Vykázanie z obydlia na 10 dní
Sestrin priatel bol opity,vyvadzal,chcel.ich bit,tak ho policia vykazala zo spolocneho obydlia na 10 dni.On vssk nema kam ist.Co sa stane ak ho najdu pocas tych 10 dni doma? Dakujem za odpovede
Ak som dobre pochopila, tak sestre uz prišlo luto za priatelom tak ho chce vziať naspäť. V tom pripade by som svoju sestru asi ja sama prefackala.
Debil...
Ja by som ho na ich mieste obmedzila na os. Slobode a hneď... nech rozmýšľa v CPZ
ako nic v zlom ale ked ma ta tvoja sestra aspon trosku rozumu tak nech odide navzdy ci o mesiac chce opat volat policiu ?
Podľa mňa basa
@snazilka_bio_mamka niekoho prefackala 🙄 si taka ista sorta ako sestrin priatel.
Vykazanie je trest. To nie je dovolenka alebo vylet, aby cloveku bolo dobre. Sestre povedz, ze to ma nariadene zakonom a nemoze ho zobrat spat, pretoze ak ho tam najdu a bude sud. Mi nepis ze nema kam ist - to nema ziadnych kamaratov? Mozno by bolo na zamyslenie s akym clovekom to zije, ked na par dni nema kam ist. Alebo mozno ho ludia ani doma na par dni nechcu.
@kittykat22 nebud taka mudra preboha, nebolo to myslene doslovne. Zboznujem precitlivele mudrlantky na MK ktoré patraju do čoho sa obut a ako urazit. Vyprosim si aby si ma nazyvala "sortou ktora fackuje". uvedom sa do koho sa obuvas.
@snazilka_bio_mamka nie, nemala by si to pisat. Nikdy.
@kittykat22 daj si za hrsť antidepresív.

To si mal rozmysleit dopredu, ze co robi. Ked nema kam ist je hlupost - rodina, kamarati, ubytovna pre bezdomovcov, lacny hotel. Doma nech sa neukazuje po tom, co spravil. Co by spravili s nim by som ani neriesila, ale ak ho sestra pusti dnu, je uplne blba.