icon

Vrátili sa mi zničené veci

29. dec 2021

Stala sa mi taká vec..švagrinej som posunula veci po mojej dcérke. Ja sa snažím o oblečenie dobre starať, naozaj som jej požičala krásne a velmi zachovalé veci.. Keď mi ich vrátila zažila som doslova šok, veci boli vyblednuté, prepraté, doslova handry, biele veci boli po vrátení šedé. Ja som jej dala vážne všetko veci vhodné na nedeľu, žiadne na donosenie. Vôbec neviem ako sa mám k tomu postaviť..nechcem si kvôli tomu ničiť vzťah so švagrinou,pretože máme spolu dobré vzťahy. Viem, že sú to iba veci, ale prišli mi to ľúto..

Strana
z5
petrapod
2. jan 2022

Keď už raz niečo požičiaš musíš čakať, že sa budú používať a že sa opotrebuju:(

slavussik1
6. jan 2022

Da sa prať dokopy na 60,a namiesto avivaze dávam dezinfekciu na prádlo a následne v ďalšom programe avivaz. Utierky treba z času načas prevarit v starom hrnci s práškom na pranie a budú ako nové.

66simonka66
6. jan 2022

Podľa mňa je samozrejmé, že oblečenie sa môže zničiť. Vidím to na svojich deťoch, oblečenie sa niekedy nedá ani vyprať. Nabudúce už oblečenie nedávaj alebo si ho vytrieď. Ja som to urobila tak, že som si vybrala oblečenie ktoré som si chcela ešte odložiť ak budem mať ešte dieťatko a zvyšné oblečenie som dala švagrinej s tým, že mi ho už nemusí dávať späť.
Verím že ti je to ľúto, ale bohužiaľ dieťaťu nevysvetlíš, že si na oblečenie musí dávať pozor.

66simonka66
6. jan 2022

@66simonka66 a úprimne ak mám povedať ani by som to oblečenie späť nechcela. Proste by som neobliekla svojmu dieťaťu použité oblečenie, manžel sa na mňa za to už aj hneval ale mne je to strašne nepríjemné. 😳

kamatopo
6. jan 2022

Koľké veci sa mne nevrátili. A od kedy sa mi to stalo od vtedy nepožičiavám!!! Tak nech je to aj tebe ponaučením . Tiež som bola nahnevaná no nebudem si predsa kaziť vzťahy skrz pár handier a moju dobrú vôľu niekomu pomôcť.

zuzizu2
6. jan 2022

Ja po malej co davam veci dalej, tak sa s nimi hned lucim, lebo nevies ci sa vratia, ci sa nevratia. Treba s tym tak nejako ratat, nie kazdy triedi pradlo na farby jak ja, moja svagrina napriklad na to uplne kasle.

Strana
z5