Všimli ste si u partnera/manžela duševnú poruchu a mali ste nakoniec pravdu?
Otazka smeruje na dlhoročné vzťahy, kde najprv signály buď neboli, alebo ste ich vnímali ako bežnú rozdielnosť pohľadov, nazorov. Ale časom začali pribúdať konflikty a zvláštne situácie...
Napadlo vám, že váš muž asi nebude v poriadku, že má nejakú poruchu alebo chorobu a potvrdilo sa to?
Bol ochotný ísť na diagnostiku, zostali ste spolu?
Ďakujem.
Ahoj, takže idem k veci, áno riešila som niečo podobné, odišla som od manžela aj s deťmi a navštevovala psychológa, neskôr som zistila že muž je pravdepodobne narcis...aj psycholog ma v tom tak nejak utvrdil...ale k veci... toľko rokov som nechcela zahodiť,aj kôli tomu, že muž mal aj dosť iných dobrých stránok a tak som mu povedala, že sa k nemu vrátim, dám mu šancu,ale pokiaľ budeme opäť tam kde sme boli, už to budem rovno riešiť odchodom a rozvodom....za cele tie roky to tu nebolo tak pokojné ako teraz... uvidíme ako to dopadne...no v každom prípade viem, že to dopadne dobre a to či už spolu budeme,alebo pôjdeme od seba 😉 veľa síl
Ak ma nejaku chorobu je potrebne mu pomoct a nie sa rozchadzat.

V dnesnej asi kazdy ma nejaku diagnozu 🙈😊 hoc kto by išiel k psychogicke ;)
Ale k veci i vztah sa treba starat plus aj navzájom si pomahat a riesit problémy spoločne.....zalezi ake tazkosti su atd vela faktorov jasne ak je partner agresivny manipulátor narcis.... neriesila by som o zachranu vztahu ale bezne diagnózy jasne oo dlhych rokoch by som sa neotocila by som sa chrbtom partnerovi....ale všetko je hlavne na spolocnej komunikácii