Vytáča ma dcéra priateľovej sestry
Mozno pre niekoho bude tento prispevok o nicom niketo mozno ma pochopi a poradi.
V poslednej dobe ma vytaca priatelovej sestry dcera. Ma 19 mysli si ,ze je mqjsterla sveta a poslednu dobu je velmi drza.
Zacalo ma vytacat ale jej spravanie.kedze byva v susednej dedine chodi yu k babke cize priatelovej mame. Ale mna to strasne vytaca... pride si neohlasene, rozprava sa jakeby zme s nou husky pasli... led sa spyta co kest je toto ne hento ne, minule.zabila ze adidas nike nneke znacka a teplaky co jej podotykam kupila mama za 50 eur dvoje, sa chvalila a povedala mne to plato mama tak vo. Ja uz nervy na konci ze keby nemala z cpho jej mama ani ich nema a berie to ako samozrejmost a noekto nikdy nema to co druhi co si mozu dovolit. Proste ma vytaca aka je drxa a chodi si tu ako chce. Ona vhce vediet vsetko a ked za jej daco clovek spyta ona nemusite vediet. Proste mam nervy uz na nu. A ked povirm priatelovi ze ma vytca ,ze vymysla alebo ked treba odviest to poriadok este chodi aj v slapkach mojho priatela maked tu je svoje si nedonesie... ja si neodovlim v nich chodit ona moze. Co robit? Mam ju chut uz niekedy poslat niekam alebo jej povrdat naj sa soamata.
@dominikatomas Zlatko, ale Ty nemôžeš nikoho pratať z domu, lebo žiadny dom nemáš. 😂
@h2 zlatko, to teba nemusi trapit co mam a co nemam 😀 ty sa hlavme staraj o svoj. S tou zakernostou sa cudujem ,ze a tebou niekto aj je. Dalej uz neteagujem na tuto tvoju stupiditu.
@dominikatomas a tebe vadí vlastne čo ? Neútočim ani nič v zlom, len som to nepochopila. Píšeš že ti nevadí že chodí za babkou, tak čo teda ?
@dominikatomas Ver tomu, že ma to ani netrápi. Ja už sa tu len bavím. 😃
@dominikatomas Ja sa čudujem tomu tvojmu frajerovi, že ťa ešte nevykopol....Taká hlupaňa a ešte okupuješ cudzí dom...dúfam len, že jeho matka pochopí, čo si zač a vypoklonkuje ťa odtiaľ, že tam po tebe ani smrad neostane.

@anja27 vidim a ver ,ze nerobim ale zaraza ma to,ze mne pisu aka som nenavistna a by ma oratali z domu a pritom ony same su horsie nez ja a to ja by som ich s tym slovnikom a zastaralymi nazormi pratala z domu.