icon

Vstávate ráno a chystáte mužovi obed do práce?

zuzulk
18. aug 2016

Vstavate rano a chystate muzovi obed do prace?Ja cca o 5 a ja mám čas ísť z domu aj o 8. Pár krát povedal, veď spi"nemusíš, ale niekedy mi vyčíta že zdochinam ráno 😀a nenaberem mu. Aj keď ai myslim že by si mohol aj sam keď som to už navarili😄ale čo neurobim, budem sa snazit vstávať😫

misicka27
18. aug 2016

@4stanka4 po svadbe sa vacsinou ludia hned nemenia, zalezi na tom ako si ho vychovas....az ked pride babo sa vsetko zmeni :D

4stanka4
18. aug 2016

@misicka27 Uvidíme časom 🙂 ale čo sa týka jedenia tak je veľmi zlatý...od samého začiatku ako sme spolu začali chodiť tak spolužiačky vedeli že idem od neho...také super desiaty mi balil a zostalo mu to doteraz...keď idem na služobku tak sa bojí aby som hladom nezomrela a zabalí mi toľko toho že mám problém to pojesť 😀

misicka27
18. aug 2016

@4stanka4 dobri chlapi este nevymreli...treba si ich strazit a vazit :D

jujala
18. aug 2016

Raz som chystala desiatu mojmu este nie manzelovi. Ofrflal to, nepacilo sa mu to a to bolo prvy a posledny krat. A to preslo uz 9rokov a vsetci sme spokojni. A vobec ani vo sne by mi nenapadlo mu chystat oblecko. Je rovnako dospely ako ja. Skor by sa cudoval, ci som v poriadku, aby som ho chystala ako dieta do skoly.

kristinka86
18. aug 2016

@zuzulk Fiha! Tak môj manžel vstáva do práce tiež skôr, ale nikdy ma nebudí. Snaží sa čo najtichšie zbaliť a ísť preč. Niekedy ma zobudí jeho budík, niekedy ani neviem, kedy odišiel. 😅 😉 Vezme z chladničky, čo tam je - varené + nevarené jedlá, nakoľko chodieva na 24 hodinovky. Ale aby ma budil o 5 ráno len preto, aby som mu zbalila, to teda nie! Veď to má v dózičkách, tak čo treba viac baliť? 😀

lilyianka
18. aug 2016

ja mm jedlo nebalim,naco aj ked je kuchar,naje sa v praci ;) a ja vstavam rano pred piatou a mm okolo siedmej,to ako by som ho mala zobudit,aby mi nachystal obed? by ma poslal kade lahsie....cez vikend ked ide do prace ho ani nenapadne ma zobudit,kedze cely tyzden vstavam skoro a chcem sa aspon cez vikend vyspat

sardinka335
18. aug 2016

čooooo??? Nabuduce ked tvoj muz bude hladat ruky, tak mu povedz že ich ma na ramenách. A to vstavaš o 5:00 aby si mu chystala - zabalila obed? Sa fakt nudiš moja....si ho rozmaznaj a potom ked pridu deti tak horko zaplačeš. (predpokladam ze asi male deti nemáš) malé myslím batolata čo v noci revu....
Nie, nechystám mužovi obed, ani ranajky. On vstava skor takze chysta ranajky detom aj desiate sebe a aj detom. A varím, ked sa mi chce - to si naberie tiez sám do ešusov.

siska53
18. aug 2016

@zuzulk nevstavam. Obeduje v menzach.
Kebyze po okoli nic take nemaju,cize by som varievala takmer kazdy den,tak mu to pripravim vecer ked uz.
A inak -,v poslednej dobe mi skor on pripravi rano kavu az do postele. 🙂)

veronicka88
18. aug 2016

Nevstavam;)spraví si raňajky,vezme ovocie,obeduje v jedálni...ak napr.máme koláč z víkendu zabalím mu vecer, strcim do chladničky a poviem kde to má nachystane...nikdy som to nerobila ani keď sme za slobodna spolu žili...každý desiatu vo svojej réžii podľa chuti...

timea7
18. aug 2016

@tereskah ako som písala, keď je to vo vzťahu vyvážené, obaja sú spokojní, niet čo riešiť. Tiež som obskakovala okolo muža jednu dobu, lebo chodil do práce, rozbiehal vlastnú firmu, makal na stavbe nášho domu. Nemusel si po sebe vtedy ani tanier odložiť. Ale zase som vedela, že nemá problém s akoukoľvek prácou doma vrátane varenia, nerobí mu problém okúpať aj trojtýždňového novorodenca, prebaľoval ho úplne bežne, keď som bola tri týždne v nemocnici, postaral sa o všetko. A poďakovať a nie frfľať bolo pre neho samozrejmosťou, Tiež sa postaral o mňa, keď som to potrebovala. Ale poznámka, že ráno skapíňam, keď ja vstávam skoro preto, aby som mu nachystala jedlo, by vo mne vyvolala to, že by som sa o piatej otočila na posteli na druhú stranu a spala ďalej. Ja tiež nemám problém obskakovať aj viac ľudí, aj veľkú návštevu, teší ma variť a piecť, pekne jedlo naservírovať, ale to neznamená, že budem za partnera preberať to, čo si dokáže urobiť sám. Viem, že to robí veľa žien, potom v páťdesiatke sú unavené a strhané a manžel si narazí nejakú tridsiatku, ktorá objedná pizzu a vybavené. Mám veľmi rada svojho partnera, ale aj sama seba.

timea7
18. aug 2016

@siska53
@veronicka88 každý nemá možnosť niekde sa stravovať, niektorí muži robia v teréne - les, stavba na odľahlých miestach a pod. Tým som samozrejme nechcela povedať, že v tom prípade je treba vstávať ráno o piatej s mužom a chystať mu jedlo, najmä keď to dokáže "oceniť" patričnými rečami. 😝 😝 😝 😝 😝

veronicka88
18. aug 2016

@timea7 ja som na teba nikde nenarazala;)ale keby minmuz robil na stavbách obed je vyhlásený,nachystaný vecer v chladničke a ráno si to už len zbalí....ozdaj si to vie vybrať z chladničky,či?

timea7
18. aug 2016

@veronicka88 ja na teba predsa tiež nie, napísala som to preto, lebo niektoré ženy si možno neuvedomia, že sú práce, kde sa stravovať nedá.

veronicka88
18. aug 2016

@timea7 ja to chapm,ale nerozumiem tomu naberaniu jedla rano...+raňajky....ja som asi fakt lenivá alebo čo...ale mňa by o 5 dobrovoľne nikto nedonutil vstať:D

charaka
18. aug 2016

Ani by mi nenapadlo vstavat... ved nie je problem pripravit a zabalit vsetko uz vecer... takto som si balila aj desiatu do skoly a tak to budem robit aj s detmi... vsetko pripravim vecer a vyhnem sa rannemu stresu/zhonu.

A ako pisu aj ine zeny... najprv mamahotel, potom manzelkahotel... zazila som, NIE DAKUJEM! Ked som odmietla urobit veceru, tak "pan bozsky" isiel spat s prazdnym bruchom, asi by mu ruky odpadli, ak by si urobil sam 😀

zuzuliatko18
18. aug 2016

vstávať ráno, aby som mu zabalila jedlo? no to by na jeho šťastie odo mňa nečakal. keď navarím, rozdelím nám jedlo do misiek, ktoré si ráno berieme. varím pre oboch, a je mi ľahšie to hneď po ochladnutí rozdeliť do misiek na jednotlivé porcie. ak mužíček náhodou ide skôr ako ja, vyberie si z chladničky svoju kôpku misiek a ide. ak ideme naraz, tak vtedy chystám veci ja, nie vždy mu poviem ktoré sú jeho misky večer.

henikav
18. aug 2016

@zuzulk ja nielenze nebalim, ani extra pre neho nevarim. Varim normalne a trosku viac pre rodinu vecer, ak zostane vezme si z toho ak nie uvari, ci nieco si pripravi sam.

sardinka335
18. aug 2016

Presne tak, mamahotel, ženahotel....či by aj on vstaval koli takejto veci, by ma zaujímalo?
Ked vam bude počas noci x krat dieta hore čo mrnčí a ste radi ze vobec čo to pospíte, tak na vstavenie o 5:00 koli obedu rýchlo zabudnete...pripadne by mi to muž skusil navrhnut, vytknut, ze čo s jeho obedíkom, tak je ,,synom smrti,, 😀 😀 😀 Ale taketo ,,srandy,, na mna neskuša... 🙂

timea7
18. aug 2016

je normálne, ak žena naberá jedlo sebe, spýta sa, či si dá aj partner a ak chce, naberie mu. Samozrejme aj opačne, muž nemá problém pripraviť raňajky, nabrať žene jedlo. No ak si muž mýli domácnosť s hotelom a očakáva, že niekto jedlo navarí, naloží, prinesie mu až pod nos, prázdne taniere odloží a sprace. Ako "bonus" požaduje chystanie jedla do práce 😝 😝 😝 😝

majkalabka
18. aug 2016

ja mu nachystám do chladničky večer a ráno si zoberie. Robím to len preto, do práce chodí ráno o 6 a večer prichádza medzi 20-22 hod a je fest unavený. cez víkend fungujeme normálne 🙂

babatkoo
18. aug 2016

Omg 🙂 my sme doma rovnocenni partneri. Raz navari muz potom zasa ja. To mi pripomina rodinu idylku z 70/80 rokov. Tvoj muz ma predaa ruky aj hlavu na to aby sa dokazal obriadit sam. Ja toto vazne nemam rada, zena ako sluska v domacnosti, sexi milenka vecer v posteli atd?! Ach skoda pisat dalej

katarinamarkova
18. aug 2016

@zuzulk nie 🙂
môj manžel má ruky

muska251
18. aug 2016

@zuzulk nie ,večer prichystám a ráno len vyberie dozu z chladničky a hotovo a myslím,že toto by zvládol aj tvoj a ak nie nech je hladný !!! 😀 😀 😀

k_a_j_k_a
18. aug 2016

U nas chysta obedy aj vecere manzel mne 😀 ja prakticky vobec nevarim. Nie, ze by som nevedela, obcas cosi uvarim aj ja, ja skor peciem. Ale moj manzel je z domu nauceny, ze zena do kuchyne nepatri 🙂 za co velmi pekne dakujem mojim svokrovcom 🙂

romina1912
18. aug 2016

Tak ten moj nosi ranajky MNE rovno do postele kym ide do prace 😀, ked ma volno, snazim sa mu to oplatit zase ja nech este polezi. Inak mam kamaratku, ktora takto chysta manzela kazdy den odkedy su spolu a zvykol si na to. Rano vstava kym on este spi aby mal ranajky na stole, svadcinu v doze, cestou z prace ju prezvoni a ona uz chysta na stol aby neumrel od hladu. on si ani chleba nenatre sam :-/

mamutka
18. aug 2016

@zuzulk fakt pre toto vstanes o 5., aj keby ti stacilo o 7.? Este dopln, ze sa pre jeho chrapanie v noci ani nevyspis a bude to dokonale. Ta poznamka o zdochynani je zart, alebo bezne taka retorika smerom k manzelke? Co este specialne robi pre teba on?

robin30
18. aug 2016

U nas tato nachysta ranajky pre vsetkych desiaty detom ja sa postaram aby vstali obliekli sa umyli a u nas vari muz ked pride z prace

roxy2
18. aug 2016

Nechystám, vie to aj sám a hlavne nevyžaduje to odo mňa! Nikdy som kvôli tomu nevstávala. A nevyžadovala by som to ani od neho.

petulda333
18. aug 2016

Chcela som ti odpisat nato normalnu odpoved,ale po predoslej tvojej diskusii (svokra je najlepsia studena) si myslim ze tu naschval vytvaras taketo diskusie. Takze bav sa dalej

alaguema
18. aug 2016

@zuzulk ďalšia provokačná téma? 😀 Admini sa musia pekelne nudiť 😀 Hej, zuzulka, je normálne vstávať o piatej ráno, aby si pánovi tvorstva nachystala obed, lebo inak by si dolámal svoje chatrné ručičky pri balení jedla, ktoré si mu uvarila večer vopred. Len tak ďalej, budeš šťastná na veky vekov... 😎 A hlavne on 😎