icon

Vyhovuje mu takýto vzťah po rozchode?

mirkaaaaa23
25. dec 2024

S priateľom teda s ex/priateľ sme sa rozišli, každý išiel sám bývať.. po týždni ,,docupital,, naspäť ku mne, že aby sme spolu ,,len,, bývalí. Fungujeme takto už pol roka.
Spávame spolu, bývame spolu, pred jeho rodinou sme akože spolu ale akonáhle má nejakú možnosť- vyhodí mi na očí, veď my nie sme spolu, čo robíš. Co sa týka mňa, je extrémne žiarlivý, ale nemá byt prečo, veď nie sme spolu podľa jeho slov 😄..
Aj teraz máme ísť spolu na Silvester ale už dopredu dotyčného čo to usporadúva upozornil, že som neni jeho priateľka len spolu bývame ale keby sa tam niekto začal na mňa lepiť, to by bola konečná alebo keby sa začnem ja správať ako keď by sme neboli spolu. Viem je to na hlavu trafené .. len chcem vedieť Váš názor, čo si myslíte? Moj ex je prepatý alebo si tak zvykol na mňa že mu to takto vyhovuje alebo možno cíti ku mne stále niečo? Len si to jeho ego po rozchode nechce pripustiť?
Keď mu poviem že dajme za naspäť dokopy tak o tom ani počuť, že jemu to takto vyhovuje. Ale otázky typu kde ideš, kedy prídeš, sú na dennom poriadku. V januári má ísť von robiť ale už ma upodozrieva že ho budem ,,podjebávať,, .. ale veď to sa bije, veď nie sme spolu podľa jeho slov a samozrejme by som to nespravila. Je toto toxický vzťah alebo čo? Keď ho od seba pošlem preč, keď príde k hádke, to nie je možné..

Strana
z3
redlet
25. dec 2024

@anna777115 Je to o nízkej sebaúcte a pocitoch viny a hanby, častokrát. Ak človek vyrastá v prostredí, kde sa ľudia k sebe nesprávajú v úcte, tak mu to príde normálne. Žiaľ.

unicornlady
26. dec 2024

Ja chápem, že sa ženám píše ľahko "čo nemáš sebaúctu", ale presne ako je to spomenuté. Ak niekto nezažil, že sa k nemu správali s úctou, tak nevie, ako to vyzerá.

milanemila
26. dec 2024

@mirkaaaaa23 si extremne hlupa. Ma ta ako pani v domacnosti, kt mu aj podrzi 🙈 ja neviem ale to uz zeny nemaju ziadnu sebauctu ani nic?

dadka1997
26. dec 2024

@mirkaaaaa23 obaja ste prepnutí a ešte deti 😄😄😄🫣🫣🫣 jemu to vyhovuje urcite mu aj operies navariš, roztiahneš nohy, čo mu viac chýba

h2
26. dec 2024

Samozrejme, že mu to vyhovuje. Komu by to aj nevyhovovalo? Má kde bývať, má sex, kedy chce, predpokladám, že sa aj o domácnosť postaráš... a pritom je voľný, ako vták, môže si robiť, čo chce. No je mu sveta žiť! Veď mu skús povedať, keď sa bude pýtať, kam ideš a kedy prídeš, že ideš na rande a nevieš, kedy prídeš, možno až ráno. A že prečo ho to zaujíma, keď nie si jeho frajerka, že spolubývajúcemu sa spovedať nemusíš. A uvidíš, aká bude reakcia.

lienka.7
26. dec 2024

@mirkaaaaa23 v prvom rade nie si normálna ty. Robíš mu iba matrac, nic ine. A on ta este aj verejme ponižuje tým, že v podstate o tebe vyhlasuje, že si jeho milenka... to ti nevadí? Bývaš s nim prečo vlastne? Platí polku nájmu ci ako? (Nečítam diskusiu ďalej, ak si to medzitým spomenula).
Koľko máte rokov? 18? 🤦‍♀️

som_realistka
26. dec 2024

Ake pravo si on uplatnuje, veci do vrca pred dvere, ak nezozenies zamocnika tak kluc do zamku, a ked bude robit bordel tak policajti, snad u Teba nema trvaly pobyt, ak nedajboze ano, tak pockaj na prvy pracovny den zrus mu ho, zavolaj zamocnika a dakej postupuj podla navodu vyssie.

ahhola
26. dec 2024

Iba co som ocami prebehla diskusiu... Po rozchode a jeho pricupitani si ho nemala prijimat spat s jeho fobiami, uchylkami, psychozami... Toto ti stoji za nejaku 100vku,co ti prispieva??? Nema u teba ziadne prava, byt je tvoj, nie ste par a aj tak ta srotuje, akoby ta mal na papieri, navyse ta blokuje pred pripadnym novym vztahom... Este sa s nim dotahuj, nech ti nieco vyvedie. On je schopny aj nenastupit na tu pracu vonku, aby ta mal pod kontrolou. No nejako sa ho zbav, velmi opatrne, tito nebezpecni, vysinuti chlapi.... 🍄

eva8
26. dec 2024

Si pre neho slúžka s výhodami. Nemysli si, že ti platí sexom. Ked budeš bývať sama, je možnosť, že sa zoznámiš s naozajstným priateľom.
Odíde pracovať vonku? Si úplne voľná, nenechaj sa manipulovať

katkaseiner
26. dec 2024

Necitam komentare...tebe toto vyhovuje? Ved si v podstate rohožka...ked nemá inú, ma aspon teba a okrem toho on je k dispozícii hocikomu ale na teba ziarli ..
Velmi rychlo by som ho poslala kade ľahšie. Aku mas ty sancu si niekoho najst?
Začni prosim ta novu kapitolu, on sa k tebe viac nevrati, nechce ta a ty zbytočne zabijas cas s nim

sidicek
26. dec 2024

Tak z tejto dvojice si prepnuta hlavne ty.Nechce sa mi čítať odpovede ale tipujem ze toto príde normálne 0 slovom nule žien.Tebe musel niekto v minulosti veľmi narušiť sebauctu.

aandrea9
26. dec 2024

@mirkaaaaa23 tak inak. Rozišli ste sa. Bývate spolu, spavate spolu. Ešte stále nič?

natashaaa
26. dec 2024

@mirkaaaaa23 dievča, do prdele, maj voči sebe úctu! Si Ty normálna? Kopni ho do zadku! Načo si súhlasila, aby ste spolu bývali, ak nie ste spolu?! Nikdy by som s ex nežila len tak! Rozišli sme sa, vzala som si veci a odišla! Bola som tam raz, ešte po nejaké veci a koniec, viac tam nevkročím! A Ty s ním spávaš, možno snívaš, že budete spolu a on sa Ti smeje do očí! Povedz mu to priamo a potom rovno ukáž na JEHO pobalené veci a nech sa prace! Ty si vôbec nevážiš samu seba?!?! Ako si Ťa potom má vážiť nejaký chlap?!?! Spamätaj sa a pošli ho kadeľahšie a čo možno najskôr!!!

natashaaa
26. dec 2024

@mirkaaaaa23 Mirka, otázka NEZNIE, ci to jemu takto vyhovuje, ale Tebe!!!

lacibo
27. dec 2024

@mirkaaaaa23 byt je tvoj tak co vlastne riesis..mozes si tam nastahovat kohokolvek ineho..alebo aj nikoho..nie si odkazana na niekoho, kto nemá kde byvat a preto byva u teba

Strana
z3