Vyhodenie dospelého dieťaťa z domu
Včera o 15:25
Je správne vyhodiť 25 ročnú dcéru z domu, keď dlhodobo nepracuje ani neprispieva? Chodila pár mesiacov k psychiatrovi, vraj depresia, ale lieky jej nerobili dobre tak nechodi už.
Môj plán je taky, že dám jej na začiatok nejaké peniaze aby nespala prvé dni na ulici, aby si zaplatila ubytovňu tak na dva mesiace z nich ,teda aby si nasla aj nejakú prácu. Mohlo by to dobre dopadnúť? S tým, že jej poviem, že nech sa konečne postaví na nohy, lebo k sebe ju už bývat nevezmem.
Vyhodil niekto tak svoje dospelé dieťa z domu pre jeho dobro? (Chcem to realizovať niekedy v priebehu januára, samozrejme že nie dnes)
Predošlá
Strana
z5
Predošlá
Strana
z5

Ako ma bez prace platit ucty?
Najst podnanom nie je problem, ked mas prijem. Ale ten prijem, najst pracu netrva tyzden, dva, mesiac.. nie je lahka doba.. ak ma sama problemy so zdravym (psychickym), tak tu pracu asi ani tak lahko nenajde. Lebo ak sa necitis dobre, cosi je zjavne zle...
Pises, ze doma pomaha, vari, cize ona vie byt samostatna, ze sa o seba postara.. to zvladne, na to nepotrebuje byt vyhodena z domu.. ona ma niekde inde problem, nie je liecena a nema pracu.. ak jedny lieky nesadnu, su predsa ine... A taka liecba, kym sa nastavia lieky, urcity cas trva.. moze byt z tych liekov mimo mesiac dva, moze byt ospala, alebo nemlbude moct spat, uplakana, rozne stavy mat, ..potrebuje nastavit mnozstvo.. vtedy by praveze nemala byt sama, mala by mat oporu u mamy. V takom stave by do prace nemohla chodit a normalne fungovat
Ked sa nastavi, potom zacat hladat pracu