icon

Vstávate ráno a chystáte mužovi obed do práce?

zuzulk
18. aug 2016

Vstavate rano a chystate muzovi obed do prace?Ja cca o 5 a ja mám čas ísť z domu aj o 8. Pár krát povedal, veď spi"nemusíš, ale niekedy mi vyčíta že zdochinam ráno 😀a nenaberem mu. Aj keď ai myslim že by si mohol aj sam keď som to už navarili😄ale čo neurobim, budem sa snazit vstávať😫

simca06022011
19. aug 2016

No zienky, rozmaznavate tych chlapov... ale to je jedno. NAM co sa stalo.. prisla skupina 4 chlapov do restauracie, inak je velmi dobra, varia super, funguje bude na forme svedskych stolov (vcsinou) alebo speciality sa aj varia, ale to by si museli vediet vybrat, eln oni videli kriedou vypiisane jedla a hotovo... casnicka vysvetlila, chlapi sa zdvihli, lebo oni si nevedia nabrat jest a odisli.. no ja som sla do kolien... katastrofa... dospeli muzi nedokazu ist k pultu s 10 hrncami a nabrat si jest. Ich matky a manzelky sa mozu hanbit.

simca06022011
19. aug 2016

@tereskah nie je na tom nic zle, pokym to necaka ako samozrejmost a nesprava sa k tebe ako k dlazkovej handre s tym ze "rano zdochynas"... no co je jeho do toho, aj keby som do 8mej spala. Ide o 5tej do roboty, nech ide... a nech si nachysta aj jest... u nas to skoncilo cajom, mali sme v praci zimu tak ze ani caj mu neurobim, tak som rano vsatala, urobila mu caj do termosky z 10 razov ju 8x nechal doma, cize som ho poslala s jeho poziadavkami niekde. mam co robit aby som rano sa dala do pojazdneho stavu(nic pred zrkadlom, to dam v praci), urobim ranajky, upracem potom, zbalim malej flasu, veci co som vecer jej nachystala, svoje veci do prace a obehnut dom, pozatvarat, pozamkynat, povypinat.. no co som robot? 🙂))

simca06022011
19. aug 2016

@catherinah no asi sa hadaju doma, kvoli tym desiatam...

timcikova31
19. aug 2016

Nechcem byt tu za hustú,ale toto nikdy...ja nie som otrok vo vlastnom dome !!!a moj manžel v živote ma ráno nebudil,že chce obed do prace...podľa mna je to choré !!!

libawet
19. aug 2016

@zuzulk muž nemá ruky? Určite nie, nie si jeho slúžka a stredovek už dávno skončil! O chvíľu bude chcieť, aby si ho vyzúvala!

fadama
19. aug 2016

Ja tiez vstavam o 4tej aby som mu urobila kavu a pobalila jedlo do roboty, robim to rada, nemam stym problem, pritom nemusim vstavat vobec kedze su prazdniny a aj ked je skola tak vstavam okolo 7mej. Myslim si ze to uz bere ako samozrejmost ale aj ja to tak uz berem. Aj on pre mna vala urobil a robi pre mna vela. Toto je len malickost ze mu urobim tu kavu...... 🙂

lavinis
19. aug 2016

nie, raňajky si tiež spraví sám, veď som si ho vzala, nebola to adopcia

libawet
19. aug 2016

@fadama o štvrtej ráno, aby si mu urobila kávu?! To snáď nie. Nerozumiem....ja mám tiež muža, čo mi pomáha, je ochotný, veľa pre mňa a rodinu robí, ale kávu si robí sám. Jedlo, čo uvarím, si nakladáme, kto príde prvý k sporáku, raz ja, raz on, toto teda fakt neriešime.

lavinis
19. aug 2016

a hlavne, ja by som od neho tiez nechcela, aby vstaval skoro rano a robil mi ranajky alebo chystal obed. Ked tak nachystame vecer, podla toho, kto ma cas. U nas nefunguje ziadne take, toto je tvoja robota. U nas funguje, ze kto ma cas a kapacitu (ja nemam kapacitu na opravy, opravuje. On nema kapacitu na zehlenie, zehlim.)

lavinis
19. aug 2016

@libawet no vidíš, skoro ráno a ešte aj s radosťou 🙂

mariankaa
19. aug 2016

Ja chystám. Vstanem skôr, pripravím raňajky, naložím obed, večeru. Dokonca aj do práce ho balím od vecí až po zubnú kefku. Pracuje v zahraničí, chodí aj na mesiac preč, tak prečo si ho nerozmaznať, keď je doma. Tam sa o seba musí postarať sám. Večer, po 12 hodinovej šichte si ešte musí uvariť, sám si musí poprať. Takže "digitálny" nie je.. Aj keď občas pofrflem, ale on zasa pre mňa robí iné veci.

fadama
19. aug 2016

@libawet ano o stvrtej . Aj moj si vie urobit kavu ovladat kavovar vie, ale lepsie mu asi chuti ked mu ju urobim ja. A zas cez vikendy vari len on aj nas obsluzi tak nevidim vtom problem preco ni ! 🙂

lienkafoj
19. aug 2016

@zuzulk a žuvať bude sám, alebo mu to máš ešte aj predžuť? kopla by som takého chlapa do prdele....

mimac
19. aug 2016

@zuzulk ono by sa to dalo iba v prípade že by ste sa dohodli, že týždeň ty a týždeň on, inak to nieje fér a určite by som sa nepretŕhala...

rebeka7501
19. aug 2016

Samozrejme, ráno vstanem o 05.00 h, pekne navarím ráno aby mal čerstvé, ešte krajšie naservírujem 🙂
To by som sa musela s koňom zraziť !!!!!!!!!
Robievam desiaty dcére a priateľovi večer. A keď sa mi veľmi nechce dcére dám gastráč a priateľ nech sa stará o svoje brucho sám.
Digitálny mužíček odišiel od mamičky a teraz má slúžku s manželky.

tinka01
19. aug 2016

nie...a ani by som to nikdy nerobila....z roboty chodí okolo 3 poobede, obeduje doma, a raňajky, desiatu si chystá sám....vstáva ráno o 5, by ma jeblo keby musím kvôli jeho pohodlnosti a prázdnemu žalúdku vstávať....

permanentka
19. aug 2016

ja ano, pripravujem mu ranajky a aj obed do prace 🙂 ale to len kvoli tomu ze som cely den doma, na materskej (zatial dieťa ziadne 😀 ) a cely den sa nudim, tak necakam ze chudak pride vecer o 19:00 unaveny z roboty a zacne si varit obed na dalsi den. To je to najmenej co ja mozem urobit a bavi ma to 🙂 Ked pride dieťa tak samozrejme na obedy bude chodit niekam vramci prace 🙂

berika
19. aug 2016

navarím a on si ešte večer sám nabalí koľko a čo chce, s oblečením podobne, večer si nachystá čo potrebuje

lienkafoj
19. aug 2016

@permanentka a vstavas rano o 5.00 aby si mu to zabalila do obedara? alebo je schopny si to zbalit sam? lebo mne pride scestne, ked varim vecer, aby som vstala na dalsi den rano o 5.00 aby som mu to este aj balila.

lussyka
19. aug 2016

@permanentka ja to robím tiež 🙂 príde mi to úplne normálne a robím to rada 🙂 a vždy mu pridám do obedára alebo do dozy nejaký špeciálny odkaz na lístku :D :D a malému to isté ked chodí do školy :D... a potom sa vráti a povie: "to čo si mi tam napísala? Sa mi v škole smiali" :D

fadama
19. aug 2016

@lienkafoj kazdemu je nieco ine scestne, mne to nepride scestneee aj keby mu to aj balila do obedara ako ja.

libawet
19. aug 2016

@fadama ale nie o štvrtej ráno! Panebože! Tvojmu mužovi Ťa nie je ľúto, že tak skoro musíš vstávať len kvôli jeho káve a príprave jedla ( to by som pripravila večer a nechala mu v chladničke, nech si len ráno zoberie, to snáď zvládne, nie ?).

permanentka
19. aug 2016

@lienkafoj balim mu vecer do obedara, rano spravim ranajky do prenosnej misky a vsetko si to berie to prace 🙂 o 5:00 by som asi mala problem vstat...pre nho by som to urobila ale fuu, uz teraz citim tu unavu 😀

@lussyka kraaasne 🙂 ja som to urobila raz ale vidis dakujem za pripomenutie, na pondelok nieco vymyslim 😀

lienkafoj
19. aug 2016

@fadama aj predžúvaš?

fadama
19. aug 2016

@libawet ved ja to pripravim vecer a rano mu uz len spravim kavu a pobalim do tasky. A uz ked som hore tak idem von so psom.

libawet
19. aug 2016

@mysga aj ja som takú jednu poznala, tá vstávala o druhej ráno, aby napiekla rožky deťom a mužovi, aby mali čerstvé, už je po smrti.

libawet
19. aug 2016

@fadama no, Ty ale asi nechodíš do práce, však?

fadama
19. aug 2016

@lienkafoj zatial nie ale raz ked bude starí a nebudeme mat zuby tak mu aj prezujem ( ak nepridem o zuby skorej ja ).

fadama
19. aug 2016

@libawet nie teraz uz nechodim, ale aj ked sme chodili spolu do roboty aj tak som to robila.

lienkafoj
19. aug 2016

@fadama nemohla by som byt Tebou, sorry ☹