icon

Všetko na sebe neznášam

9. dec 2021

Trápim sa a chcem sa z toho vyrozprávať. Mama a kamošky by ma vysmiali, tak skúsim tu. Chcem sa mať rada, ale neviem ako na to. Vidím na sebe samé nedostatky. Nielenže som hanblivá a vyhýbam sa kontaktu s ľuďmi, ale ani po fyzickej stránke sa sama sebe nepáčim. Mám široké boky a ramená, v páse 74 cm. Tlstá nie som, mám vysokú postavu, som taká chlapina. Nemám rada ani svoje vlasy, pleť, tiež nám jedno oko väčšie ako druhé. Pritom mám snúbenca, ktorý má miluje takú aká som. Takže by som mala byť šťastná. Ale nie som. Mužom sa páčim, aj keď sa vždy nájde nejaký čo mi niečo skritizuje. Ako sa mať rada a prijať sa taká aká som? Z bokov si neodrežem ani z ramien, nízka už tiež nebudem.

Strana
z2
mamaselu
9. dec 2021

Podla toho co pises, mas perfektnu postavu. Hlavne sa nepodcenuj. Ak chces, posli mi foto, rad porovnam ako si sa podcenila.

kakawah
10. dec 2021

Alagic? Môj muž povedal, že vyzerá ako tranvestita, že má mužské črty. Mne sa napríklad tiež nepáči. Ja mam dosť nedostatkov,v mladosti som trpela komplexami s ktorých má vyliečil vlastne manžel. Pre neho som bola dokonalá a stále mi to hovoril a dokazoval, až som tomu zverila😆. No vážne, sebavedomie mi stúplo, mam sa rada taká ako som a aj mužom sa stále páčim a to som už vo veku, Pracujem v prevažne mužskom kolektíve a ver, že mužom sa páčia ženy hlavne sebavedome, usmievave, šmrncovné, s iskrou v oku a vôbec nemusia byť štíhle s napichanymi perami.

kakawah
10. dec 2021

@mamaselu neprehnal si to? Že posli mi foto, si úchyl?

mamaselu
5. okt 2022

@kakawah komplexy z mladosti? Este stale?

kakawah
6. okt 2022

@mamaselu nie, práve ty si ma teraz vyliečil😆

Strana
z2