Vraj som neprispôsobivá

7. feb 2024

Baby ahojte . Zaujímal by má nestranný názor, chodíte s mužom istý čas kedy dôjde na otázku bývania. Ja žijem s rodinou, čerstvo po škole sa snažím zaradiť do života aj si odložiť nejake peniaze pre budúcnosť a potom je tu môj priateľ ktorý už roky pracuje býva ako býva no jemu to stačí. Skratka ja sa tam ani nechcem nasťahovať a rovnaký postoj by ste mali aj vy. Do môjho mesta sa on nechce presťahovať a je mi vyčítané že byvanie v mojom meste mám zariadiť ja. Čakala som niečo spoločne čo si budeme budovať ale vyjadril sa jasne.
A teraz trocha k pocitom. Úprimne to nepovažujem za najšťastnejšie riešenie aby som všetky svoje úspory minula na byvanie kde vlastne chce chodiť len prespávať no bez nejakej dlhodobej perspektívy… a tento môj krok považuje že sa nechce odpútať od rodiny pričom to tak nie je… ako by ste riešili takú situáciu ? Som z toho zúfalá. Riešili by ste to byvanie ?

elviku11
7. feb 2024

Ako býva priateľ? Má byt? Dom? Vlastný na hypotéku alebo je v podnájme? Býva sám alebo s niekým? Býva vo väčšom meste? Mala by si tam šancu nájsť si prácu?

domkakvet
7. feb 2024

Kde to mas ist k nemu byvat, este nebodaj ku svokrovcom?

ddaassuullaa
7. feb 2024

Tu je asi skor otazka, kam sa mienite posuvat, ked takuto zakladnu otazku neviete vyriesit spolu. Nema to vobec riesit plenum na MK a ani nik iny, ale vy dvaja.
Nemyslim, ze ty mas vyriesit byvanie v tvojom meste, on vo svojom. Kdekolvek to treba riesit spolu. Alebo neriesit.
Nebudem pitvat, preco tvrdis, ze tam kde byva on to neprichadza do uvahy. Je to na vas - on mpzno realne nechce spolocne byvanie, len mat kde za tebou obcas prist prespat. To by som zastavila hned na zaciatku

lonely66
7. feb 2024

ja som ťa pochopila tak, že ty máš bývanie zabezpečiť, ak chceš, aby u "teba" občas prespal alebo ostal na víkend. zabezpečiť znamená zrejme uhradiť podnájom. ak som to pochopila správne, kašli naňho, vyhádžeš si nasporené peniaze, on si užije sex zadarmo a potom sa na teba vykašle. ak plánuje podnájom s tebou tak, že to budete financovať na polovicu, tak potom podporím jeho návrh. inak sa lepšie nemáte šancu spoznať, ideálne je spolu bývať.

kamatopo
7. feb 2024

Skôr by som riešila nový vzťah. Partnerstvo je o súlade nie o tom ,že jeden druhého obmedzuje ,diktuje či nebodaj zneužíva. Ak je to dáky mamanek tak ho nechaj tam kde je. Ty si zariad svoje a po svojom.😉držím palce.

barka1
7. feb 2024

Ja tomu asi nerozumiem. Čo je to "istý čas"? Pár mesiacov, rok, tri? Plánujete spoločný život, budúcnosť? S každým partnerom som vždy chcela tráviť čo najviac času a spoločné byvanie je prirodzeny posun vo vzťahu. Podla tvojich slov usudzujem, že ti na vzťahu velmi nezáleží, si urazená a kompromisné riešenie je pre teba rovnako neprijatelné ako pre tvojho partnera.

nwnw
7. feb 2024

Taky chlap je strata casu. Tiez som ho stracala do 28ky s takym 🙈. Treba si najst chlapa co hlada sposob ako budete "my" a nie "ja+ja" a kazy inde.

deti95060810
7. feb 2024

radšej porozmýšľaj či má vôbec význam s týmto fešákom to ešte ťahať. ...

syslik81
7. feb 2024

on s tebou s polocnym byvanim nepocita a ty by si nemala pocitat s nim ... ako by som to riesila? rozchodom ...

alickapusinka
7. feb 2024

Skonči to s nim. Nemá to vyznám prispôsobovať sa niekomu ustúpiš raz budeš nútená ustupovať vždy nech s nájde priateľku zo svojho mesta dediny . TY si nájdi človeka ktorý bude hovoriť MY a nie Ja, JA, JA. Tento sebec nech si hľadá inú ženu.

timing
7. feb 2024

Tak on len chce mieste kde by mohol sexovat. Och ani neuvazuj o tejto moznosti, ak on sa na byvani nechce podielat castou € . Ak ti to vyhovuje doma,ostan, nasetri si a uvidis, raz pride ten cas kedy si povies, ze chcem byvat sama

evitka83
7. feb 2024

Popriala by som mu vela stastia v zivote. Adios a cau

majusik1304
7. feb 2024

Zvláštna postupnosť..... najprv treba zásnuby, svadba, bývanie... atď.....ak tomu správne rozumiem, priateľ chce aby si sa ty osamostatnila, a on ma svoje bývanie, ty svoje a akoze sa budete u teba stretávať? ....ako toto chces od života? Od vzťahu? Od partnerstva? Nech si každý žije vo svojom? Zvláštne.....

luccija
8. feb 2024

Koľko máte rokov?nič nekupuj pre pána na víkendové prespavacky.Je Ti doma zle?ak nie, tak to nechaj ako to je a čas ukáže.Mozno stretneš niekoho iného kto sa bude chcieť posunúť.Tenti krok by mal vyjsť od muža a nie, že no dobre tak si ma potlačila, kúp ja občas prídem.Aky má do dôvod, že nechce ísť do tvojho mesta?

autor
8. feb 2024

@luccija tiež som to mala takto nastavené a príde mi to prirodzené,no nie , že je akcepovatelné len jedno bývanie - to u partnera a iné nepripadá do úvahy,resp. ked ho chcem nech si poriešim byt ,aby tam chodil prespávať

luccija
8. feb 2024

Správne🙂