icon

Vybuchla som

25. jún 2022

Ahojte, dnes už som to nevydržala a poriadne som naložila svojmu mladšiemu bratovi na zadok. On ma 6 ja mam už svoje 2 deti. Ale jednoducho on je neskutočne rozmaznany a je mu dovolené všetko. Dnes keď boli naši u nás na návšteve tak sa môj brat hral s mojim synom (2r) na trampolíne a môj brat dal dole nohavice a vycura sa v strede trampolíny. Tak som vbehla k nemu a tak dostal na holý zadok ze si aspoň 2 dní nesadne. Bežné sa vy💩 do nohavíc len preto ze hra hry na mobile a nechce sa mu ísť na záchod. V septembri ide do školy. Moji rodičia iba zvýšia hlas a nič mu neurobia. On im doslova skáče po hlave a nadáva bije ich a neviem co všetko. Oco na mňa zhukol ze moje decko nieje o nič lepšie. Lenže moje decko ma 2 roky a moje decko sa nepočíta a nepokaka na zem ani nikde inde kde sa baví. Naši sa bratovi vždy len vyhrážajú ze dostane po zadku alebo ze nepôjde vonku no on ma také hysaky a nervy ze by bol schopný aj nožom prebodnut niekoho. Ano 6 ročne decko. Vždy keď je u mňa sam bez rodičov, tak ma rešpekt a neurobí nič zlé lebo vie ze si to pri mne nemôže dovoliť. Ale keď je s nimi tak si myslí že si ho oni zastanú. Nemám to tak ze na moje deti som dobrá a na cudzie zla. Som rovnaká ku všetkým deťom. Ci sú moje alebo nie. Myslíte že som urobila dobre? Lebo už som mala neskutočne nervy.

Strana
z5
zanka777
19. júl 2022

@majkabajka321 a keď si na to spomenies aké pocity to v tebe vyvoláva doteraz???to nie je o rešpekte ale o strachu z ľudí ktorí ťa majú chrániť..... Takéto bitky to je choré a nič dobré to na psychike človeka nezanecha....😟

natiblaskova
22. júl 2024

Nieje to moje dieťa. Určite by som mu poriadne vyhubovala a nechala ho to vyčistiť ale udrieť cudzie dieťa aj keď je brat nie

Strana
z5