icon

Výbušný manžel

janaesp
22. okt 2014

Ahojte všetci, idem si tu pre radu, alebo názor, prip. budem rada ak napíšete ako je to u vas doma. Neviem, mozno je chyba vo mne. Uz sa v tom stracam. Začnem však od začiatku. Prvé manželstvo sa mi rozpadlo pretože môj ex bol gambler. Ked vyhral oslávil to stále a ked prehral tak to zase zapil, pracoval len občas, mal dlhy, žili sme z mojej materskej a bývali sme vtedy u mojich rodičov. Z prvého manželstva mam dcéru, ktorá je uz prvacka na strednej škole.
Moje druhé manželstvo trvá 3 roky, predtým sme spolu samozrejme nejaký cas randili a žili. Mame spoločnú dcéru, ktorá ma 2 roky, vytúžené dieťa. Vytúžené aj preto lebo pár mesiacov predtým mi zomreli rodičia. Strašná tragédia, vtedy som mala pocit ze aj môj zivot sa skončil, ja som si vtedy nevedela predstaviť ako budem žiť bez milovanej mamičky, veľmi mi vtedy pomohol môj priateľ, teraz uz manžel a moja staršia dcérka. Momentálne som na materskej takze finančne je vsetko na manželovi. Stará sa aj o moju dcérku z prvého manželstva. Vsetko by bolo fajn len keby nebol taký vybusny. Prejdem však uz k môjmu problému. Včera vecer napr., stavame dom, on o Tom začal rozprávať, co nové na stavbe a tak. Ja som sa pridala, mala som iný názor, nechcem mat v dome sklenenú priečku, veľa skla, treba to stále umývať, lestit. On tak vybuchol, začal vrieskat, búchať, rozbil si monitor na notebooku. Dcérka sa zobudila, plakala. On však neprestaval. Stále kričal. Dcérka sa v noci budila, ja som tiež nejako zle spala. Tentokrát sa ani neospravedlnil, vraj je to moja chyba, som ho vyprovokovala. Ja som len povedala svoj názor. Môj otec sa k mame takto nikdy nesprával. Neviem co robit. Rozmýšľam ze odídem. Ibaže som na materskej, rodičov uz nemam, nemam ani kam ist. Mam takú depku, neviem co robit. U vas to ako funguje? To su všetci muži teraz takí?

Strana
z2
kofoluska
23. okt 2014

@tjaden Viem, ze uz som Ti pisala v inej teme, ale po tomto prispevku mi neda. Zlatko, ak mas kam ist, ak Tvoja mama sama povedala, ze mozes ist nazad domov - TAK CHOD. Neostavaj ani sekundu s tym hulvatom. Z lutosti? Nema Ti byt co luto. On si inu najde (bohuzial pre nu) a sebe nic nespravi. Taketo typy sa maju prilis radi na to, aby si ublizovali, to sa nemusis bat. Ano, s oblubou robia sceny, ako ich zivot strati zmysel ,vyhrazaju sa, ze skocia pod vlak, z okna, podrezu si zily.... Nespravia to. Je to len citove vydieranie. Nexci dopadnut tak, ako som dopadla ja, ze som od frajera utekala z vyvyseneho prizemia oknom a skoncila som so zlomenou patou, clenkom a driekovym stavcom. A to som bola bezdetna, slobodna vysokoskolacka bez zavazkov. Myslis, ze ten moj byvaly ostal sam? Kdeze. Nasiel si seberovnu a maju aj deti (seberovnu myslim to, ze chlasta zarovno s nim).
CHOD CHOD CHOD. Ked pre nic ine, tak pre svoje dieta. A ze nemas teraz z coho prispievat mame? No a co. Je to MAMA, miluje Ta a je jej jedno, ci jej mesacne das nejake euro. Trpi, ked vie, v akom vztahu zotrvavas a nie si stastna. Rovnako by si Ty trpela na jej mieste....

tjaden
23. okt 2014

@nanervy_2 jo celý čas ako som to písala myslela som na to čo jej do frasa radím ked sama nič neriešim? ale vieš je lahšie radiť iným ako riešiť seba 😉 viem že vyhľadávam take typy ako bol môj fotrik ale môj terajši priatel bol práveže sprvu taky ten typ nuly čo si nechá rozkazovať od ženy čo môj foter teda rozhodne nebol a práve preto sa mi priateľ páčil a nakoniec bum a aj z neho je hajzlik niekedy už nechápem tak sa snažim takym typom vyhnuť ale tušim si ma oni vyberajú, možno tak ako som ja na ňom sprvu videla že je slabý to iste si on všimol u mňa...je to proste ťažke od niekoho odísť hlavne ked už spolu žijete máte dieťa nemáte financie ten tlak rodiny a okolia a spomienky na to ako ste sa mali radi...rozprávam sa o tom s priatelom každý deň jeden týžden je dobrý jeden horší ešte tomu treba dať čas

Strana
z2