icon

Vyčerpanie z rodinnej oslavy

27. dec 2025

Boli ma hlava, dnes sms isli k mame na narodeniny, cela rodina. Moja mama je....cudna osobka, nemame dobre vztahy, nemame sa radi, vzajomne podla mna. Prisli sme, uz mala.dobru naladu, vypila si s priatelom, vraj cely den oslavuju. No lenze si zavolala svojho brata s rodinou, mamu, mna ako dceru s rodinou a moju sestru s rodinou. Ziadne obsluzenie, ziadne prijemne posedenie. Iba ona ako stredobod pozornosti v napitosti. Nic nove... ale ja som zostala vycerpana psychicky, emocne....temy jak... 🤢.. zle poobedie, nechcem aby to videli moje deti, vlastne ani aby to videla rodina. Asi som vadna. Podla svagra prehanam, ved len oslavovala. Aj som mu povedala hovori ten co bol obsluzeny lebo pil alkohol...my zostatok...bez pitia bez nalady, nam to nebolo az take zabavne ... neviem to musim si vypit aby tieto poobedia som nejak prezila?

Strana
z2
eva8
Včera o 13:33
@anonym_autor

@valria zatial necitim ze je spravne sa odstrihnut je to moja matka. Moj partner mi tiez povedal ci toto potrebujem? Ale priznam sa v kutiku duse vzdy dufam ze to bude dobre, ze prezijem prijemne spolocne rodinne posedenie. A potom som sklamana....

@anonym_autor vies co? Opat citam tvoj uvodny prispevok. Same "ja",
- ziadne obsluzenie
- ze prezijes prijemne rodinne posedenie (hadam, ze prezijete - mnozne cislo) a potom si sklamana.... A na druhej strane pises, ze mama je stredobodom - vsak to je jej oslava, nie ty mas byt stredobodom. Horsie je, ze v opitosti.

Ako som pisala, bud jej pomoz s oslavou, alebo jej pripravte jej oslavu vy. Uz ste dospele. Aje uplne v poriadku, e pozvala aj svojho brata s rodinou.

Musis rozlisit - su alkoholici, alebo je to zriedkave. Ako sa k tomu stavia tvoja sestra?

0kristina0
Včera o 15:05

S matkou sa nemate radi, necitis sa u nej dobre ale vztahy nechces pretrhnut. Ako inak to chces riesit? Ci iba si sa prisla postazovat? Tvoja mama sa nezmeni, tak bud si zvykni a toleruj ju alebo obmedz kontakt na minimum.

anonym_b2f044
Včera o 19:24
@eva8

@anonym_b2f044 jednoduche riesenie. Mama bude pit, autorka moze odist a so zvyskom autorkinej rodiny si spravia nahradny program niekde vonku, lebo budu vychystani.

@eva8 vyššie som navrhla, aby oslávili jej narodeniny v cukrárni

eva8
Včera o 21:24
@anonym_b2f044

@eva8 vyššie som navrhla, aby oslávili jej narodeniny v cukrárni

@anonym_b2f044 ano, aj to je riesenie

Strana
z2