icon

Funguje vzťah po návrate k ex partnerovi?

anonym98262974
9. júl 2026

Máte niektorá skúsenosť s návratom k ex po rozchode? Aký bol dôvod rozchodu, boli ste v kontakte a ako ste sa dali naspäť dokopy? Môže podľa vás taký vzťah fungovať?

anonym_d410e9
9. júl 2026

Pamataj si, ze vzdy je nejaky dovod preco ste sa rozisli. Keby nebol dovod na rozchod, tak ste spolu. Myslis si, ze ten dovod na druhy pokus uz nebude? Ze dojde k tak radikalnej zmene, ze uz bude vsetko tak ako ma byt.

anonym_5b2f06
9. júl 2026

Ziaden vztah ktory osobne poznam z mojho okolia nevydrzal po navrate a to napriec generaciam. Ja ak raz ukoncim vztah, ze prestanem zanho bojovat uz sa k nemu nevratim. Je to pre mna uzatvorena kapitola, ktora nema nic nove-ine ponuknut

katarinaba
9. júl 2026

poznam par, ktory sa rozisiel a neskor sa dali opat dokopy, vzali sa, maju deti a uz maju tych manzelskych rokov naozaj za sebou dost
ja som sa rozisla a opat sme sa dali dokopy, no nakoniec to aj tak skoncilo - zial, ked jeden klame a hovori ine ako mysli, tak to dobre nedopadne
vsetko je to vysoko individualne - vek, miesto, dovod rozchodu - a ano, aj ten moze pominut, no treba si na to dat ozaj pozor, ci nepretrvava

anjelicek26
9. júl 2026

Poznam xy parov, co to skusali, vsetci sa po kratkej dobe rozisli zasa...

anonym98262974
autor
9. júl 2026

Dôvod rozchodu je proste že sme sa vzdialili od seba emočne, teda skôr on odo mňa, nevnímal ma už ako jeho veľkú lásku

biba_18
9. júl 2026

to nič z toho nebude. proste on je už inde... jedine že by sa znova do teba zamiloval ...

anonym_8cfee7
9. júl 2026

Bol to poriadny omyl sa vrátiť naspäť. Možno to niekomu vyjde - nám nie.

anonym_8cfee7
9. júl 2026
@anonym98262974

Dôvod rozchodu je proste že sme sa vzdialili od seba emočne, teda skôr on odo mňa, nevnímal ma už ako jeho veľkú lásku

@anonym98262974 veľká láska trvá max 2 roky. Potom je ten vzťah o tolerancii, slušnosti, rešpekte, deťoch....

danica2711
9. júl 2026

to, že niekomu cudziemu, o vzťahu ktorého nič nevieš, taký vzťah funguje/nefunguje neznamená, že tvoj vzťah bude/nebude fungovať

earlgrey
9. júl 2026

Bol si pichnúť niekde inde a zistil, že to nestálo za to, tak teraz si mu dobrá aj ty. Raz keď sa emočne od niekoho vzdialím, niet návratu a nech si každý vraví čo chce.

catherin4
9. júl 2026

Ano my sme sa rozisli a po 10 rokoch dali zase dokopy. A funguje to. Dovod rozchodu bol, ze som robila na cerpacke u jeho svagra, tam zmizli na mojej smene nejake peniaze, nie vela, ani nie 200 eur. Jeho svagor ma chcel zato vyhodit a on sa postavil na jeho stranu, co mna nastvalo a dost sme sa pohadali. A on sa so mnou rozisiel. Pravda bola, ze otec toho svagra tie peniaze zobral a nikomu nic nepovedal. On sa chcel ku mne vratit uz skorej, ale ja som bola urazena. Za 10 rokov som ale nikoho lepsieho nenasla, stale viac som na neho spominala. Okrem toho incidentu sme mali pekny vztah, prejavoval mi lasku. Tak som mu napisala a bol sam, mal zaujem, tak sme sa dali dokopy. Odvtedy sme spolu 4 roky a mame pekny vztah.

anonym_734bfb
9. júl 2026
@catherin4

Ano my sme sa rozisli a po 10 rokoch dali zase dokopy. A funguje to. Dovod rozchodu bol, ze som robila na cerpacke u jeho svagra, tam zmizli na mojej smene nejake peniaze, nie vela, ani nie 200 eur. Jeho svagor ma chcel zato vyhodit a on sa postavil na jeho stranu, co mna nastvalo a dost sme sa pohadali. A on sa so mnou rozisiel. Pravda bola, ze otec toho svagra tie peniaze zobral a nikomu nic nepovedal. On sa chcel ku mne vratit uz skorej, ale ja som bola urazena. Za 10 rokov som ale nikoho lepsieho nenasla, stale viac som na neho spominala. Okrem toho incidentu sme mali pekny vztah, prejavoval mi lasku. Tak som mu napisala a bol sam, mal zaujem, tak sme sa dali dokopy. Odvtedy sme spolu 4 roky a mame pekny vztah.

@catherin4 mali ste pekny vztah. iba ti neveril. pekne

huxy
9. júl 2026
@catherin4

@catherin4 funguje to? Byť s niekým, kto mi neverí???

anonym_1415d0
9. júl 2026

V okoli, čo to opat skúsili, rozisli sa všetky pary.Mozno su také pary, že na druhy pokus zostanú spolu lebo nik iný nieje, je to taka z núdze cnosť
Lepšie hocikoho ako nikoho a zostať sam.Aj tu na Mk vidno, že zeny su s hocijakými čudakmi v nefukčnom vztahu len aby nejaky chlap bol.Bez chlapa nemajú hodnotu si myslia

anonym_1415d0
9. júl 2026
@catherin4

@catherin4
Koľko mate rokov?

akinom0077
9. júl 2026

@anonym98262974 moze fungovat aj nemusi kazdy vztah je iny

anonym_faf109
9. júl 2026
@anonym98262974

@anonym98262974 Poznám, teraz si po dobe zasa budete chvíľu chýbať, vrátite sa k sebe a po istej dobe to bude zasa to isté, vzdialite sa zasa od seba a ukončíte to.
Mám rovnaký vzťah 6 rokov, no my to striedame asi tak že 4 mesiace spolu a potom jeden mesiac od seba. Potom sa k sebe vrátime, lebo si chýbame a je to iné na chvíľu a o 3-4 mesiace zasa nič. Takéto veci nemajú budúcnosť, zarazil som to a je mi oveľa lepšie ako žiť v tom, kedy sa zasa rozhodne odísť.

anonym_d410e9
9. júl 2026
@anonym98262974

@anonym98262974 a ked sa k nemu vratis, tak zrazu uz bude laska ako tram.🙄 Nebud hlupa a nestracaj cas s nevhodnym clovekom. Na lasku treba dvoch, jeden nestaci aj keby bol zalubeny tak, ze by to nevladal zniest. Lasku si nevynutis, nevyprosis, nevytrucujes, nie je na nu narok. Laska alebo je alebo nie je. Ked nie je, tak to nic nenapravi.

anonym_a87a0b
9. júl 2026

@anonym98262974 môže ale musia obaja chcieť. My sme sa dali tak dokopy po mojej nevere, zopakovala som to znovu...

drahomirav
9. júl 2026

Toľko pesimistov 😀 všetko sa dá, keď chcú obaja… niekedy až ten rozchod dá priestor na sebareflexiu a zmenu, čo môže byť super základ do nového začiatku.

weleda123
9. júl 2026
@drahomirav

Toľko pesimistov 😀 všetko sa dá, keď chcú obaja… niekedy až ten rozchod dá priestor na sebareflexiu a zmenu, čo môže byť super základ do nového začiatku.

@drahomirav presne tak.

My sme sa s mužom rozišli, aj on mal nový vzťah, ja tiež. Obaja sme časom tie vzťahy ukončili, lebo sme si chýbali. Sme späť spolu už viac ako 15 rokov, máme dieťa a sme zobratí. Nemenila by som ho a myslím, že ani on mňa.

anonym_45379d
9. júl 2026

Nevnimal ta uz ako velku lasku a emocne sa vzdialil? To je taka prvoplanova fraza, ak mas milenku a potrebujes sa zbavit sucasnej. Spravne ti tu niekto napisal, ze zrejme ta, co ta nahradila nestala za vela a tak sa teda “emocne priblizil zase spat?” Nevadi, aj taky musia byt.

anonym_68d596
10. júl 2026

Ako dlho ste od seba? Dni ci roky? Lubis ho este?

anonym_e6f0b5
10. júl 2026

Áno, rozisli sme sa a už sme spolu roky... Naš vzťah je pevnejší, iný..nepovedala by som ze láska je 2 roky, my k sebe cítime veľkú lásku, puto, vieme sa o všetkom rozprávať, poznáme jeden druhého ako seba samého.. a cítime stále k sebe veľkú vášeň a príťažlivosť..hoc prichádza mnoho starosti..problémov všetko nás akoby upevňuje a posúva vpred. No emocna vzdialenosť je už niečo iné.. tam boli skôr chyby a rozchod .. ale láska bola i po rozchode a ta trvá teraz pevnejšia, krajšia stabilnejšia dodnes.