Vycítia deti zlú energiu od blízkych?
Ahojte, uz par mesiacov ma trapi, ze moje dieta a jedina vnucka mojich svokrovcov ich fakt nema rada. Ma 14 mesiacov, ale je to tak v podstate od narodenia. Mojich rodicov ma velmi rada, tak isto aj tety, sestrenice, kolegyne, kamosmi, v podstate nema problem fakt s nikym ci uz na ruky alebo sa len zahrat s hrackami. Ale proste pride svokra alebo ideme za nou k nim a mala chyti totalny amok uz len ked sa priblizi, nie to este ked ju zoberie na ruky. Pritom ja mam moju svokru velmi rada, je naozaj mila, nestara sa nam do vychovy ani nema hlupe reci, vzdy nam prinesie cerstve ovocie a zeleninu atd. Ale s jej muzom sa velmi hadaju, nemaju pekny vztah, oni sa uz v podstate ani normalne rozpravat nevedia. On je na nu velmi zly, neustale ju diriguje a rozkazuje a ona ked nahodou neposluchne tak je zle. Moze ju mala nemat rada kvoli tomuto? Pripadne z nej citi nieco nedobre? Odomna ani od manzela to falt neni, my mame velmi dobre vztahy s nimi
malé dieťa nevníma či je niekto rodina alebo nie, ak sa mu človek nepáči začne plakať.....a nemusí na to byť dôvod že niečo z toho človeka vycíti, jednoducho sa mu nepáči či sa ho bojí....známej dcéra tak pravidelne vrešťala pri niektorých ľuďoch, časom to prešlo....vôbec to nie je o tom že dieťa daného človeka nemá rado ale je mu nesympatický či sa mu niečo z ich výzoru nepáči a bojí sa ho
Moj starsi od narodenia pri svokre plakal, nechcel byt pri nej. So svokrom v pohode, aj s ostatnymi clenmi rodiny. Moja svokra je dobry clovek, nastastie mame dobry vztah (hlavne kvoli jazykovej bariere 😂). Bolo nam to vtedy luto, skusala aj ine parfemy, mysleli sme, ze to mohla byt jej vona, ale nie. Pritom uz mala5 inych vnucat a nikdy nemala tento problem. Zlomilo sa to asi ked mal maly 2 roky, svokru teraz zboznuje, vzdy sa na nu tesi. Druhy syn v pohode, svokra mu nikdy ‘nevadila’. Je to asi velmi individualne a co za tym moze byt je zahada.
Moj maly ked mal asi rok a pol, tak sa bal mojho otca. Ked sme boli u nich, tak len sa otec priblizil, uz krical: "Nie,nie,nie!" A schvovaval sa za mna. Ziadna negativna energia, moj otec je super. Detom niekedy vadi aj uces, brada, fuzy, vona...Este pred druhym rokom sa to zacalo lamat, odvtedy ma deda velmi rad.
Dakujem za skusenosti, fakt dufam ze sa to zlomi lebo svokra by s nou chcela travit cas aj by nam vedela pomoct vela len sa neda lebo mala nechce. Mne je to potom tazko vysvetlovat preco pri nej nechce byt, ale asi to chce veru len cas.
Zlomí sa to, neboj 🙂. Daj dcérke čas 🙂. A svokra nech to neberie osobne, tak ako opisujú baby, stáva sa to a to malé dieťa to žiaľ nevie vysvetliť, kde je presne príčina toho strachu... Môže to byť pokojne aj krivý nos alebo farba očí, čosi pre nás dospelých úplne nepodstatné a pre to dieťa to tiež bude nepodstatné , keď viac vyrastie 🤷.

Moje dieta ked bolo priblizne v rovnakom veku malo taky amok so susedocej mamy (stara pani cca okolo 80 ale velmi mila a ladkava tetuska dala by ti aj poslene co ma), ze ked sme ju stretki na ulici tak som ju musela obist stylom ze som oresla na druhu stranu ulice. Predtym s nou bola uplne v pohode a zrazu so dna na den takto. Nedokazala som pichopit co sa deje, pani to nastastie zobrala v pohode. Trvalo to nejaky cas a zrazu presne ako to zacalo z nicoho nic so dna na den to aj skoncilo a dcera ju ma doteraz velmi rada (uz ma 10r).
Vsetci ostatny ludia ci uz znami alebo cudzi s kazdym bola v pohode iba s nou isty cas nie. Doteraz netusim cim to bolo.