icon

Výlet s bývalou

26. júl 2022

Zdravím píšem ohľadom svojho priateľa máme spolu ročného syna a z predošlého vzťahu má priateľ 3 deti..V januári sme si zajednali chatu na Liptove (4noci)..Jeho detí komunikujú výlučne len v Maďarskom jazyku takže moc si nerozumieme a preto som aj zvážila či ísť na tú chatu.Pratelovi som navrhla (zo srandy) že až teda zavolá svoju ex keďže jeho kamoši sú domasedi a on na to že,,To by som jej zase musel všetko platiť ako predtým 😀.. Akože aký názor mi viete na túto jeho odpoveď napísať?😀 Myslím že v podvedomí ju má stále rád keďže od rozvodu je 3roky+

Strana
z2
nini1978
28. júl 2022

Ja sa ťa napisem na rovinu jedno.
Keď si sama nevieš vydupať,aby v tvojej prítomnosti rozprávali po slovensky (čo ja považujem za ,zaklad slušnosti), tak sa ani nedivím,že tebe akukoľvek sprostosť by povedala kamarátka,ty jej budeš veriť!
Preboha,trochu sa zobuď,byt s ľuďmi ktorým vôbec nerozumieš a oni sa na to totálne vyprdia.
Na cele s tvojim mužom 🙄

autor
28. júl 2022

@nini1978 A čo ich mám vyhodiť keď prídu? Však bývam u priateľa a čo mu mám povedať že ich tu nechcem že im nerozumiem?🙈

nini1978
28. júl 2022

Áno,máš mu povedať,že by bolo od nich milé rozprávať sa po slovensky.( Nikde nepíšem,že ich máš vyhadzovať)🙄
To by malo byť automatické od tvojho priateľa povedať to deťom,je to úplne prirodzené,veď ty si súcast jeho života,tak sa majú k tebe aj tak správať.
To ťa nenapadlo?
Ja by som pol slova nepovedala,keby NEVEDELI vôbec,ale oni NECHCÚ.

Strana
z2