytí sám od seba.
Ja ho aj chápem, nie každý je na také prejavy.
Ano u nás bežná vec. Občas niekto má pripomienku že si dáme pusu len taku malu že po toľkých rokoch že či nám to nieje zvláštne. Zvláštne by bolo jeden druhého si nevšímať.
@anonym_autor Za ruku držím deti,aby mi neutiekli,nie manžela. Ked ideme sami,nedrzime sa za ruky,mne to je neprijemne.
@anonym_autor Jasné,za ručičky ako zamladi... akurát mám podozrenie, že je to prevencia manžela, že keby sa jeho captava manželka potkla, tak nech nepadne jak vrece 🥔😃
@anonym_autor u nás to isté, občas mi to chýba
Môj áno, akoby mal 20. To mne to skôr prekáža, ja moc na tieto veci nie som a keby s tým úplne prestal, mne by to padlo vhod
Ja to neznasam, moj s tym nema problem, ale ja sa spravam ako ten tvoj, cize si najdem zamienku😜
@anonym_autor samozrejme, držíme sa za ruku, aj pusu si dáme, objíme má hocikedy, ja jeho. S bývalým mužom vôbec, dokonca ma nikdy nepobozkal pred svojimi rodičmi za 20 rokov manželstva 😀
@anonym_autor nie 😃 neznášam to. Nie som dieťa nechcem, aby ma držal za ruku. Naozaj mu neutečiem. A bozkávanie mám rada iba doma.
Tiez na to nie som. Moj by aj chcel ale ja taketo prejavy na verejnosti nemusim.

Ano