icon

Vydala som sa "za svojho otca"

svokrinjazykmonika
25. sep 2022

Viete ako sa hovorí, že žena si hľadá muža podľa vzoru svojho otca a zase naopak muži, hľadajú ženy podľa svojej mamky. Jednoducho taká psychologická záležitosť. Tak ja som si vždy hovorila že niečo na tom bude, lebo môj tatko napríklad dosť pil a ja si absolútne neviem predstaviť byť s mužom, čo nepije alkohol. Nehovorím že som vydatá za ožrana, ale proste sú mi taký muži čo prídu do krčmy a dajú si čaj, divný. Nemôžem za to. Moja kamarátka to má podobné. Ona napríklad v živote nevidela svojho otca jesť ovocie. Žeby len tak prišiel do kuchyne na jablko. A takého má aj muža. Žeby si dal len tak ovocie je nemysliteľné.
No ale teraz, po desiatich rokoch vzťahu to už vidím úplne jasne. Môj muž je celý môj otec! 🙀 Úplne ho v ňom vidím čoraz viacej. To ako sa na mňa občas pozrie pomedzi dvere, to ako chrápe, dokonca majú rovnaké pivné brucho! 😭😭 Pomoc! Ja vlastne nepotrebujem radu, len som sa chcela zdôveriť 😂 Stalo sa to aj vám niektorej?

Strana
z2
joja101
26. sep 2022

Ono niečo na tom je, keďže poznám mnoho takých párov, na ktoré to padne jak riť na šerbel. Ale tak nemala som z tvojich slov pocit, že by si sa nejak extrémne sťažovala

kiwi3
26. sep 2022

jaj, co je toto zas za temu. tak pride mi to maximalne normalne a logicke, ze ak mas dobreho otca, hladas partnera podobneho. a ak zleho, hladas ineho alebo dokonca opak. neviem, co sa na tom da este riesit. a to s tym ovocim, to je trochu smiesne, to hovori o tom cloveku asi tak 0,01%, aky je. kazdy ma s niekym nieco spolocne a nieco rozdielne...

knihomolka2
Autor odpoveď zmazal
svokrinjazykmonika
autor
26. sep 2022

@joja101 veru nesťažujem sa, len som si to tak zrazu po rokoch uvedomila a prišlo mi to skôr vtipné. Len to moje prirovnanie s alkoholom a ovocím asi nebola najšťastnejšia voľba, lebo iba toho sa tu všetky chytili. Ale nevadí, aspoň sa môžu v komentároch predbiehať, ktorá má lepšieho muža že nikdy nepije alkohol a jedáva sám ovocie 😂 Nie je to tak, žeby som zakaždým keď na neho pozriem videla môjho otca ale občas, občas to tam je celý on 🤷😅 Veď ja mu to aj poviem a on sa na tom strašne smeje. 😁

domca1408
26. sep 2022

no ja osobne si tiež hladam opak môjho otca...ale možno aj preto som sama. ale radšej sama ako s celoživotným frajerom-mačom-opilcom....

evica17
26. sep 2022

@svokrinjazykmonika ja som počula,že podvedome si hľadáš partnera s takou vlastnosťou čo ti najviac vadila má tvojom octovi/matke. Napr mužovi vadilo keď ho mama furt buzerovala že nemá hento robiť,to jesť a ja mu to dakedy robím tiež, ale snažím sa to obmedziť,lebo viem že mu to brutálne lezie na nervy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
26. sep 2022

Moj muz ma tiez vela podobneho s mojim otcom.

elenka.k
26. sep 2022

@svokrinjazykmonika môj ocino bol tiež alkoholik, vďaka bohu môj mn. nemá rád alkohol, ale ak pomôže: má presne taký účes, aký mával môj ocino 😀

cocolino234
26. sep 2022

@svokrinjazykmonika no tak kto sa tej blbosti v úvodnom príspevku nechytil, tak je rovnako divný. 😀 Nevidím tu žiadne predbiehanie sa, tak isto ako ty môžeš napísať, že by si nebola s chlapom, ktorý nepije, lebo taký ti príde divný, tak my môžeme napísať svoj postoj, to je už pre teba predbiehanie sa? neviem čo ti príde normáne (a príťažlivé? 😆) na tom, že niekto pije alkohol a vysedáva v krčme a áno, vyššie bolo dobre spomenuté, že je pekne nechutné ak sú dnes muži, ktorí holdujú alkoholu ešte aj nasilu vyhľadávaní a v pití podporovaní. Nehovorím, že niekto nemá piť absolútne žiadny alkohol ale nikto mi nepríde divný, keď ho nepije. Divný mi príde človek, ktorý dobrovoľne chodí do krčmy.

A to by si tomu svojmu vynadala keby prestane piť? lebo s takým nebudeš? tak najskôr premýšľaj kým niečo napíšeš a nebudeš sa musieť pod vlastnou diskusiou vyjadrovať len k jednej osobe. To som ešte nevidela nárok na partnera "musí piť alkohol"..

ls56
26. sep 2022

Áno aj môj muž ma veľa spoločneho s mojim otcom a to aj vrátane povolania😂😂

majlo1234
26. sep 2022

Moj otec je uplny opak mojho manzela, chvalabohu. Ja som pre svoje dieta nechcela to, co som dostala od svojho otca

mamusa123456789
26. sep 2022

@svokrinjazykmonika sú rovnaké znamenie, pracovitý, dôsledný, vždy dotiahnu veci do konca, milujú svoju rodinu, deťom by dali všetko, keď niečo robia tak nejedia akurát 2 rozdiely sú tam, oco sa nevie hádať a manžel áno a oco sladkosti nejedava a môj manžel by zjedol aj igelitku sladkosti za deň

Strana
z2