icon

Vyhodila som syna z domu, lebo sa len povaľoval a nepracoval

1. sep 2020

Baby, som zlá matka keď som vyhodila syna z domu? Má 24 rokov, chodil na VS, ale nezvládol ju...ostal doma, a po pol roku mu pomohol môj brat nájsť prácu...v kancelárii na zahraničnom obchode...v práci s ním boli spokojný, ale on stále mlel že chce ísť do BA, takže keď prepúšťali, tak mu nepredĺžili zmluvu... už je to rok...odvtedy nič nerobí, celé dni leží za compom, a s prepáčením žere....pribral 20kg.. jasne som mu povedala , že ak nebude prispievať na domácnosť a pracovať tak musí odísť... včera som ho definitívne vyhodila...peniaze mu došli a on stále nič nerobí...som zúfalá....na jednej strane je to moje dieťa, ale na druhej strane, už je dospelý a musí si zariadiť život...

Strana
z12
autor
9. sep 2020

@aiti dakujem...dufam..

0kristina0
9. sep 2020

Teraz je nahnevany ale raz ti zato podakuje.

autor
9. sep 2020

@0kristina0 vdaka...tiez v to verim...

pink_lady
9. sep 2020

poznam podobne pripady a nie nepodakovali sa, nie neprelomili sa lady, aj ked zacali zit ssvoj zivot a maju dom/byt, pracu, rodinu ..

lucka_ke
9. sep 2020

to v akej zázračnej krajine dávajú zálohu človeku, ktorý ešte nenastúpil vo výške depozitu na byt v BA?

autor
9. sep 2020

@lucka_ke ja som nikde nenapisala ze este nenastupil do prace...podla info co mi poslal tak uz pracuje, a podľa vypisu na ucte je to nejaka obchodna spolocnost...viac neviem, a vyzvedat nebudem...ked bude chciet tak nam povie sam... pravdepodobne nebude v byte sam, lebo depozit je 450€ ktore sme mu chceli poslat, ale nechcel, ze mu v praci dali zalohu...mozes sa snazit , ale dnes mi radost nepokazis...som velmi stastna, ze zrazu sa dokaze postarat aj bez nas

autor
9. sep 2020

@pink_lady uvidime, snad to nebude jeho pripad...uz len kvoli malemu, ktory ho ma velmi rad, a aj on jeho

annamalaga
8. mar 2021

Ahoj autorka? Synovi sa ako darí po čase ???

autor
8. mar 2021

@annamalaga ahoj...je to super...zacal pracovat , byva v peknom byte...boli sme tam pozriet...chodi domov ked ma cas...len teraz kvoli korone sme ho nevideli od vianoc...iba si volame...som rada ze sa nenaplnili tie negativne predpovede.,.

felicita027
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
8. mar 2021

Držím Vám autorka aj synovým palce veľmi.😉 Nech sa darí aj dobudúcna.

autor
8. mar 2021

@annamalaga dakujeme

elizita
3. nov 2021

ahoj, zaujimavy pripad... ako pokracuje syn a vztahy?

autor
3. nov 2021

@elizita vsetko je ok...rok zil v BA ale firma kde pracoval skrachovala zial...teraz sa vratil do rodného mesta, nasiel si tu pracu...momentálne byva s nami a obzerá sa po vlastnom byvani...strasne som sa bala, ale dopadlo to dobre

elizita
3. nov 2021

Tak to je super. Ak ti nie je este teraz vdacny tak raz ti bude

autor
4. nov 2021

@elizita dakujem...

majulino
Autor odpoveď zmazal
uglybetty1234
4. nov 2021

Tiez som rada ako to dopadlo, verim ze bude dobre. Pekny den prajem 🙂

autor