icon

Vulgárne vyjadrovanie muža

valentina225
Včera o 16:58

Dobry den, aky mate nazor na chlapa, ktory casto pouziva vulgarizmy - aj mne niekedy vybehne ako kazdemu, aj ja su niekedy zanadavam, ale pred ludmi si davam pozor… ale on sa vulgarne vyjadruje aj o zenach. Na jednej strane tvrdi, ze zeny treba chranit a ctit si, ale zaroven nema problem nazvat nejaku zenu p*cou. Napriklad sme sa rozpravali o jednej zene, ktora ani mne nie je sympaticka, ale on to hned okomentoval - je to taka p*ca… alebo som spomenula jednu pani, ktoru asi nema rad a znovu povedal - vobec ma nezaujima ta p*ca. Este sa v podstate len spoznavame a mna to mimoriadne odraduje a znechucuje. Aj som mu to povedala, ale on, ze prehanam a ze si da pozor. Mne nikdy nepovedal nic vulgarne, ale uz mi svieti taka kontrolka. Ma 50 rokov a myslim, ze tu nie som od toho aby som ho ucila, ze sa to nepatri. Myslim, ze muz by nikdy nemal pouzivat take vulgarizmy smerom ku zenam? Ale neviem, ci to neprehanam a nie som uzkoprsa. Ale doslova sa mi znechutil, staci takato malickost a uz sa vo mne nieco velmi zlomi.

domkakvet
Včera o 17:00

@valentina225 necudujem sa ti, nechcela by som takeho sedliaka.

viestta
Včera o 17:13

ta kontrolka funguje spravne, posluchni ju

kvietok2012
Včera o 17:46

Odradilo by ma to...

dettilv
Včera o 17:57

Ukončí to kým nie sú city

anonym_156b5b
Včera o 18:43

@valentina225 to hovoril aj ex, no a po porode som bola p☆ca uz aj ja. Utekaj 😑

alickapusinka
Včera o 20:03

čosi ukonči to čím skôr.Netreba TI takeho načo by TI bol. Tak isto budeš titulovana TY pri hádke je to ako rozbuška.Intuicia aj kontrolka TI blika správne.Nič už ani nerozvijaj.

enmery
Včera o 20:06

Neboj, za chrbtom si preňho pi aj ty... radšej ani nechcem vedieť, prečo ho riešiš.

isis234
Včera o 20:19

Jeho už nezmeníš. Zaželaj mu šťastný život. Ver, že si nájdeš muža svojich snov.

anonym_9cbe88
Včera o 20:21

Keď ja tiež poviem na nejakého chlapa že je ko**t a neznamená to že celé mužské pokolenie sú ko**ti... Ja to až tak neprežívam keď môj chlap na niekoho povie takto škaredo.

tinka3435
Včera o 21:03
@anonym_156b5b

@valentina225 to hovoril aj ex, no a po porode som bola p☆ca uz aj ja. Utekaj 😑

Ja rovnako a odvtedy sa mi totálne zhnusil extrémne

sevrin
Včera o 23:12

@valentina225 myslím, že kvôli tomu exotovi nebolo ani potrebné zakladať tému.

valentina225
autor
Včera o 23:23
@sevrin

@valentina225 myslím, že kvôli tomu exotovi nebolo ani potrebné zakladať tému.

@sevrin nevedela som, ci to neprehanam, ale dakujem za rady a budem pocuvat svoju intuiciu, lebo mozno som skutocne aj ja pre neho p*cou 😬

anonym_93c6ba
Včera o 23:42

@valentina225 uz mas dost rozumu a rokov aby si cas stracala s niekym, kto sa nevie slusne vyjadrovat
Tie reci typu zeny treba chranit a pod bla bla bla musi hrat pred tebou formu na zaciatku a potom ahoj krcmovy hulvat
Fuj, neviem si to predstavit toto neustale pocuvat

anonym_b26853
Dnes o 10:27

@valentina225 povedz iba dedinu z ktorej je 😂 poznam jedneho. Uplny primitiv. Kazdu jednu vetu fakt kazdu zacne tyyyy koko..... Nevie ina zacat a potom primitivne nadavky 50% vsetkeho co z huby vypysti. Clovek sa hanbi vobec byt blizko takeho uboziaka.. a vsetky zeny su pi... A to ti ma dat jasne najavo ze tu ani omylom.

sevrin
Dnes o 10:50
@valentina225

@sevrin nevedela som, ci to neprehanam, ale dakujem za rady a budem pocuvat svoju intuiciu, lebo mozno som skutocne aj ja pre neho p*cou 😬

@valentina225 nepreháňaš, ja si tiež viem zanadávať, že by sa aj štamgasti v štvrtej cenovej prežehnávali, ale tak pred ženou by sa chlap mal chovať na nejakej úrovni.