Vytáča ma dcéra priateľovej sestry
Mozno pre niekoho bude tento prispevok o nicom niketo mozno ma pochopi a poradi.
V poslednej dobe ma vytaca priatelovej sestry dcera. Ma 19 mysli si ,ze je mqjsterla sveta a poslednu dobu je velmi drza.
Zacalo ma vytacat ale jej spravanie.kedze byva v susednej dedine chodi yu k babke cize priatelovej mame. Ale mna to strasne vytaca... pride si neohlasene, rozprava sa jakeby zme s nou husky pasli... led sa spyta co kest je toto ne hento ne, minule.zabila ze adidas nike nneke znacka a teplaky co jej podotykam kupila mama za 50 eur dvoje, sa chvalila a povedala mne to plato mama tak vo. Ja uz nervy na konci ze keby nemala z cpho jej mama ani ich nema a berie to ako samozrejmost a noekto nikdy nema to co druhi co si mozu dovolit. Proste ma vytaca aka je drxa a chodi si tu ako chce. Ona vhce vediet vsetko a ked za jej daco clovek spyta ona nemusite vediet. Proste mam nervy uz na nu. A ked povirm priatelovi ze ma vytca ,ze vymysla alebo ked treba odviest to poriadok este chodi aj v slapkach mojho priatela maked tu je svoje si nedonesie... ja si neodovlim v nich chodit ona moze. Co robit? Mam ju chut uz niekedy poslat niekam alebo jej povrdat naj sa soamata.
@dominikatomas kolko mas rokov?
@h2 no vy ste dobre podarena.predstavte si ,ze v dnesnej dobe to nie ako niekedy ,ze po svadbe byt dohodeny alebo dom atd.... a neviem co vzdy mate ,s ttm ze o.rzim priarela to nemate trochu rozumu? To ja vam mozem napisat to iste co ked vy omrzite svojho muza a pojdete aj vy prec s detmi? Kde vy mate istotu ,ze ste zivotne zahojena? Mebrala by som tiez vsetko na 100percent. Mne to pride akoby vam ostatnym sa ziadna taka situacia nemoze stat ale prave mne. No pekne prajete.ale co prajes druhym stane sa tebe.takze tak.
@dominikatomas ty stále nechápeš jednému. @h2 asi vlastní spoločnú nehnuteľnosť s manželom. Takže keď sa aj rozídu, tak polovička jej vždy ostane. Tebe neostane nikdy nič. Ale tebe to nejako nedochádza
@dominikatomas Mne sa taká situácia stať nemôže. Lebo som vlastníčkou svojho domu. 😉
@dominikatomas a v com sa ti ja vysmievam? Napisala som ti svoj pohľad, popriala šťastie a prestala na tvoje príspevky reagovať. Nepraj druhym nieco, co nechces, aby sa raz stalo tebe...
@cocolino234 aj ty si velmi jednoducha a 19rocna😁 neostanes tiez bez titulu. Aj tvoje podvedomie si to mysli ale si presvedcena ze nie preto to musis napisat inej aby si sa citila dobre. Dufam,ze oo tej trapnej vete sa uz citis dobre. Drz sa ,jednoducho😁😁
@h2 tak preto tie vytahovacky
@lvula ano Vam dakujem za nazor ,aj vam nech sa dari
@dominikatomas ale to aj my ostatné sme k tebe úprimné a dokonca aj frajerova neter je len úprimná a aha ako sa ti to nepáči 😂
Viackrát sa tu zopakovala tá najlepšia rada - zbaľ sa a choď do “svojho” - či to bude samostatný podnájom, hypo, mestský byt, ubytovňa alebo maringotka je úplne jedno. Ale budú tam platiť tvoje pravidlá a ver tomu, že tam ti mladá na návštevu nepolezie. A ešte si k tomu môžeš kúpiť adidas tepláky, nech ti nie je ľúto 😃
strašná zlosť z teba ide a vybíjaš si to na mladej. Ale zbytočne ju viníš, ona za to nemôže, že na vlastný byt nemáš a frajer do spoločného ísť nechce 🤷♀️
@dominikatomas Aké vyťahovačky? Nerozumiem.
@sasa1310 Ja sa nemusím vyťahovať, ona nenapísala, koľko má rokov, hoci sa na to už niekto pýtal. Ja mám 46. Dom som kúpila, ako 33 ročná po tom, ako som si niečo našetrila. Predtým som roky bývala v maličkom jednoizbovom byte. V takom, do akého by autorka nešla. A mám, samozrejme, hypotéku, ktorú budem splácať až do dôchodkového veku. Nenasťahovala som sa k niekomu, pretože ja tam chcem bývať.
Nenapísala si jedinú vec, ktorá by bola hodná nejakého rozčuľovania a ociernovania/sťažovania sa na niekoho na nejakom fore. Okey, je to nejaká 19tka, všetky sú nejaké, každá si zvyčajne mysli, že je najmúdrejšia. To už vypovedá o tebe, ako dokážeš s tým faktom narábať a žiť.
Kks vždy si hovorím, že musím dávať väčší bacha na to ako píšem, lebo mám veľa preklepov... Ale teraz sa cítim tak super, akoby som ovládala strojopis 😂😂😂 skús po sebe čítať, aspoň ti kratšie príspevky ak sa ti už dlhšie nechcú, lebo fakt je to necitatelne.
K situácii.. Ja byť mladá, tak ťa vyslovene nemám rada. Si frajerka jej uja, nasťahovala si sa k jej starým rodičom a ešte sa sťažuješ, vadí ti jej správanie, vadí ti že berie materiálne veci ako samozrejmosť, riešiš aké papuče si dá KEĎ PRÍDE KU BABKE a podobne. Ty bývaš u rodičov tvojho frajera, je normálne že keď je zabíjačka podieľaš sa natom, podieľajú sa asi všetci ktorí bývajú pod jednou strechou + z rodiny súrodenci/deti atď kto príde a ako to rodina zvykne robiť..Každý to má inak zaužívané. Ale určite sa nečaká od 19r baby že bude pri zabíjačke.. To že to ty čakáš, to je tvoj problém. Mala by si si uvedomiť že ty niesi pani domu, aby si sa starala do niektorých vecí, ty tam iba bývaš...
@dominikatomas áno si jednoduchá, keď ti stačí detská izbička tvojho priateľa. Ani ten hajzel na ktorý si každý deň sadáš nie je tvoj ani nikdy nebude. S týmto môže byť spokojný len niekto jednoduchý, ktorému jeho vlastná budúcnosť a zodpovednosť nič nehovorí.
@dominikatomas Mne keby sa do baráku nasťahovala taká samonasieracia fúria ako ty, tak by som ju hnala...mladí majú bývať sami, majú mať svoje súkromie a aby sa im žiadna mater, ani svokra nemontovala do života...Chudák tvoja svokra...tá si pri tebe ešte "užije"
@sissy27 Jej frajer asi vie, prečo s ňou nechce ísť do spoločného bývania....necháva si zadné vrátka....pre istotu....Stavím sa, že keby ho omrzela, kopne ju do riti aj s tou igelitkou, čo s ňou prišla.
@dominikatomas autorka,citala som tvoje komenare aj ostatnych. Hold,zijes v cudzom a si "len"priatelka. To, ze tvoja "svagrina" tiez zije v zdedenom dome po manzelovych rodicoch nie je rovnaka situacia. Je mi luto,ze sa ti nepaci spravanie priatelovej netere,ale uz si ina generacia,nechapete sa,na to treba maximalnu davku tolerancie. Vykasli sa na to cele.
@dominikatomas nemas nahodou velmi hrube prsty?
@dominikatomas Mna, ako mladého človeka, čo si kupuje značkové oblečenie a dostava aj od rodičov taketo darčeky, by ma zaujímalo, čo je na tom také hrozné? A až tak že ťa to vytáča.
Strašne som sa dnes zasmiala 😂😂
K autorke,
Nechápem čo ti prekáža na správaní jeho netere, ktorá tam je viac doma ako ty. Ja sama by som sa cítila hlupo bývať u svokrovcov. Neviem či tvoj priateľ vyplatil suredencov ked ty tvrdíš že dom bude jeho. Ale tvoj dom určite nebude. Ženy čo ti tu píšu tak vlastnia aspoň niečo a ty nič. Ako si prišla tak aj odídeš. Určite by som sa neroztahovala u cudzích a ešte si neotvárala ústa. My sami sme mali možnosť bývať buď u mojich alebo manzelovych rodičov, ale každý túži mat niečo vlastne, aby tu niečo po mne ostalo aj synovi. Nie byť príživníkom.
@mandarinka555 aj to je možné, ale na druhej strane je dnes aj veľa takých, ktorí nemajú potrebu sťahovať sa od mamičky, veď načo? Im je dobre, lebo veď sú doma a zadarmo a raz zdedia, nemusia sa o nič deliť, nedajboh raz vyplácať exku zo spoločného.
@dominikatomas ja som si prečítala pár príspevkov a poviem ti jedno- mna poriadne vytacas ty. Podľa mna si uplna slepica. Prestan tu prosím ta pisat a vytáčať ma.
Ďakujem
(To je asi na takej úrovni, ako to co čakáš ty- totálne absurdity)

@lvula mozno povahovo ano😁😁 ale kto sa smeje na druhom vid napr. Vy,tak sa to moze odrazit potom u vas.takze velmi by som sa nesmiala.. vela stastia v satirach zienky