icon

Vytáča ma dcéra priateľovej sestry

dominikatomas
8. sep 2021

Mozno pre niekoho bude tento prispevok o nicom niketo mozno ma pochopi a poradi.
V poslednej dobe ma vytaca priatelovej sestry dcera. Ma 19 mysli si ,ze je mqjsterla sveta a poslednu dobu je velmi drza.
Zacalo ma vytacat ale jej spravanie.kedze byva v susednej dedine chodi yu k babke cize priatelovej mame. Ale mna to strasne vytaca... pride si neohlasene, rozprava sa jakeby zme s nou husky pasli... led sa spyta co kest je toto ne hento ne, minule.zabila ze adidas nike nneke znacka a teplaky co jej podotykam kupila mama za 50 eur dvoje, sa chvalila a povedala mne to plato mama tak vo. Ja uz nervy na konci ze keby nemala z cpho jej mama ani ich nema a berie to ako samozrejmost a noekto nikdy nema to co druhi co si mozu dovolit. Proste ma vytaca aka je drxa a chodi si tu ako chce. Ona vhce vediet vsetko a ked za jej daco clovek spyta ona nemusite vediet. Proste mam nervy uz na nu. A ked povirm priatelovi ze ma vytca ,ze vymysla alebo ked treba odviest to poriadok este chodi aj v slapkach mojho priatela maked tu je svoje si nedonesie... ja si neodovlim v nich chodit ona moze. Co robit? Mam ju chut uz niekedy poslat niekam alebo jej povrdat naj sa soamata.

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@ptmt1011 nasi prerabali cely dom z dnu a nie sme tam ani jedna natrvalo... alw nedali sa odhovorit pretobilo sa a zbytocne

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@lvula nemajte obavy, ja sa nevtieram do tohto domu... ja nedavam navrhy co s ama menit ako chcem ja.proste ak raz sa bude prerabat tak bude. A teraz sa preraba iba chodnika brana... ziasny velky zasah..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mirage
8. sep 2021

@dominikatomas prosim ta, precitaj si po sebe pred tym, ako prispevok odosles, ved ty davas pismena halabala.. a este raz, nebyvas vo svojom, nemas sa na co stazovat.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lvula
8. sep 2021

@dominikatomas no ja obavy nemam.... Je to samozrejme Vasa vec, Vas život. Akurát nemáš právo pociťovať toľké negatívne pocity voči priatelovej neteri, nakoľko má v tom dome väčšie právomoci ako ty... Ak ti vadi jej správanie voči tebe, vyrieš to so svojim partnerom, aby sa k tebe správala slušne. Ale ako sa sprava k inym clenom rodiny a co jej jej rodina mzpuje, nie je absolútne tvoja vec a mala by si tu svoju zast voči nej prehodnotiť... Tym by som to ukončila.... Veľa šťastia

lvula
8. sep 2021

@ptmt1011 je to možné, tiež som pocula o takých prípadoch a potom dotycni cely zivot nezili ale len cakali na niečo, co sa ani nemusi stat.... Radsej preferujem držať svoje šťastie vo vlastných rukach ako takto vyckavat.... Ale tak Dominika sa rozhodla, tak nech si zije ako vie... 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
vahcaac
8. sep 2021

Ti dievča ktoré opisuješ, je tvojho priateľa dcéra už 19 rokov, neviem ako dlho ste spolu vy, ale myslím, že sa nikdy nedostaneš na jej úroveň a vždy to bude tak napr. že ona môže mať jeho šľapky a ty nie. Neziarliš náhodou na ňu ? Možno je fakt neznesiteľná, ja neviem, ale ani jedna vec mi neprišla taká strašná, z toho, čo si napísala

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
vahcaac
8. sep 2021

@ptmt1011 vidím, že po nočnej by som už mala ísť spať 😀😀😀😂😂😂

sissy27
8. sep 2021

@dominikatomas joj zlatá moja, už si stará korčuľa keď 19-stka je pre teba zasraňa, tak aby si zdvihla svoju ctenú zadnicu a odsťahovala sa do vlastného, a nie kempovať u frajerovej mamičky 😃 a tam si budeš môcť klásť podmienky, návštevy prijímať a odmietať ako sa ti zachce 😂
Tá “zasraňa” je tam viac doma ako ty. V živote nikdy som sa nemusela ohlasovať na návštevu k starým rodičom ani k rodičom a papuče si tam tiež môžem obuť aké chcem. Ty si tam navyše a drzá, nie ona.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
8. sep 2021

@dominikatomas mne sa najviac páči ako tu píšeš, že na hypotéku nemáš a v podstate ani nikde nechceš ísť. To znamená do budúcna pre teba toto: Nikdy nebudeš bývať vo svojom. Vždy budeš bývať u niekoho. Tvoj chlap je tiež dobre mimo, nakoľko časom aj tak sa bude musieť dom deliť medzi neho a sestry, aj keď tie sestry majú niečo svoje. A ty, ty nebudeš mať nikdy nič. Ani keď si ťa časom vezme za manželku 😀 To je krásna vidina do budúcna. To by len bola sranda, keby aj mladá sa rozhodla bývať u babky, lebo veď tam sa cíti fajn. A ty by si len šúchala nohami

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
8. sep 2021

@cocolino234 ani ako manželka by na to nemala nárok

angeliska
8. sep 2021

@dominikatomas ked byvas u priatelovej mamy musis respektovat jej navstevy ci ohlasene alebo neohlasene, je to jej vnucka, ktora ma pravo chodit k babke hocikedy aj neohlasene, a co sa tyka spravania mladej, tak do toho sa tiez nemiesaj, nie je to tvoje dieta, tvoja neter aby si zasahovala do vychovy

kubkovamama
8. sep 2021

@dominikatomas preeesne, tie tvoje su nenavistne a urazajuce

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@kubkovamama nikto vas neziadal aby ste tu pisali komentare. Ak ste nechcel nrmusela ste tiez nemusim byt zvedava na to

ifava
8. sep 2021

Zvrhlo sa to tu celkom, myslim, ze uz cokolvek pisat je asi zbytocne, pretoze je to fakt, ze ludia vidia, len to co chcu vidiet a niektore veci proste niekedy nechceme vidiet, citat.

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@cocolino234 preboha vy ste totalne mimo. Vzdy narabate so smrtouco ste patolog? Preboh ako fakt , nikto necaka na nikoho smrt ja isto nie. A neviem co takeho tazko pochopitelneho je na tom ,ze my chceme ostat byvat nie ze sa bojime odist ale preto, lebo tu chceme byt . A ani priatelova sestra nebyvala vo svojom,lebo j to dom jej muza po svokrovcoch a tiez jej nevybliakovali na oci ,ze neje vo svojom. Sme v 21.storoci..ale mam pocit ,ze poniektore sa drzia nejakych urcenych pravidiel, pritom tak byva kazdy druhy par

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@sasa1310 som rada ,ze vas zivot je tak super, ze vase vidiny su uplne krasne po vsetkych strankaCh😁

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@sissy27 ja drza nie som isto , iba uprimn

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lvula
8. sep 2021

@cocolino234 fakt mas 19? 😃 Nie si dufam neter tuto autorkinho priateľa 🤣🤣🤣

dominikatomas
autor
8. sep 2021

@cocolino234 nepis o mne ze som jednoducha ,to iste mozem napisat ja o tebe. A ano povirm co si myslim a viem byt aj slusna predstav si. Ale ake pozicias take vrat.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
h2
8. sep 2021

@dominikatomas No Ty si dobrá, fakt si ma pobavila, že "my tu bývame, lebo tu chceme byť". 😁 A ja chcem bývať v Bielom Dome. Alebo vo vile s bazénom na francúzskej riviére. Chápeš, že nejde o to, čo chceš Ty? Keď si písala, že to majú s domom poriešené, to si myslela ako? Je Tvoj priateľ na liste vlastníctva? To, že jeho sestry majú kde bývať, neznamená, že nemajú nárok na podiel z rodičovského domu. Píšeš, že jedna býva v manželovom dome. Takže stačí, aby sa rozviedla a máte ju aj s kuframi a deťmi v dome. Aj keby bol dom už napísaný na Tvojho priateľa (o čom pochybujem), aj tak tam budete mať doživotne babku. A keď priateľa omrzíš, pôjdeš odtiaľ s kuframi Ty. A ešte si písala, že tam nie si stále, lebo si aj "doma". To si myslela u svojich rodičov. Ty nič svoje nemáš.