Vysedávanie na wc
Baby mám takú wckovsku otázku 🤣 ide o to, že môj ex bežne sedel na wc dve hodiny. Nemyslím to teraz obrazne, ale reálne od trebárs 15:00 do 17:00. Akoze liezlo mi to na nervy, najhoršie bolo, že aj jeho brat bol taký, takže keď sme boli u svokri, tak sa WC sa dostať nebola šanca. No a teraz niečo podobné začal robiť aj syn. Akoze ja neviem čo tam toľko môžu tí ľudia robiť, šak skúsim, buď ide alebo nejde a prídem neskôr nie? Šak hádam nebudem dve hodiny tlačiť 🤣 môže to byť nejaký dedičný problém? Že to tam skrátka trvá tak dlho? Malý hovorí, že ho bolí brucho, preto tam je tak dlho. Bola by som nerada, aby to mal rovnako ako jeho otec, lebo je to predsa len dosť obmedzujúce v živote. Stravujeme sa zdravo tam problém nebude. Skôr mi to fakt prípade, akoby to mali v rodine.
podla mna je to naucene, moj chlap to robi a robi to uy aj dcera, proste sa tam zavru s mobilom a tukaju a cas im prejde. Dceru vyhodim, frfle, ale proste skonci... jemu tiez nieco poviem. DOstal ale trest, zlatu zilu, tak este sa ho opytam sem tam ci chce aj nabijacku... nech si sedi, potom bude fnukat...
Nastastie wcka mame dve :D
Tak môj manžel tiež sedí dlho, ale tak maximálne asi pol hodinu. Dlhšie tam sedieť mi ozaj nepríde . vhodné, keďže aj iní členovia rodiny to WC potrebuju.
Dedičné toto ma pobavilo😅🤣🤣
Keď ho bolí brucho treba zaradiť probiotika a viac vody piť. Dedičné je akurát zašívanie sa na WC aby od neho žena náhodou niečo nepotrebovala.
Zlozvyk a nezdravý. Nebrať na WC mobil ani knihu.
otázka - nemá syn vo vrecku ukrytý mobil? že sa tam hrá?
@deti95060810 práveže on mobil vôbec nemá, je to podľa mňa jedno z mála deti, ktoré mobil ani nezaujíma, ani sme ho v tomto smere nikdy nepodporovali v tom. Keby tam sedel s ním, tak mi to nepríde ani divné 😁
Tak akoze 2h? To je mega vela. Hej...je to otras zlozvyk..aj moj to robi,aj svokor.. Ale maju cosi s travenim.. Detom nedovolujem. :D
Tipujem, že ma na WC prístup k mobilu alebo sa mýlim? Ak áno, tak to je odpoveď na otázku "prečo" tam je tak dlho 🙂 Mobil na WC nepatrí.
@ariannazara no akože mne to tam príde. Lebo jeho otec aj strýko tam takto sedavaju. Akoze sú to lajdaci lenivý, oni to majú možno ako zasivaren, ale malý tam nemá čo robiť. Ani knihu, ani mobil si tam neberie.
@mima172 on mobil vôbec nemá. Ak by tam chodil s mobilom, tam mi je jasné kde je problém. Škoda že som to nenapísala hneď do príspevku
Ja som sa ako malá tiež zašívala na wc aby odo mňa rodičia nič nechceli 😂
Ale tak chlapi vedia na wc robiť aj zaujímavejšie veci než len pozerať telefón.
moj manzel na wc je presne 1.5 min. a ja som ta co tam vysedava a bez mobilu, lebo mam vecny problem s travenim 🙂 tak snad to ten moj syn nezdedi (hlavne ten problem s travenim) a nie nie je to dedicne, skor je to zlozvyk ako kazdy iny, chlapi (ale aj zeny, hlavne tie s malymi detmi) sa tam proste zatvaraju a chcu mat chvilu pokoj 🤷♀️
A nepýtala si sa ho čo tam tak dlho robí ?
@candii povie,že ho bolelo brucho. Ale je to čím ďalej castejsie
Ja by som to asi riešila u dr lebo to nie je normálne a určite nie ani zdravé.
Moj muz tiez na wc bezne 45 min. Mobil v ruke, zasivaren ako vysita. Pred rokom bol na kolonoskopoi a dr mu povedal, ze ma o 0,5 m dlhsie crevo ako je bezne, a teda ze to je dovod, preco mu vyprazdnenie trva dlhsie. Starsi syn ma hotovo za par minut. Mladsi syn je muzova geneticka kopia a zdedil aj vysedavanie na wc. Ked bol malicky, hned ako sa vykakal, brala som ho z wc. A on po par minutach vzdy hlasil, ze mama kakat! On proste kaka na etapy, nejde to naraz a tym padom mu to dlhsie trva.
Pre mna je to ako welness ked odo mna konecne nikto nic nechce. Ale dve hodiny su vela.
Môj otec si na záchode aj dve hodiny číta noviny alebo je na mobile ,to sú chlapi taký
No co tam tak asi mozu chlapi robit? Honit si bimbasa 🤣
@0kristina0 boze, nie tak nahlas😂, to my vsetky vieme, ale tak...no.....
@tenerifka pardon ☺️
Moje deti obidve to robia. A nemajú to naučené, lebo my s manželom nevysedavame. Ale stačí vytiahnuť kábel z Wi-Fi a hneď sa WC uvoľní.
Ako decka sme tam hrali tetris natajnasa.... Môj chlap keď je dlhšie na WC, cca 15-20min...viem ze cumi do mobilu a paradoxne keď chcem mať od všetkých kľud toez som na wecku polhodinu
Môj ex napr chodil na wc vypisovať iným ženám 😂 preto tam chodil často, ale zas tak dlho tam nebol 😀
Schovava sa. Moj muz tiez kedysi aj hodinu. Odkedy spolu byvame som to skratila na 30min. A co mame male deti tak ho aj po 20min vyhodim. Ak sa niekam ponahlame, bucham na dvere kazdych 10min
Jedna vec je že je to blbý zlozvyk ale vec druhá že dlhý vysedávaním si môže aj ublížiť, hemoroidy až dokonca taký problém že hrubé črevo tým tlakom na konečník môže vybehnúť. Neverila som tomu, ale keď som kvôli ileostómii hľadala informácie veľmi veľa takých článkov som našla, že hlavne chlapi dlhým vysedávaním na wc si môžu ublížiť.
Muži čakajú na wc kým deti vyrastú 😸

Chlapi na WC nielen kadia, oni sa tam chodia skryvat a hrat na mobile