icon

Všimli ste si u partnera/manžela duševnú poruchu a mali ste nakoniec pravdu?

28. okt 2023

Otazka smeruje na dlhoročné vzťahy, kde najprv signály buď neboli, alebo ste ich vnímali ako bežnú rozdielnosť pohľadov, nazorov. Ale časom začali pribúdať konflikty a zvláštne situácie...
Napadlo vám, že váš muž asi nebude v poriadku, že má nejakú poruchu alebo chorobu a potvrdilo sa to?
Bol ochotný ísť na diagnostiku, zostali ste spolu?
Ďakujem.

zuzkaa1991
28. okt 2023

V dnesnej asi kazdy ma nejaku diagnozu 🙈😊 hoc kto by išiel k psychogicke ;)
Ale k veci i vztah sa treba starat plus aj navzájom si pomahat a riesit problémy spoločne.....zalezi ake tazkosti su atd vela faktorov jasne ak je partner agresivny manipulátor narcis.... neriesila by som o zachranu vztahu ale bezne diagnózy jasne oo dlhych rokoch by som sa neotocila by som sa chrbtom partnerovi....ale všetko je hlavne na spolocnej komunikácii

zuzans258
28. okt 2023

Ahoj, takže idem k veci, áno riešila som niečo podobné, odišla som od manžela aj s deťmi a navštevovala psychológa, neskôr som zistila že muž je pravdepodobne narcis...aj psycholog ma v tom tak nejak utvrdil...ale k veci... toľko rokov som nechcela zahodiť,aj kôli tomu, že muž mal aj dosť iných dobrých stránok a tak som mu povedala, že sa k nemu vrátim, dám mu šancu,ale pokiaľ budeme opäť tam kde sme boli, už to budem rovno riešiť odchodom a rozvodom....za cele tie roky to tu nebolo tak pokojné ako teraz... uvidíme ako to dopadne...no v každom prípade viem, že to dopadne dobre a to či už spolu budeme,alebo pôjdeme od seba 😉 veľa síl

domkakvet
28. okt 2023

Ak ma nejaku chorobu je potrebne mu pomoct a nie sa rozchadzat.