Vraj je to pre neho skoro
S partnerom sme boli spolu 7 mesiacov stým, že tento mesiac sme sa mali sťahovať no on si v juni zmyskek, že chce byť sam ze je pre neho skoro tento vzťah takto vážne riešiť (medzitým sme uz noju dcérku zapísali do školy kde on býva). Predmnou mal dlhoročný vzťah a po 3 mesiacov sme sa dali do kopy a časom sa ukazuje že to bolo skoro, dal si ešte dat čas byt sam a usporiadať si myšlienky a city s bývalou (ta uz ma tiež muža)
Lenže ja som v juli otehotnela samozrejme sme sa dohodli na potrate ktorý som pred týždeň podstúpila.no predtým sme vzťah ukončili. Od kedy je dieťa preč sa zmenil. Chodí za mnou, za mojou dcerkou veľmi ju ma rad. Ku mne sa správa pekne, vkuse má potrebu ma obyjmat a bozkávať cele je to pre mna také čudné
Ukončili sme vzťah, podstúpila som potrat a napriek tomu sme '' akože spolu'' momentalne je v zahraničí ale každý deň mi píše aj zavolá.
Neviem čo si mám o tom celom myslieť... Aký je váš názor?
Môj názor je, že s chlapom, čo by ma vyhnal na potrat by som nechcela mať nič spoločné.
@annamalaga píše , že sa dohodli.
Mali ste 7 mesačný vzťah a už si všetko prispôsobila jemu?
Veľmi veľmi si to uponáhľala. Brala si vôbec ohľad na dcéru? Asi veľmi malo
Chlap ktiry by má poslal na potrat, by už viackrát nevidel a rozhodne by sa nesmel priblížiť k mojej dcére
On chce milkenku ktorá bude skákať okolo neho a nie pistiace decko ktorému treba meniť plienky
Pošli ho do čerta
Ze máš začať myslieť hlavne na to. Dieťa co máš... A nie po 7 mesiacoch vzťahu nevzťahu sa plánuješ k nemu sťahovať.
On si v juni zmyslel ze chce byt sam a nechce vazny vztah a ty si v juli otehotnela s kym?
Clovek, co posle priatelku, aby zabila spolocne dietatko je hovado - to je moj nazor.
Nerozumiem tebe, ani zenam tebe podobnych.
Uz si sa dost popalila (pravdepdobne dieta s frajerom), po par mesiachoch chodenia rovno sa hrnut do byvania a pravdaze sexovat.
Darmo tu budu ma niektore zeny urazat, ze som nabozesnka fanaticka, ale niet nad to, spoznat cloveka, vybudovat si s nim hlboke priatelstvo a az nasledne riesit spolocne chodenie a az ked sme sme presvedceni, ze chceme byt spolu cely zivot, riesit aj seuxalnu stranku, spolocne byvanie...
Ani cloveka si nespoznala, ale dala si mu takmer vsetko... a teraz s tebou len manipuluje.
Vies aky je to stres pre tvoje dieta, ktore potrebuje bezpecie, pokojnu matku, a ak raz buduceho otca, tak cloveka, co zivot polozi za rodinu?
@tykat vsak ked jej v july vysiel tehotensky test pozitivny, tak asi snim nie ?
@simona1306 pise ze v juli otehotnela, tak sa mi nechce verit ze s muzom ktory jej v juni povedal ze nechce vazny vztah a chce byt sam.
Zapoj rozum a mysli aspoň na to dieťa čo už je na svete a pošli ho do prdele.
Baby to dobre zhrnuli,on chce milenku a nie partnerku a matku svojich deti...Toto pre teba nie je perspektivny vztah...
Tak toto mi je do plaču, keď som to prečítala. On Ťa poslal na potrat a Ty si schopná sa mu pozrieť do očí? A že sa pekne správa k Tvojej dcére? A? No zvláštne....
@tykat Mozno dufala, ze dieta ho zmeni...
@martinka13 pre mna je až podozrivé že ako pekne sa správa k jej dcére
🚩🚩🚩🚩
Nestal o vlastne dieťa, ale poskakuje okolo cudzieho……podozrivé veľmi
🚩🚩🚩🚩
Že je to debil ?
Z toho co pises vyzeras mimoriadne zufalo. Si ochotna spravit cokolvek len aby si mala chlapa a uplne najlepsie aj s nim byvat a je uplne jedno aky je, hlavne aby bol. Preco?
Dievca zlate. Posli ho do kelu a ty si daj pauzu od muzov na rok dva mozno viac. Venuj sa sebe s dcere.
@viestta Však konikovska klasika. Slobodná matka s chabým vzdelaním, ak vôbec pracuje, tak za minimálnu mzdu, je bez vlastného bývania, bez podpory rodiny - akýkoľvek debil je lepší ako nič, hlavne, že nejako aj s deckom prežije.
@heleninamama presne. A o kondome nepocula.
Nuz u dospelych ludi, kt maju nieco za sebou to skoro nieje, lebo by mali vediet co chcu a zbytocne natahovat. On ale ocividne chce volnost.
Jasne, kazdy vztah poznaci cloveka, ale nezacinam si s dalsim, kym nemam vyriesene city s tym prvym.
A ten potrat... Chran sa prosim ta, ak dieta nechces vychovavat sama alebo ak pre neho nemas normalneho partnera.
Lebo znejes dost zranene a toto ti este pridava.
Ste spolu 7 mesiacov.
Po 4 si otehotnela.
Medzitým potrat.
Chcete bývať aj nebývam spolu.
Sadnite si a utriedte si veci.
Jemu je dobre s vami ale možno ho nepusti rozum.
In potrebuje čas. A je len na ňom ci ho dá vám ale sebe.
Podľa mňa tlačis na všetko a on by tiež mal u rat v iných veciach.
Ani revolver pri hlave by ma nedostal na potrat..vyzerá.ze aký išiel takú našiel...obaja nezreli jedinci...čo takým radiť.ked rozum.city a lásku k blížnemu nikde nepredávajú....
@janinah na potrate sme sa dohodli kôli mojim zdravotným problémom nech je to jasné
@martinka13 nie neposlal, spoločne sme sa natom dohodli
@annamalaga nevyhnal ma na potrat, čítať treba pozorne..
@pribinak moja dcéra ho miluje volá ho otec keďže svojho vlastného nepozná, majú od začiatku krásny vzťah a na potrate sme sa dohodli kôli mojim zdravotným problémom
@tykat no predsa snim..
@viestta pretože ho milujem
@jj298 nedokážem to...
Len ci on miluje teba...

Precitaj si to po sebe, aj opakovane.... A možno nebude treba, aby sme tu tu písali, co si myslíme...
🙈🙈🙈