icon

Výbuchu hnevu môjho manžela

16. júl 2023

Ahojte,raz som sem písala už dávnejšie čo stvára môj manžel.Maval výbuchy hnevu,trochu sa uvedomil a vzchopil sa.Bol normálny v rámci možností.No dnes bohuzial synček spadol z bicykla a udrel sa.Zas nadával ako o dušu a rozbíjal veci okolo.Dnes to schytali moje kvety v kvetináčoch,celé ich porozbijal od zlosti.Dlhsiu dobu sa zdržal takýchto výstupov,no dnes..Ja nemôžem byť nonstop pri malom a dávať naňho pozor aby nespadol.Uz má 5 rokov a stále sa to stane.Chvilka nepozornosti a už je zle.Najradsej by som sa rozviedla,no nemôžem.Nedala by som to sama finančne.Mam ešte staršie dieťa na SŠ,veľké výdavky okolo školy plus škôlka.Nezarabam veľa,úspory mám niečo našetrené no málo.Poradte ako ďalej,aj keď viem že neexistuje riešenie na toto.

Strana
z4
letfenixa
18. júl 2023

@elizabet173 som rada, že to nevzdavas a @autorke stále píšeš. Nech tu tie rady ostanú.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronicka1901
18. júl 2023

Skvelý vzor pre syna ☹️. Každý občas vybuchne, ale teda rozbíjať veci je už riadne cez čiaru. Naozaj by som zvážila odchod. Bude to ťažké, ale radšej bývať v malom byte, ako zažívať takýto teror.
Bude sa to len stupňovať a nabudúce si to nemusia odniesť len kvety.

anetka34
Autor odpoveď zmazal
anetka34
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4