Vybuchla som
Ahojte, dnes už som to nevydržala a poriadne som naložila svojmu mladšiemu bratovi na zadok. On ma 6 ja mam už svoje 2 deti. Ale jednoducho on je neskutočne rozmaznany a je mu dovolené všetko. Dnes keď boli naši u nás na návšteve tak sa môj brat hral s mojim synom (2r) na trampolíne a môj brat dal dole nohavice a vycura sa v strede trampolíny. Tak som vbehla k nemu a tak dostal na holý zadok ze si aspoň 2 dní nesadne. Bežné sa vy💩 do nohavíc len preto ze hra hry na mobile a nechce sa mu ísť na záchod. V septembri ide do školy. Moji rodičia iba zvýšia hlas a nič mu neurobia. On im doslova skáče po hlave a nadáva bije ich a neviem co všetko. Oco na mňa zhukol ze moje decko nieje o nič lepšie. Lenže moje decko ma 2 roky a moje decko sa nepočíta a nepokaka na zem ani nikde inde kde sa baví. Naši sa bratovi vždy len vyhrážajú ze dostane po zadku alebo ze nepôjde vonku no on ma také hysaky a nervy ze by bol schopný aj nožom prebodnut niekoho. Ano 6 ročne decko. Vždy keď je u mňa sam bez rodičov, tak ma rešpekt a neurobí nič zlé lebo vie ze si to pri mne nemôže dovoliť. Ale keď je s nimi tak si myslí že si ho oni zastanú. Nemám to tak ze na moje deti som dobrá a na cudzie zla. Som rovnaká ku všetkým deťom. Ci sú moje alebo nie. Myslíte že som urobila dobre? Lebo už som mala neskutočne nervy.
Nieje to moje dieťa. Určite by som mu poriadne vyhubovala a nechala ho to vyčistiť ale udrieť cudzie dieťa aj keď je brat nie

@majkabajka321 a keď si na to spomenies aké pocity to v tebe vyvoláva doteraz???to nie je o rešpekte ale o strachu z ľudí ktorí ťa majú chrániť..... Takéto bitky to je choré a nič dobré to na psychike človeka nezanecha....😟