Vzťah bez sexu
Ahojte,
potrebujem poradiť. Lebo už neviem ako ďalej.
S priateľom fungujeme takto už pol roka a mne z toho začína hrabať. Odmieta všetky intímnosti a sex. Jemu stačí objatie, hladkanie, a letmá pusa... Prídem si už iba ako kamarátka, ktorá mu navarí, operie a uprace...
Žiadna vášeň, túžba,...
Bývame spolu rok a pol a za posledný polrok sa ma ani nedotkol. Viackrát som chcela riešiť tento problém, no on žiaden nevidí. Mne je z toho do plaču. Pripadám si ako posledná chudera. Konfrontovala som ho, či ma podvádza alebo či sa mu už nepáčim... Odbil ma, že je všetko v poriadku a, že nemám robiť drámu.
Skúšala som nahodiť aj atmosféru, tak ako kedysi... Môžem chodiť aj nahá po byte ale s ním to nič nerobí. Akoby ho uťalo. Pýtala som sa ho aj na zdravotný problém, on k lekárovi nejde, že on žiadny problém nemá... Ešte mne vykričí, že mi záleží len na sexe.
No neviem ako dlho ešte takto vydržím, mám 23 rokov, priateľ 30. V budúcnosti by som chcela aj bábätko no asi ťažko keď sa ma ani nedotkne...
Pripadám si úplne nepríťažlivá... no ostatní muži napr. v práci mi vždy dávali komplimenty a je to tak aj naďalej.
Nechcem sa s ním rozísť iba kvoli tomu, že nám to neklape v posteli. Mám rada aj jeho rodinu ale neviem či to takto utiahnem v celibáte 😕 Čo by ste robili vy? Ďakujem
@veverickav Ďakujem za radu, skúsim niečo nájsť. Ale ako vravíš bojím sa aj ako to vezmú rodiny. Bude to pre nich šok.
Kašli na rodiny. Jedná sa tu o TVOJE šťastie. Nájdi si poriadneho chlapa, ktorý vie čo chce!!! Toto nemá zmysel a ani budúcnosť. Len by si sa trápila a keby prišlo na lámanie chleba - dieťa - aj tak by zutekal pokiaľ ho nechce...
V dobrom aj v zlom nie ? Veď ste to ešte neskúšali riešiť tak prečo je hneď na mysli rozchod ? .. môže to byť obdobie ktoré prejde netreba si z toho hneď robiť ťažkú hlavu. Niekedy je to zo stresu alebo z ťažkosti v práci. Tiež som to zažila nie je to nič výnimočné.
postavit ho pred hotovu vec s priamymi otazkami:
1. bojis sa, ze ostanem tehotna?
2. si gay a hanbis sa mi to priznat?
3. mas nejaky zdravotny problem?
4. mas inu? - chces sa ma zbavit a nevies ako mi to povedat?
cakala by som odpovede ano/nie... ak na vsetko odpovie nie, tak by som sa postavila, ze okej a odisla by som prec so zbalenym kufrikom... dohodni sa s nejakou kamoskou ze u nej prespis noc/dve alebo si zaplat hotel/penzion na 2 noci... a uvidis, ako panko bude reagovat... ak nijak, je to pre teba jasne znamenie... byvate spolu rok a pol, kolko ste spolu realne vo vztahu? asi dlho, ked vsetci cakaju z okolia pomaly svadbu, tak aj vas vztah by mal byt uz zalozeny na dovere a dobrej komunikacii, ked ta zlyhava, no neviem neviem... a ze by 30rocny chlap nechcel sex sa mi nechce verit...
Hlavne nehladaj problem hned v sebe. To sme my zeny. On ma problem, a my sa hned spytujeme co je na nas zle. Tak to teda nie! Riadne si to prehodnot, dievcata vyssie ti dali celkom rozumne rady.
@nairia stále ho ľúbim tak je to ťažké... už som tak odišla k rodičom na týždeň. Akoby sa o 180 stupňov zmenil. Písal mi volal, a stále sa pýtal kedy sa vrátim. Že mu chýbam...
Kupuje mi kvety, darčeky, platí večere... nechce pripustiť aby di ostatní všimli že niečo neklape. Chodí dokonca aj po mňa do práce večer... Každý by si povedal, že je pán dokonalý. Ja si to všetko vážim ale príde mi to ako jedno veľké divadlo. Keď sme sami doma. Sadne si ku mne na gauč otvorí víno alebo pivo. A pozeráme spolu telku. V poslednej dobe zápasy. Aj keď to nemusím ale rezignovala som. A potom idem väčšinou spať skôr ako on. Všetká ta iskra sa nejako vytratila :(
@solange7 veď to, že ja si začínam myslieť o sebe že som divná. A mala by som si vážiť čo mám. Že nemôže byť všetko dokonalé... A ja robím niekde chybu 🥺
Máte sex 2x do roka,....to sa nedeje ani v dlhoročnom manželstve. A nie mladý chlapec. Niečo nie je v poriadku. Mali by ste byť šťastný obaja a nie sa podriaďovať len jednej strane. Z jeho strany sa niečo deje,...ak má nejaký blok, mal by mať aj on záujem riešiť to už len kôli tebe a celkovému partnerstvu.
neni gay ?
alebo si niekoho nasiel ?
prip. nepije, neuziva drogy ? to by mohlo ovplyvnit jeho libido tiez
Tak som to nemyslela. Nerobis nikde chybu. On ma nejaky problem, ak to nevyriesi konverzacia, tak neviem. Je nevyzrety, rozpravat sa o problemoch je prirodzene. Sex je prirodzeny, a ak jeden partner pol roka sex odmieta, nieco v tom bude. A nema pravo na teba vystekovat, ze ti ide len o sex. Povedz mu, ze takto si to ty nepredstavujes, a ako si to teda predstavuje on. Na zaklade toho sa mozete po hnut dalej.
ja viem, ze ked su tam city, je to tazke a viem si uplne predstavit, ze vsetko ostatne je dokonale... ale si mlada a zasekat sa v takomto vztahu, kde komunikacia absolutne nefunguje a intimny zivot tiez nie, je cesta do pekla... "nechce pripustiť aby si ostatní všimli že niečo neklape" - tam je vazny problem, aky, to vie len on sam, ale ked sa ti nemieni zdoverit, tak to nemoze dospiet ani k nejakemu vyrieseniu a preco ty by si mala si nicit zivot preto, ze on ma problem, ktory nechce riesit? to podla mna laska nie je (z jeho strany), skor riadna sebeckost... drzala by som sa planu - vysluch a odchod...
U nás je to presne opačne. Ľúbim ho, páči sa mi ale sex mi nechýba. Tiež sa snaží, občas sa podvolím ale len kôli nemu. Tiež je z toho nešťastný. A tiež medzi nami hrá rovnaký vekový rozdiel - ja som staršia on mladší. Sama neviem kde je problém ale nie je to o tom, že by ma nepriťahoval alebo že je len kamoš.
Ahoj moja, tiež mam 23, priatel 50 a uz rok a pol spolu nespíme, on by aj chcel, ale proste mu to nefunguje a uz sa k tomu ani nemá, hoci je veľmi nežný, rad sa objíma a pusinkuje. Tiež tvrdil, že nemá problém, ale očividne ma. Ja ho lubim, ale proste druhý chlap v jeho veku by si išiel nohy dolamat za niekym v mojom veku. Ale on vie, že nikoho blízkeho na koho by som sa mohla spoľahnúť okrem neho nemám a ze ho lubim. Preto si robí, čo chce, ale je zas pravda ze je workoholik, a ma svoje problémy, užíva xanax. Nepodvadza ma, ale tiež už som frustrovana, s nim som prisla pred 2 rokmi o panenstvo ale vkuse je to tak, ani na začiatku sme nemali normal sex a trval vždy max minútu. Už som ho nedávno raz podviedla od hnevu a z pomsty ale bolo to len ako masturbácia na inej osobe, o ničom, ja chcem sex z lásky, ale jediná osoba ktorá mi ho môže dať, mi ho dat nedokáže.
Aj ja som to tak mala podobne ako ty, nepíšeš ale ci pred tým s tebou spával normálne, moj áno a potom akoby utalo a tiež nemal žiadny problém, nemám robiť drámu, proste je unavený, a zistila som ze prasil sestru v nemocnici, takže astalavista baby
@pseudomonas87 predtým to bolo aj u nás tiež normálne, a potom to uťalo tak ako píšeš.
@verkaveverka áno ale je tam trochu väčší vekový rozdiel ako u nás. No nemyslím si že by 30tnik mal mať také problémy :/
Necitala som vsetko, ale ja by som sa rozisla, mate problem, on to nechce riesit, dieta chces, on nie. Takto sa mozte natahovat dalsie roky a aj tak sa rozidete.
Vieš môj ma síce tento problém, ale nema v povahe, že by to hádzal na mňa, alebo že by mi povedal, že prečo som tak posadnutá sexom. Mimochodom, nebývame spolu, vidíme sa zriedkavo. Nikdy ma nezhadzoval ako ženu, ani mi nič nevycital, naopak vždy sa mi snažil dvíhať sebavedomie. Sex je ale normálna ľudská potreba. Preto som podviedla, preto zas nad tým rozmýšľam, aj keď mi to veľa nedalo, ale bola som potom pokojnejšia. Podľa mňa je chyba aj v tom, že mu robíš full servis, nechaj si čas aj na seba, neuvar, neuprac. Chod na výlet, na túru (na fb je skupina kde sa dá nájsť aj partakov), na diskotéku, kamkoľvek, si mladá baba, nerob mu sluzku, a ak sa ti nevenuje vo voľnom čase.. Tak neviem ci neťahás za kratší koniec.
No myslim si, ze aj tak sa s nim rozides...alebo si niekoho najdes a potom sa rozides...alebo on s tebou ked to zisti...v kazdom pripade tam happyend nevidim, akurat s tou rodinou na ktorej ti tak zalezi to moze byt este horsie...mas 23 rokov a nespava s tebou...ak nejakym zazrakom otehotnies, budes priberat, zmeni sa postava, budete mat este menej casu na seba, kamaratov neobmedzi s tym nerataj...a zas to bude na novu temu len este budes mat aj dieta...laska je uzasna vec, ale realne si predstav kolkokrat slovo Nie este zvladnes, kym vyprcha
Ale ako chápem, že vidíš v ňom aj pozitíva, máš ho rada, viem aké je ťažké sa rozísť. Proste si ho nechaj kým si nenájdeš niekoho iného, lepšieho. Ja to tiež tak mam, síce je to kruté, a viem ze povahovo lepšieho asi už nenájdem, ale musí to tak byt, nemienim žiť celý život v celibate. Sú takí muzi a nielen starsi, proste nemajú na to chuť alebo to aj využívajú ako spôsob manipulácie a ovládania partnera.
Hmmm, tak niečo sa muselo stať,a ja tipujem neveru, lebo je to mladý chlap ak neberie steroidy tam teraz by nemal mať žiaden fyzicky problém, čo sa sexu tyka
zažila som podobné, mal inú.. riadil sa heslom "zatĺkať, zatĺkať.." ..bol zbabelec a chcel, aby som bola ja tá, čo to ukončí.. skrátka chlap, žiadna potreba niečo riešiť, len čakať, kým sa všetko nejako vyrieši samé za neho..
Urob prepadovku, ked pojde s kamosmi cvicit...
Máš 23... Predstav si ze takto prežijes mladosť... Teraz do máte najviac užívať a ty sa mu máš prosiť? Poviem ti ako to dopadlo u máš, sex bol na 99% vždy tak, že už videl, že pením... V momente ako sa nám narodila dcéra, sexuálny život skončil... "Už máš dieťa, tak nič viac netreba 😉". A teraz s nim nepohnem ani keby co bolo... Kašli na to. Nájdi si partnera, s ktorým budete mat spoločne chuť na všetko. Hlavne, keď sa o tom ani nebaví a príde mu ok pol roka bez sexu...
@simca06022011 Tak to tá obdivujem ,že si sa mu prispôsobila ...Aleže jemu že to nechýba ,nieje normálne tiež .
@retatka no to je iná tema😂 ale bola by som rada, keby sa kocka uvedomila skôr ako naozaj budú mať rodinu. Možno na nejaký problém a treba to z neho vydoloval... Ale bezdetni, polroka bez sexu je podľa mňa veľa... U nás mesiac a penila som, dva mesiace a sťahovala som sa 😂 a to už radšej začal riešiť 😂 mladosť si treba užiť, s partnerom treba mať intímny život v poriadku. A rozprávat sa musia vedieť o všetkom. Aj bez vyhľadávania pomoci a posielania sa k lekárom (z oboch strán... Lebo otočí to na ňu, že nie je ok chcieť sex častejšie ako on potrebuje a ma sa dat vysetrit 😂)
@dazdovka toto ma presne napadlo, moja sestra mala takéhoto typka, že chodil často cvičiť s kamarátmi a do noci a nakoniec to bola milenka 🤦♀️ ale zase nemusím čerta maľovať na stenu, nemusí to twk byť

@ollynka asi je to aj moja chyba, že som to nechala zájsť až do takej fázy... Všetci naokolo rátajú že sa budeme čoskoro brať. A ja budem najhoršia lebo sa s ním rozídem :(