Vydieranie strany rodičov kvôli drogám
Kedisi sa tu riesili moje drogy a podobne , len som sa chcel spytat ci je mozne ma vydierat skrz to .
Zijem sam , frajerku nemam a je mi dobre ale nejaka dobra dusa povedala rodicom konkretne fotrovi ze beriem drogy . On ma 80r nevychadzam s nim, nechcem ho vidiet ani s nim nic proste mat. Neustale tu chodil zo zavetami vyhrazkami aby som sa vratil nazad lebo ma vydedi a podobne ale ja mu na majetky kaslem .Lenze situacia je taka, ze teraz chodi s tym, ze ak sa nepristahujem nazad pojde do prace a na policiu , ze beriem drogy budu to brat v uvahu alebo to mozem uhrat na starecku demenciu ? Je to predsa moj zivot co robim ak nikomu neskodim nie ? Povinnosti si plnim kazdemu moze byt jedno co si robim vo volnom case. Foter je psychopaticky manipulator nieje to dedusko z rozpravky . A raz mesacne si davam extazu to je vse.
@sissy27 presne ako píšeš, zavislý človek si bude stale omielat to svoje ako to ma pod kontrolou, ako to nevadi a ako nikomu neublizuje. Robí tu zo seba velkého inteligenta - vid stare temy a pritom tu zaklada temu o tom ,,čo by bolo keby,,. Jasne ze ked mu najdu drogy tak bude ,,popoťahovaný,, a na ziadnu demenciu to neuhrá...a pokial viem tak drogy a ekonomická trestná činnost je braná ,,celkom vážne,, a prísne. Jasne aj čokoláda je zavislost len je učinky dozneju pomerne rychlo a nasledky mozu byt kila navyše zatial čo THC je po vyfajčení jedného jointa v organizme ešte cca 8 dni a pri pravidelnom uzívaní sa dokazatelne hromadí v organizme v bunkových membranach. Dopady chronického uzivania si tiez nikto nevymyslel...ale jasne, má to pod kontrolou...😀
@lucinka511 a budeš takáto benevolentná aj keď pôjde o tvoje dieťa? že si sem tam šľahne, alebo sa zabaví mimo realitu? 🙂 vieš, je rozdiel dať si pohárik k oslave alebo podobne, a je rozdiel nevedieť si predstaviť zábavu / život bez alkoholu... a tu už chlapec si očividne nevie predstaviť, že by mal existovať bez svojej dávky, aj keď je to len raz za mesiac (zrejme na viac nemá)...
@sissy27 a co tebado nebo?ved nech si zije svoj zivot ako chce..ze ta toto trapi??
@dominika6 mam kamosku co ma 25r,ma 4surodencov 49,52,55 a 59r a jej otec 82r
@lucinka511 a ty na čom fičíš? ja som mu len odpovedala na to, čo sa pýtal, bez akéhokoľvek moralizovania a sama som mu písala, nech si žije ako chce, akurát musí za to potom aj niesť následky. Tak buď si daj studenú sprchu alebo sa nauč čítať s porozumením.
@sissy27 hm pravda neviem , na diskoteku som nikdy nechodil nebavilo ma to tam prislo mi divne ze tam mam skakat a este ma to ma bavit , na extaze to ale fakt cloveka bavi a naplna ale co ty o tom mozes vediet . A nemam ? Aby si mala predstavu o cene jedna davka vychadza na cca 1,5-2 € to nieje o tom ze na to nemam ale o tom ze to nechcem .
@michal3691
-ok obhajuješ sa tu o dušu tak čo od nás čakáš...požehnanie?
-,že neboj,dedo ti nič nezmôže lebo je na konci sklonku života a idete kto z koho?
-alebo že ok ber si extázu na diskotéke lebo niesi schopný sa baviť s kamošmi v plnom vedomí? možno ti nebude stačiť 1/4 potom 1/2..potom ani niečo tvrdšie..
-alebo ok budeš možno čeliť výsluchu na polícii alebo zamestnávateľa a čakať následky?
možno zasiahne karma a stane sa pracovný úraz kde ti budú brať krv či moč...
-alebo na koniec ok náš názor je nepodstatný,sme len matky,manželky,partnerky,babky...tak to že pýta radu mladík na ženskom fore a v dobrej viere sa tu niektoré snažia naliať kus mozgu do hlavy,lebo sa riadia materinským citom? načo...rob si čo chceš a vyžer si následky..howk 🙂
@michal3691 Tak pokiaľ to je taký človek, tak to pravdivé môže byť. Aj keď mi to príde trošku dosť na hlavu. Tak ale ľudia sme rôzni. Každopádne to nie je bohvie čo:/:/

Musím sa smiať 😂 že raz mesačne beriem extázu 😅
A to už si akože si drogovo závislý? A iné dobroty neberieš, hej? Ach 👍