Vydarilo sa vám druhé manželstvo?
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, či sa vám vydarilo druhé manželstvo? Či ste si našli lepšieho partnera po rozvode, alebo ste oľutovali, že ste sa rozviedli. My máme s manželom problémové manželstvo, stále sa hádame a manžel mi často vulgárne nadáva, neviem si predstaviť prežiť takto celý život, je vôbec možné nájsť si aj dobrého partnera?
@trdelnik234 naozaj tažko povedať čo urobi. Ale osobne si neviem predstavit, ze muz mi ndava do kurev a neviem ešte ako...je to ponizovanie. Ja osobne ale nie som taka submisivna....ako trapilo by ma to, ale branila by som sa. A samozrejme časom premyšlala, ako z toho von. Takto sa zit neda, teda dá, ale to nie je zivot to je trapenie, takeho chlapa by som si ani nedokazala vaziť a spavat s nim...ked som teda ,,kurva,,. Má 1 dieta, má kde odist...začiatky by asi boli tazke, ale snad všetko lepšie ako toto.
@mimi1237 Nikdy sa nezmeni....casom bude ovela horsie....naco by mi bol postaveny dom, aby ma v nom pochoval?.....
A o 20 rokov tu bude tema: Moj muz mi vulgarne nadava a psychicky ma tyra. U nich v rodine je to asi normalne robi to aj moj svokor svokre uz dlhe roky. Co mam robit?
@malabiba ty si asi nikdy nebola tyrana a tyranu zenu si asi ani len nevidela...Jej jedina chyba ktoru spravila je, ze ho neposlala do riti uz na zaciatku.
@mimi1237 moja sestra žila v takom vzťahu a nevedela s manželom normálne fungovať, samozrejme, že sa rozviedla...avšak mňa sa bál ako čert svätého, keď som prišla na návštevu sklopil uši a správal sa slušne, lebo vedel, že to nepôjde...dnes má druhú manželku, dobrú sekeru a je pod papučou...a moja sestra - vystriedala niekoľko partnerov a v každom vzťahu sa dá využívať
@mojkamojka samozrejme, že som nebola týraná, to by ešte tak bolo...nehovorím, že má s ním zostať, ale je treba aby začala od seba, aby sa jej to nestalo znova
@martinkatinka333 podla mna si zbabres zivot, ked od neho neodídes....odíď...k mame, neskor uvidis, aj tak nevyriešiš vsetko hned naraz,ale ten prvy krok urob....si mlada, mas zivot pred sebou!!!! Tak urob nieco,aby si bola stastna....!!!!
Moja mama sa rozviedla po 15. rokoch manzelstva ale dodnes nelutuje ze sa rozviedla s otcom lebo otec ked si vypil robil denno denne poriadky v byte, a o nas deti nemal zaujem ani nema doteraz dokonca nebol ani na mojej svadbe ale nejako ma to neprekvapilo ze neprisiel lebo nikdy o svoje deti nemal zaujem, potom neskor si nasla priatela mama ale zistila ze su odlisni tak sa rozisli nechce mama byt sama naveky ale takto jej to vyhovuje ze je bez chlapa ale mam kamaratku ktora sa rozviedla s muzom lebo ju podvadzal s inou a teraz ma druheho manzela a nevie si vynachvalit druhe manzelstvo aj deti velmi lubi aj ked su neni jeho ale z prveho manzelstva
mne sa vydarilo, som šťastná a nemenila by som. Prvý manžel sa ukázal ako nenapraviteľný neverník a tento druhý je presný opak. Sama musíš vedieť čo zvládneš, ale radšej žiť sama ako nešťastná.
@malabiba pokial bude pri nom nenastartuje sebavedomie, lebo ona sa bude posuvat po krocikoch co sa tyka sebavedomia a on ked uvidi, ze sa nieco meni skope ju psychicky tak, ze nieze bude spät, ale este horsie na tom. Myslis, ze tyran si nebude branit svoje? Ze on bude cakat ako sa mu ona pred ocami meni? Tvoja sestra spravila chybu, ze ked odisla nenastartovala nejaku terapiu. Preto sa v tom mota doteraz. Tyrana zena a tyran musia ist od seba, aby sa nieco mohlo zmenit, aby sa ona restartovala.
ano, zatial sa to s prvym neda ani porovnat 🙂 a vztah uz preverilo aj dieta a musim povedat, ze som konecne stastna a spokojna. Nemozem povedat, ze by prve manzelstvo bolo horor, len skratka sme si povahovo nesadli a hlavne sme nemali ziadne spolocne zaujmy. Vlastne vela ludi sa ma pytalo, preco sme sa vlastne vzali 😀
@martinkatinka333 to, ze sa tu pytas ci vsetci muzi su takyto, alebo ako to funguje v inych manzelstvach, dokazuje ze tvoje sebavedomie je udupane a neveris si. Ano rozvod a odchod od takehoto chlapa co mas je najlepsie. Ale zjavne sa bojis. Kedtak zbehni k psychologovi a pokecaj a porovnas si jeho nazor so svojim alebo si urovnas myslienky. Darmo ti tu kazda napise opusti ho, ked ty si sama neveris a nie si dost silna na tajyto krok tak to nespravis. A ver tomu ze zo syna vyrastie taky isty grazel ako je tvoj muz. O par rokov aj pre neho budes len nadavky, ktore si vymenovala a bude si robit co chce. Absolutne to prostredie nie je vhodne na vychovu dietata. Ani nie sebe nicis zivot ale aktualne svojmu decku, lebo sa bojis zmeny. Treba sa uvedomit najprv a potom zacat konat, inak nema cenu vypisovat o radu na modreho konika.
@martinkatinka333 a ja ti este poradim, toto.Okrem vyzivneho na dieta, mas narok na vyzivne aj na seba,pokial nezarabas viac ako manzel.Manzelia maju mat rovnaku zivotnu uroven aj ked spolu neziju, .to urob este pred rozvodom.,,,,nehovor na sude ze sa chces
vydat, lebo by prihliadali vsak bude mat manzela. a vyzivne na teba by bolo minimalne: lebo vyzivne na seba mas zo zakona tusim je to § 92, neviem presne, lebo ja som to riesila pred 12 timi rokmi .A to uz moje deti boli vsetko zarabajuce.Moj manzel ked odisiel ,vyuzila som tento zakon ,a vyzivne na seba vybavila Ale zaplatila som si advokata a na sude bol pri mne. Sud vyrubi podla jeho platu, a bude platit na teba 5 rokov.?lebo nevies kedy pride ten tvoj pravy, a na dieta bude platit pokial nebude zarobkovo cinne.Drzim palce,...aj ja som mala takeho debila,teraz sme sa dali po rokoch dokopy postavili dom ,zariadili a lepsi nie je,Este teraz uvazujem zas ja,ze ho raz opustim ,lebo sa skutocne s nim neda ,ani podobrotky ,ani po zlotky,vsetko mi oponuje ironizuje a vsetko aby bolo len ako on chce ,a inak to nesmie byt. ,tiez som p...ca ,uz aj chudera ,a uz to nemienim trpiet,Este ale pol roka pockam ,ako sa to bude vyvyjat,ci skrotne lebo mu zistili onko ochorenie,co mu samozrejme nikto neprial,naopak povzbudzujem ho ze sa mu nadory po case vstrebu,proste jeho povaha des ,vytoci ho aj najmensia malickost ,napr.ze som ja nanosila do skar kupelky ,lebo su skary zanesene, hoci dlazba je cista tak so ich pekne vycistila jak popoluska,kazdu skarocku. . Ale ja zas sa ho nebojim a nakricim nanho aj ja, ked je toho od neho vela.tak potom nanho tak zrevem ,ze to musia az treti susedia pocut Skus sa postavit na zadne a uvidis ,co to s nim spravi.mna zo zaciatku sekiroval za kazdu smietocku na dlazbe.,to uz ho pominulo.Miesa sa mi co si mam obliect ,co si mam obut.Odpocujem, a obujem si ,co ja chcem ,a oblieciem co ja chcem ,tak aj to ho preslo,.Proste manipulator a diktator pinočet v 21 storoci je moj manzel,

@sardinka335
Ja nedokazem pochopit, ze jej tieto veci nedosli akosi prirodzene, ze jej to nikto nepovedal, ze sa nenasrala a uz neodisla.
Myslis, ze s tym nieco urobi?