Ako zabudnúť na bývalého partnera?
Ahojte baby, potrebujem sa trochu vyrozprávať a možno počuť vaše skúsenosti. Dá sa vôbec zabudnúť na bývalého partnera, keď na neho doma narážam doslova na každom kroku? Rozišli sme sa normálne, bez hádok a bez nenávisti dokonca sexom. Ja som ten vzťah ukončila, pretože som už cítila, že s ním nechcem byť. Nebolo to preto, že by bol zlý človek, len som vedela, že to už nie je ono. Lenže odvtedy mám pocit, že je stále všade okolo mňa. Staval mi nábytok, maľoval byt, montoval posteľ, ktorú mi dokonca kúpil. V kúpeľni je jeho robota, keď sme ju spolu obkladali. Veľa vecí doma sme vyberali spolu, dokonca aj obyčajné prádlo či oblečenie mi ho pripomínajú. Niekedy sa pristihnem, že si poviem (toto robil on, alebo toto sme vyberali spolu.) Nechcem sa k nemu vrátiť, svoje rozhodnutie neľutujem. Len ma zaujíma, či je normálne, že človeka stále pripomína úplne všetko. Mali ste to niektorá podobne? Prešlo to časom, alebo ste museli niektoré veci vymeniť či prerobiť, aby ste sa posunuli ďalej?
Budem rada za každú skúsenosť.
Dakde som pocula, že po ex treba vymeniť, ale ja som nevymenila nič. Občas si naňho spomeniem aj bez niečoho konkrétneho. Môj život ide ďalej, ľudia prichádzajú, odchádzajú, všetko je normálne, hlavne nech sme v pohode.
Ja som myslela, že ho naozaj vidíš. Lebo ja som išla do mesta, stretla som jeho. Išla som na nákup do nákupného centra, on. Dokonca som išla do Prahy pracovne a na Žižkove on. Zastavím na pumpe niekde pri Detve a on.. a to sme sa navzájom nesledovali.
@anonym_fdf40f nemusíš o všetkom vedieť čo máš nainštalované v mobile, pokojne ťa môže tajne sledovať
@anonym_fdf40f nemusíš o všetkom vedieť čo máš nainštalované v mobile, pokojne ťa môže tajne sledovať
@anonym_baae47 nesledoval ma, ani ja jeho, to viem isto 🙂.
@anonym_baae47 nesledoval ma, ani ja jeho, to viem isto 🙂.
@anonym_fdf40f naivná.
@anonym_autor ten rozchod sexom ma pobavil. Neviem si to predstaviť :D "už s tebou nechcem byť" "ani ja s tebou" "Dáme sex?" Ale k veci. Je pochopiteľné že si na neho spomenieš ak žiješ tam kde sú jeho veci alebo veci, ktoré spravil. Ja by som sa asi radšej odsťahovala do nového, nechcela by som ho mať stále v hlave. Ale časom to asi prestaneš tak riešiť.
@anonym_fdf40f naivná.
@anonym_6892c7 ako by ma sledoval s tlačítkovým telefónom bez pripojenia na internet?

Ja som myslela, že ho naozaj vidíš. Lebo ja som išla do mesta, stretla som jeho. Išla som na nákup do nákupného centra, on. Dokonca som išla do Prahy pracovne a na Žižkove on. Zastavím na pumpe niekde pri Detve a on.. a to sme sa navzájom nesledovali.