icon

Vzťah a téma bývania

simonasimka8
6. mar 2022

Ahojte baby,

s priateľom sme spolu už takmer 3 roky, zatiaľ spolu iba chodíme niesme zobratý, a začali sme sa rozprávať na tému bývanie. Jeho aj naši rodiacia majú pozemok no on mi dal navyber ze bud pôjdeme do mesta na byt alebo budeme stavať na pozemku jeho rodičov. Nakoľko pochádzam z dediny tak som vybrala ze budeme stavať na ich pozemku. Nedávno sme sa o tom rozprávali a ja som mu povedala ze keď sa tam nastahujeme a on bude v práci ze by som chcela aspoň na začiatku chodiť k našim tak na týždeň, kým si zvyknem. Nakoľko nechcem byť sama (možno s dietatom) zavretá v dome kým on príde domov. Toto ostro skritizoval, že to žiadna žena tak nerobi a co na to povedia jeho rodicia... taktiež mi povedal ze čo i len raz pojdem takto k našim tak bude rozvod. Veľmi ma tento jeho postoj zarazil. Chcela by som vedieť vás názor na to , naozaj som nejaká divná?
Ďakujem

Strana
z8
zltalienka
10. mar 2022

@lacibo myslím že žiadna nestojí o chlapa, ktorý dáva ultimáta namiesto normálnej komunikácie o spoločnom bývaní.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lacibo
10. mar 2022

@simonasimka8 vobec nie..neviem vsetko najlepsie..len mam mozno viac skusenosti v zivote..tak som ti napisala svoj nazor..ty si zalozila diskusiu..vobec ho nemusis brat do uvahy..prajem ti vsetko dobre

sidicek
11. mar 2022

@simonasimka8 dobre rozhodnutie, hlavne sa nedaj ucicikat, že on to tak nemyslel. Myslel a ľudia sa podstatne nemenia, len sa vedia určitý čas pretvarovať, aby dosiahli svoje.

Strana
z8