Vraj krádež
Dobry den, chcela spýtať na jednu vec.Kupovala som auto požičala som si od syna 500e (4 roky) ostatné peniaze mi dali rodičia.Malému sme šetrili spolu s našimi rodičmi, muz tvrdí ze on daval kazdy den peniaze do pokladnicky pravda to nieje pretoze tam sa davali peniaze aj co dostal k daru. Muž na to prišiel a volal na mna políciu že podáva na mňa trestné oznámenie za krádež.Povedala som ze peniaze som neukradla iba požičala a peniaze malému vrátim. Bola polícia u nás doma a mali prísť za mnou aj do práce ale neprišli.Muž sa ohrádza tým ze to je na prokuratúre vraj mu tak poradili policajti a ze ku mne nepridu, že mám zápis na polícii a bude to riešiť súd aj to ze to je na trestno právnom oddeleni. Považuje sa to za trestný čin, môže mi niečo niekto spraviť? Tvrdi ze mozem ist do basy. Muž mi nadáva do psychopatov, ze som psychiccky chora,ze sa mam dat liecit a že som hnusná zlodejka ktorá krada vlastného syna a že som krkavčia matka.
Ďakujem za odpoveď
Toto clovek nevidi ani vo filmoch. ja fakt nerozumiem ako ste sa kvoli 500 euram dopracovali k policii......o prokurature ani nehovorim. To uz je iny level.
Tvoj muz by sa mal dat liecit. Takito nonsens som este nikde necital.
@hopsadobrandejsa ja keď citam tu na MK, aki rôzni psychopati pobehujú uz len po našom malom Slovensku (beriem s rezervou aj to, ze polka tem môže byť vymyslená alebo prikraslena), tak ďakujem Bohu za svojho muza a vážim si ho a milujem aj s jeho nedokonalostami 😀
@hopsadobrandejsa lebo som volala rat na neho ja policiu pretoze mi nadaval a psychicky tyral a on mi to chcel teraz vratit
Bože mne až zabehol čaj a dusila som sa smiechom 😂😂😂on je čistý dilino...Nie nespravia ti nič si zákonný zástupca dieťaťa takže jedine on je na posmech ...Je to pridrbany HOMO SAPIENS !
Podľa mňa to kľudne môže byť nebezpečný psychopat, ktorý by si našiel logicky dôvod na všeličo, dávala by som si pozor
vela som uz videla zazila a pocula ale takeho CHUDAKA A HLUPEHO MUZA tazko najst.ako moze porovnavat to ze si nañho zavolala policiu ty ked vystrajal, so smiesnou pokladnickou co je uplna blbost ,taku hovadinu som este nepocula,mozes kludne minut vsetky synove peniaze aj bez vratenia.Skor si davaj velky pozor ,volaj stale policiu aj pri vyhrazkach,vyzera ze ti bude davat vela problemov.Drzim palce aby som sa mylila.
@alena68 on sa dopúšťa týrania blízkej a zverenej osoby voči tebe takže ja to posúvam na riešenie a do basy pôjde on.
@natalienka12 bodaj by siel co najskor
Ďakujem dievcata za podporu vazim si to az som kľudnejšia
@alena68 ak chceš napíš mi IP poviem ti viac
@natalienka12 akoze ty to posuvas na riesenie?
@0silvia0 áno ak mi kočka napíše bližšie info do IP
@natalienka12 aha, takze jej vies pomoct? Super👍
@0silvia0 len aby si rozumela, mne táto povinnosť vyplýva zo zákona len čo sa dozviem, že niekto spáchal trestný čin
@natalienka12 mozem sa spytat, ake mas zamestananie?
@alena68 drzim palce
Policajná hliadka prisla na vasu adresu, lebo oni musia prísť,ked sa im nahlási. Prevevia stav. U nas v robote tak prisli,aj ked vedeli ze blud, lebo na okres.prisiel anonym ze u nas v robote sa kradne😶popytali sa,zasmiali a dovi.
Co pobedali tvojmu nevieme, mne na celej situácii je najviac ľúto tvojhi syna,a práve pre to by som rozvod riešila bleskurýchle...aj predbežným opatrenim. Ani sekundu viac
@alena68 ty si zákonný zástupca dieťaťa takze jeho ušetrené peniaze ti patria do jeho 18 a môžem s nimi nakladať ,môžeš zdôvodňovať kúpu auta aj pre synove potreby

@alena68 Ten tvoj podarený mužíček ti môže vyliezť tak akurát na ***** Oháňa sa debilinami...vraj na prokuratúre 😝😝😝 nech sa dá liečiť magor....dúfam, že si mu na to neskočila...