icon

Vydali by ste sa za muža, o ktorom viete, že za chvíľu zomrie?

26. jún 2020

Predstavte si situáciu milujete jedného muža on miluje vás akurat viete že má rakovinu posledného stupňa a zachvilu umrie (väčšia šanca je že áno). Vydali by ste sa za neho ak by vás požiadal o ruku?

Strana
z3
modrava
26. jún 2020

aky argument by mal byt pre "nie"?

pleval
26. jún 2020

..ak by ma poziadal o ruku a ja by som ho milovala rovnako ,tak ano.Ak by som to tak necitala,,tak nie.

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
amy191011
26. jún 2020

Ja určite ano a inak spoluziackinmu dedkovi davali lekaro max pol roka mal rakovinu konecnika posledne štádium.. Ubehlo 12 rokov a este stale je tu 😉 ma 73 a nedavno som ho stretla v meste na zmrzline..

sara07
26. jún 2020

ked ho miluješ nie je čo riešit

extempore
26. jún 2020

Áno... budeš brat vdovske 🙂

kacena4
26. jún 2020

čo je to "chvíla"?! z pohľadu zamilovaného človeka je to dllhá večnosť a ak ju mám stráviť s človekom ktorého milujem nerozhodujú o tom minúty, hodiny, dni ale to či ten čas s ním chcem stráviť a uchovať si spomienky na neho.
áno niekto sa choroby bojí, zomierania... ale ak milujem neotočím sa milovanému človeku chrbtom
a ako píše @extempore vdovské je super 😀

miskaradko
26. jún 2020

Ak ho milujes,nepozeras na smrt. Ci si s niekym 2 tyzdne,ci 200 rokov vzdy je to nadherny cas,ktory mozte byt spolu. Je to o sile a laske. Je to obeta lasky.💘

codal
26. jún 2020

Pokud bych ho milovala a cítila, že si ho vzít chci, tak ano. Určitě bych to nedělala proto, abych mu třeba jen udělala radost a přitom bych to tak necítila.

prettiness
26. jún 2020

jedine na co by som pri ziadosti o ruku pozerala je, ci daneho cloveka milujem.. ak ano nie je o com.. a ak zomrie bude to boliet rovnako ci zanho budem vydata alebo nie...

terezka1947
26. jún 2020

Suhlasim....ked ho lubis,nie je co riesit.
Nikto nevie,kedy kto zomrie-aj bez rakoviny.

aniele
26. jún 2020

Syn Eleny Maróthy-Šoltésovej, Ivan, sa ženil doslova na smrteľnej posteli. Oľga Hrušovská si ho brala preto, aby s ním mohla byť v jeho posledné dni nonstop. Inak by to vtedajšia morálka nedovolila. Dnes je iná doba, to je jasné, ale ak je tam naozaj láska, prečo nie? Pre dotyčného to môže byť naozaj... ani neviem, k čomu by som to prirovnala.

jana_eyre_2
26. jún 2020

Neviem si predstaviť odmietnuť takúto ziadost, ak ho milujem.. nikto nevie ktorý deň je jeho posledný..

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ruzovakrava
26. jún 2020

To čo sú tu dnes za anonymné otázky, to si niekto robí sociologický či psychologický prieskum na koňovi či čo? 🤣🤣 Či len tak, z nudy? Aj ja sa chcem takto nudiť 😂

veverickav
26. jún 2020

@ruzovakrava to iste som sla napisat... vzdy anonym, kadejake otazky....Ani by som na ne neodpisovala.

veronikaszabova
26. jún 2020

@ruzovakrava dnes je to furt ta ista osoba - co zaklada an.disk.

karolinakr
26. jún 2020

@aniele presne na to som myslela, tu knihu som asi 8x prečítala, ako tie utrapy Šoltesova opisovala, že aky namet pre roman, ale neželá to nikomu zažiť

kittykat22
26. jún 2020

Pozri si youtube PeweeToms - on mal vzacnu rakovinu koze, a ked uz vedel, ze to nedopadne tak si vzal Becky. Na youtube je cely ten pribeh ako zistil, ze ma rakovinu, cez svadbu az po pohreb. Alebo Emily Hayward tiez na youtube, si vzala svoju dlhorocnu priatelku pred smrtou. To bolo vlastne ich posledne zelanie - svadba s clovekom ktoreho miluju.

ukulela
26. jún 2020

@extempore myslim, že by museli byť manželia aspoň jeden rok.

luccija
26. jún 2020

Áno

meluela
26. jún 2020

@ukulela pokial viem tak tam nie je casove obmedzenie, skor ci on splna podmienky na invalidny z ktoreho sa pocita vdovske (ak nemal odbdobia v zahranici alebo bez prace tak asi ano). ale je to trocha divny dovod. inak velmi zalezi od okolnosti, ako dlho su spolu, ci sa maju radi a ci je to jeho velke zelanie

miriam11
26. jún 2020

Áno

caroline_
26. jún 2020

ak by som ho milovala tak urcite ano, a hlavne s takou chorobou ako je rakovina nie je vobec iste ze musi zomriet

oli18
26. jún 2020

To čo to dnes za nezmyselné témy?

ukulela
26. jún 2020

@meluela ospravedlnunem sa, donútila som to ...dakedy sa zisťoval oči manželstvo spĺňalo a spoločenskú funkciu teraz už nie.

daganov
26. jún 2020

@veverickav tiež som sa práve rozhodla do diskusií založených anonymom neodpovedať

ivangeline
26. jún 2020

Áno. Ľahšie krátky vzťah..ako dlhý nanič vzťah. XD

dian32
26. jún 2020

Keď si to predstavím v svojej situácii s mojim snúbencom, tak bez váhania. 🙂

karolinakr
26. jún 2020

@daganov to potom málokedy sa zapojíš. Teraz je každá anonymná😃

Strana
z3