Vyznávanie citov zo strany muža
Len tak pre zaujímavosť,zaspominajte si...zaujímalo.by ma,kedy vám partner vyznal city alebo povedal,že vás ľúbi? Alebo ak to nevyslovil,na základe čoho ste mali pocit,že vas lubi naozaj a netravi čas s vami len tak? A tak isto ma zaujíma,aké správanie ste mali vy voči partnerovi,keď sa odhodlal vyliať si srdce?
Moj snubenec nikdy nemal vo zvyku vyznavat lasku nevie to a ani to nevedel ale postupne sa to naucil. Nie ze by vypraval ako ma miluje nehynucou laskou ale proste miluje ma stara sa o mna boji sa o mna. Ine je vypravat lubim ta a ine je dokazat to. Moj skor dokazuje ako vyprava
Postupne mi to prestával hovoriť a keď som sa ho pýtala či ma ľúbi tak hovoril že činmi mi to jasne preukazuje. Nestačilo mi to mávala som silné depresie a chcela som počuť že som milovaná. Žiaľ rozišli sme sa. Ale keď mi vylieval svoje srdce tak som ho počúvala so súcitom (taká som proste) aj keď mne sa to nedostalo.
@sunny8 a dôvod rozchodu bolo čo? Žiadne city? Zjavne ťa asi neľúbil,keď ťa nechal ist
Mne asi po mesiaci, ako sme spolu chodili, ale zase my od začiatku sme vedeli, že k sebe patríme. A potom sme si to vraveli často, a doteraz. Dúfam, že to bude pokračovať aj naďalej 🙂🙂. Dáva to najavo aj činmi, stara sa, aby sme aj s budúcim dieťatkom pokojny a príjemný domov. A pocity, aké somala, keď mi vyznal lásku prvýkrát.. Tak taky pocit šťastia a naplnenia
Na zaciatku mi to sem tam povedal, teraz uz nie.... vlastne mi to povedal naposledy asi pred 2 rokmi, ked som bola vo velmi zlom psychickom rozpolozeni. Ale pravdupovediac, mne nevadi, ze to nehovori. Slova vedia byt prazdne a povrchne. Dolezitejsie su ciny a v nich jasne vidim, ze mu na mne velmi zalezi. Sme spolu uz 25 rokov.
On odišiel .. ale pracoval v zahraničí a sme sa vzdialili jeden druhému ešte viac
No ja keď chcem počuť tak sa opýtam 😊 alebo ja poviem, že ho milujem, tak mi potom spontánne povie aj on ❤️ a niekedy aj sám od seba povie. Sme spolu vyše 10r. A prvý krát mi to povedal len tak do telefónu keď som bola niekde preč, keď sme sa nevideli pár dní.
Ja som svojemu muzovy prvykrat povedala ze ho lubim 🤦♀️ hanba jak svet no ja som to tak vtedy citila...on debil mi podakoval.a hej sme manzelia doteraz 😂 moj muz aa nevie slovami vyjadrovat ale ani nejako citmi...neobime nepobozka.tiez ma to trapi je mi to luto lebo ano ako kazda normalna zdrava zena to chcem pocut a aj citit ze ma lubi...u nas uz padlo par krat aj slovo rozvod ale rozist sa zatial neda nejako to spolu tahame sme ako kamarati ano lubi ma vraj ale skor si myslim ze sme spolu zo zvyku a ja lubim zial niekoho ineho...zakazana laska je ta najlepsia 😍
@pampusik27 tak potom ma zaujíma ten moment,čo spôsobilo,že si to tak v danú chvíľu cítila? (Ak si pamätáš)
Tak chybal mi a vies odrazu pozeras sa na teho muza a nejako citis tak le teplo v srdci hrudi steklenie a hovoris si ze to je ten moment ze to tak citis...cele srdce a mysel patri len jemu.zaspavas s myslienkou na neho a vstavas s myslienkou na neho a vtedy som vedela ze lubim.ze nieje to len take zalaskovanir lle.a hlavne vzdy ked sme sa mali stretnut strasne steklenie v bruchu ze konecne ho znova vidim aj ked sme sa videli min. den
@pampusik27 pýtam sa preto,lebo keď je taký chladný typ,tak čím ťa dostal,keby slovami,tak pochopím,ale zalubit sa do muža,čo nevie vyjadriť city by som ja nevedela
U nas je to opacne. Ja to nehovorim. Skor moj muz. Sme spolu 20 rokov. 13 manzelia. Ja som chladny pragmatik a veci typu Lubim Ta laska ma zatazuju. Nevravim, ze nikdy.. raz za cas staci
@mirage tak potom ako k tomu došlo,že ste spolu? Či ste si to len pragmaticky povedali?
Normalne.. Zivot nie je o " lubim ta". Laska je aj ze mu uvarim oblubene jedlo, objimeme sa, vymeni mi gumy na aute 😄
@mirage aha,lebo mne bývalý tiež mení gumy na aute už roky a pritom má nejakú frajerku takže asi ma ľúbi furt
@autor Alebo je taký typ, že nevie povedať nie. A ty to naparádu využívaš 😀
Sama neviem 😂 asi tym ze sme spolu travili cas a bolo mi fajn...som si zvykla a bolo ale ano nejaky vyznavac lasky to nieje...kvety nepozna...tiez spm pred svadbou rusila svadbu koli jeho povahe ze serie na mna ale dosli sme k oltaru mame 2 deti a teraz klasicky stereotyp..a uvidime co bude do buducna...mozno dojde aj k rozvodu ale nechcem aby ostal sam...ale za frasa si nechce najst milenku aj ked do neho stale hucim 😂
@zuzanalila20 nevyužívam,sám sa mi ponúka,aj keď to tej jeho vadi
Mne to hovori kazdy den.Niekedy lubim ta,niekedy som stastny ze ta mam,niekedy ze ma dostal za manzelku ako dar od jeho maminky,ktora zomrela ked bol dieta..Kvety mi kupi len tak...Ja si myslim,ze si ho nezasluzim,ale to mu nepoviem 😌
mne to manžel hovorí skoro každý den, ale ja som taký typ, že to potrebujem počuť často, ale niektorí chlapi napr. idú do obchodu, uvaria večeru, donesú kvety a tým ti vlastne hovoria, že ťa ľúbia, proste nechajú za seba hovoriť činy
Je 5 jazykov lásky. Každý má iné preferencie. Zvyčajne, čo chceš ty, dávaš iným. https://dennikn.sk/blog/1118873/pat-jazykov-las...
no môj mi vraví stále, ze ma miluje, stará sa o mňa(nemá problém mi hocičo, hocikedy kúpiť), nakupuje teda často 🙂 stará sa o domácnosť, som šťastná, že ho mám!
My odkedy sme si to povedali, ze sa lubime ako 20rocni studenti tak si to hovorime kazdy den 🥰 pomojkame sa, len tak, ze nam je spolu dobre, pusu tiez kazdy den, min. rano na dobre rano a vecer na dobru noc... Uz 27r nas to drzi ❤
Môj mi to hovoril za začiatku často, ako sme ale spolu začali bývať tak to bolo čoraz zriedkavejšie, ja som to nejak nechápala, veľakrát som mu vyčítala, že mi to už nehovorí, neprejavuje.. ale nakoniec som pochopila, že to nie je o slovách ale o činoch...
@janulienka1103 tak napíš tie ciny,podľa.ktorych ti to stačí vedieť...lebo ako som už písala...veľa z vás sa tu opiera o tie ciny,čo je síce fajn,chápem to....no keby som ja mala brať do úvahy ciny,tak ako som už písala,môj ex pre mňa robí tiež kadečo aj keď má svoju frajerku,ale či má ešte ľúbi,to na základe toho povedať neviem...
Najväčší čin na ktorom to zistíš je to ako ti pomáha, či už v domácnosti, na nákupoch, alebo ako sa správa ku tebe pred jeho kamarátmi. Všetko je len o komunikácii nič viac
Tak asi ta nelubi ked ma frajerku? Keby ta lubil tak ste spolu nie?
Ono skor ide o to ze ak si vo vztahu tak ten druhy ti dava najavo ako ta lubi aj inak, nielen tak ze ti vyznava lasku slovami ale prave aj cinmi. Tie pekne slova su bonus naviac. Co z toho ze ti bude hovorit ako velmi ta lubi ked dajme tomu s detmi nepomoze, nakup nespravi, po praci sa naje a bud spi alebo je na pc/mobile ci ide za kamosmi zatial co ty padas na hubu a nevies co skor. A vecer ti povie ako velmi ta lubi = chce sex. Z takych slov nic, to su prazdne slova..
@tykat neviem....možno ju má iba záplatu za mňa...my by sme aj spolu boli ďalej,len nastali objektívne prekážky,tak som to vzdala,ale myslím,že keby neboli prekážky,sme spolu dodnes...dodnes sme spolu normálne v kontakte
Činy = obeta.

Uz som si zaspominala, bolo to pekne 🙂