icon

Vysedávanie na wc

17. aug 2023

Baby mám takú wckovsku otázku 🤣 ide o to, že môj ex bežne sedel na wc dve hodiny. Nemyslím to teraz obrazne, ale reálne od trebárs 15:00 do 17:00. Akoze liezlo mi to na nervy, najhoršie bolo, že aj jeho brat bol taký, takže keď sme boli u svokri, tak sa WC sa dostať nebola šanca. No a teraz niečo podobné začal robiť aj syn. Akoze ja neviem čo tam toľko môžu tí ľudia robiť, šak skúsim, buď ide alebo nejde a prídem neskôr nie? Šak hádam nebudem dve hodiny tlačiť 🤣 môže to byť nejaký dedičný problém? Že to tam skrátka trvá tak dlho? Malý hovorí, že ho bolí brucho, preto tam je tak dlho. Bola by som nerada, aby to mal rovnako ako jeho otec, lebo je to predsa len dosť obmedzujúce v živote. Stravujeme sa zdravo tam problém nebude. Skôr mi to fakt prípade, akoby to mali v rodine.

Strana
z2
aandrea9
17. aug 2023

Koľko má rokov?

hladamematku
17. aug 2023

maly ma logicky zapchu...

ada12345
17. aug 2023

Odhliadnuc od toho, ze taketo dlhe vysedavanie sposobuje hemoroidy, tak sa tam jednoznacne manzel chodi zasivat, aby mal pokoj. A syn to od neho odkukal. Kazdopadne sa ti velmi cudujem, ze toto tolerujes od zaciatku vztahu. Pride mi to chore, po 2h je potom hodinu mimo WC a potom znova 2h? To stravi na WC poldna?
A ked hovoris, ze to tak je aj u svokry - to prides na navstevu a za cely cas nestretnes osobu, ktora je aktualne na WC a zaroven nemozes ist na navsteve na WC?
Ja by som mu tam nonstop klopala - trieskala nech vypadne von a neblokuje zachod zvysnym clenom rodiny.

autor
17. aug 2023

@ada12345 prepáč,ale ty si nejak nepochopila môj príspevok. Je to môj ex, ale syn k nemu chodí. A on bol 2 h na wc keď prišiel z roboty a potom už nie. ,,Len" raz za deň chodil. A jeho brácho tak isto. Takže ano s tými návštevami to tak bežne bolo :D

saxana000
17. aug 2023

Takto si kamoska zlomila nohu..sedela sedela tusim citala alebo sa ucila a potom sa.zrazu postavila na strnute nohy a bum stehenna kost jej.rupla tak odvtedy uz nevysedava...
Moj brat tiez vysedava hra sa na mobile a mna ide porazit ked sme u nasich ze uz mi asi cvrkne zachvilu..nasa mala si tam niekedy spieva ale ozaj max 10 minut..

simca06022011
17. aug 2023

Inak je to veľa. Lebo môj je tam len hodinu ale to je také obmedzujúce. Ráno čakať, alebo doobeda alebo mame niekde ísť... A len čakám ako tapa. Na synovi by som pokračovala nejak, ja moju z toho záchoda vyhodím... nepretentuje si kopec hodin vysedavanim. Ak ms problém pôjdeme k Dr, ak zápchu tak žiadne somariny nebude jest atď ( to som jej povedala), hodinu na WC sedieť nebude. Zaujímavé že na dovolenke, v škole, výletoch jej to.tolko netrvá :D

janulik2008
17. aug 2023

Ja sedím na wc aj pol hodinu a je jedno či mam mobil alebo nie. Keď nemam mobil tak čítam zloženie aviváže napríklad 🤣🤣🤣

loliki
17. aug 2023

A keď syn ide k ex, tak tam raz jeden sedí na WC 2 hod, potom druhý 2 hod a tak sa striedajú? 🙂 Striedavá starostlivosť o WC. 😀 Stihnú sa aj porozprávať, alebo robiť dačo iné? Sranda.

autor
18. aug 2023

@loliki neviem ako to majú zorganizované 😁 možno aj, lebo my ho doma nenecháme tak dlho sedieť a tam má pochopenie. Čiže môže byť.

tykat
18. aug 2023

@viestta to som prvy krat zistila, ked sa raz pocas oslavy svagor opytal svagriny ci moze ist na wc a ona mu odvrkla ze ani nahodou. Videla ze divne pozeram tak mi povedala ze on tam sedi aj 2h s mobilom 😁
Ja som toto nikdy nezazila. A nechapala som ze naco maju niektori ludia na wc kopku casopisov.

viestta
18. aug 2023

@tykat my sme mali sefa, ten sa tam chodil planovite zasivat. Az jedneho dna utopil sluzobny mobil v hajzliku... 😅

mara66
18. aug 2023

Niekto to má ako zaručený pokoj od ostatných. Proste keď je tam, nikto od neho nič nechce 😃

dupinka
18. aug 2023

Ak tam sedí "len tak", u mužov to môže spôsobiť problémy s prostatou. Gravitácia nepustí.
A ak tak syn sedáva, lebo mu "to nejde", alebo ho bolí brucho, tak zistiť príčinu. Zapeká ho? Zmena stravy, viac vlákniny a vody. Zatrhnúť to, ak to je v zárodku a bez zjavnej príčiny.

lilizzachy
20. aug 2023

@viestta presne 🤣🤣🤣

Strana
z2