icon

Vraj som zlá matka

19. jan 2023

Lebo nedávam dieťaťu ochutený jogurt ale biely, lebo ho učím, že sladkosti sa nejedia každý deň a že keď má chuť na sladké, môže si dať lyo ovocie alebo čerstvé ovocie. Nedávam sladeny čaj a sirupové vody. Ja neviem či žijem v takej diere že tí ľudia sú totálne retardovaní, alebo som fakt taká zlá. Moje dieťa vôbec nepýta sladké, lebo je naučené, že nám to sice velmi chutí, ale nemôžeme to jesť každý deň inak nebudeme zdravi. Nevidím dôvod meniť to, moje dieťa prosperuje, nie je závislé na spracovanom jedle a má k jedlu zdravý vzťah. Ale to, čo mi minule povedala učiteľka v škole ma normálne obarilo. Učiteľka v škôlke mu ponúkla čokoládku a on jej na to vraj povedal, že si neprosí že on chce byť čo najzdravší. Tak mi to potom tá učiteľka povedala, s tým, že dodala že okrádam moje dieťa o radosť zo života a že deti podľa nej musia jesť sladkosti lebo potrebuju cukor. Čo je nezmysel ako Brno ale zaujíma ma váš názor na stravovanie detí.

Strana
z7
autor
30. jan 2023

@toiba aj tak si len ospravedlňujú to, že nevedia jesť zdravo a nedokázali to naučit aj svoje deti.

aurora33
30. jan 2023

Autorka, tak ja napríklad jem veľmi zdravo aj moje deti, ale vôbec sa nepotrebujem tak trapne vyvysovat nad ostatných ako ty.

kp7333
30. jan 2023

@aurora33 lebo ty netrpis ortorexiou, ktora sa okrem ineho vyznacuje aj tym, ze postihnuty považuje vlastné stravovacie spôsoby za jediné správne a pociťuje nadradenosť nad tými, ktorí majú iný životný štýl a stravujú sa odlišne. inymi slovami nie si pripad pre docenta Chocholouska 😜

mircalla
30. jan 2023

Moj nazor je taky, ze kazdy extrem skodi. Poznam par matiek, co to zenu do extremu. Inak som za zdrave stravovanie, nie som za fanatizmus. A suhlas s @nataryza dako to nesedi

aurora33
30. jan 2023

@kp7333 samozrejme. Je to každého vec. Ale takto sa tu nadraďovať ako autorka, tak to je trapne.

mircalla
30. jan 2023

@aurora33 Vsak to bol dovod zalozenia temy, pohladkat si ego

aurora33
30. jan 2023

@mircalla a čakať ovácie a keď sa ich nedočkala tak prešla do útoku.

toiba
Autor odpoveď zmazal
toiba
31. jan 2023

pardon, necitala som celu diskusiu, ja tu riesim iba s jednou pani cukrovku, co som napisala a co som nenapisala, co si asi domyslela alebo co... som za zdravu stravu, pisala som to aj... nie som zasvatena do uplne tejto komunikacie, nejdem sa zapajat ani viac

iren88
31. jan 2023

no a tak ti povedala a načo sa nad tým rozčuľuješ, každý má nejaký názor, nech ho má, aj ty máš svoj a tam to začína aj končí, povedala si ho, ty si ho tiež môžeš a vybavené, nemá zmysel niekoho presviedčať o svojej pravde 🙂

Strana
z7