Vzťah na diaľku
Baby, 2 roky si pisem s jednym chalanom, medzitym sme mali obaja nevydarene vztahy, piseme denne. Zijeme daleko od seba. Konecne sme sa stretli pred mesiacom na vikend a od prvej sekundy sme boli par. Ja som netusila, ake hlboke city voci mne prechovava, nikdy mi o tom nenapisal, bola som az prekvapena, aky bol zalubeny. Vraj nevie vyjadrit city (zrejme v spravach). Po navrate domov mi dva tyzdne pisal ako zalubeny, no zase sme tam, kde predtym. Keby som mu nenapisala ja, ze ho lubim, na co promptne odpise, ze aj on mna, tak sa nacakam... Momentalne uz siesty den. Neviem to z neho dostat z jeho vlastnej iniciativy, ani ked som mala nie nebezpecnu autonehodu. Niekedy, ked mu napisem nieco pekne, co by som s nim chcela robit, tak to odignoruje. A ja sa citim ako hlupak. Uz som nevydrzala a napisala mu, ze ked nieco v sebe citi, nech mi o tom napise. Na co odpisal, ze co tym myslim. Nechcem mu polopatisticky napisat, nech mi preboha napise, ze ma miluje a ako ako mu chybam... Co mu na to odpisat? Ma 28 rokov.
Dakujem!
@moonlight1210 Dakujem, zda sa, ze do toho vidis lepsie nez ja. Ja som mu este aj pizzu objednala, ked bol doma so psom po operacii, proste 100%na investovanie sa z mojej strany... Mam mu pisat len kamaratsky?
Podľa mňa je najväčší problém práve tá vzdialenosť. Je obrovská. On Ťa môže skutočne ľúbiť, srdce ho ťahá k Tebe, ale rozum mu zrejme pripomína, že vzťah na vzdialenosť 1500 km je skôr utópia. Určite nie je reálne, aby ste sa stretávali osobne tak často, ako to láska potrebuje, iba ak by niektorý z vás dvoch vlastnil stíhačku, lietadlo či červiu dieru. Žiaľ.
@monika2012 mozno sa ku mne prestahuje...
podľa mňa strácaš čas, tu je veľmi malá šanca, že to klapne.
Super. Ak sa tak stane, dostanete tú potrebnú príležitosť byť si intenzívne nablízku. Držím palce, nech vám to vyjde a nech ste spolu šťastní.
@h2 Dakujem. Len mne to chyba. A velmi.
Vztah 2 roky a videli ste sa 1x. To nieje vztah. Co ti ten vztah dava? Ukoncit, najst nieco realne. Aku buducnost mate?
Ahoj, zaklad je zistit, kedy sa najblizsie uvidite, aby ste sa mali na co tesit a vlastne zistit, ci sa on este planuje s tebou vidiet, aku ma predstavu… inak ti to nebude nic davat, len nehativne myslienky, bude ta to oberat o cas a energiu…
Spomen si, na co si ho zbalila. Isto nie na siahodlhe vyznanie lasky.
Takze do tych cias sa vrat a pis si s nim zas ako kedysi. Lebo do takeho dievcata sa zalubil. To ho k tebe pritiahlo.
Zaujalo ta nieco v spravach? Povedal ti niekto nieco mile? Stalo sa ti nieco vtipne/vazne? Nahnevalo ta nieco/niekto? Podel sa o to s nim. Mozno on vyjadri nazor. Aj ty. Rozprudite konverzaciu.
Nepis uplne kazdy den. Ani patkrat za den. Pis ako to pride.
Raz patkrat za drn, raz dvakrat do tyzdna.
A nedzitym zi svoj zivot. Nevh mas vobec, o com pisat.
Ked sa citovo uviazes na partnera, zistis, ze ho mas ako mobil. Tiez cakas, ze bude stale po ruke a bude ta zabavat. Zrazu tvoj zivot je prazdny (lebo si tu pre partnera) a tym padom bez neho nudny. A paradoxne preto zacnes “dusit” jeho. Dozadovat sa pozornosti.
Ked ti ju neda (v ocakavanej miere a ocakavanym sposobom), zacnes sa nim zaoberat este viac a tlacit na neho este viac.
Citis sa sklamana, potom sa aj hnevas a smutis, nakoniec vycitas a obvinujes. A po spirale smeruje vztah ku koncu.
@moonlight1210 ked mu nepisem co I len pol dna, pyta sa, ci som v poriadku, ze malo pisem...
Ja som takéto "vzťahy" riešila, pred 15 timi rokmi
Mala som vztah na diaľku, trval 2r ale 1 rok to bolo same rozchadzanie a zblizovanie.
Po case som zistila, ze chyba tomu to, co nazyvaju ľudia láskou, chémiou
Bol to len pocit nebyt sama, príjemne, pekne dni ale chýbala tam ta laska, ktorú sme si nahovarali...
Nevravím ze sme sa nemali radi.
Nejake príjemné pocity tam boli, nejaka akoby priateľská laska.trn človeka by mi pritiahol aj mesiac (ale.
Ale nie vztah, ktorý by mal časom meniť sa, upevňovať, vyjsť raz z neho deti, rodina.
Mne tvoj prípad príde strasne detinsky.
Tak tuším, že jeho baví ako mu vypisuješ, kde ale ty sa citovo viazes, no on to neberie vážne...a ver, že keby ťa miloval tak by prišiel častejšie ako raz za 2 roky, chlap čo miluje ženu ju chce vidieť často, teraz sa možno len zábava na tvojich správach...môže to byť aj inak, neviem, toto je môj názor, nenapis aj 3 dni nič, uvidíš či nastane zmena
Nuz nenapisala si, ci doslo aj k fyzickemu zblizeniu, co moze i nemusi byt problem. Niekde som citala, ze ak muzi maju tu akoby cast za sebou, ze ako toho partnera lovia, potom pride cast kedy si vydychnu a zvolnia, pretoze muzi nerozpravaju o svojich pocitoch ako zeny, nepotrebuju zdielat tak ako zeny a vy ani neviete co ste, ci viete ? Je to vztah, je fo flirt, je kamaratstvo, co to je ? Mozno sa vyjadruje inak ako ty v citoch. Posiela ti napr. fotku na dajme tomu na zlepsenie nalady ? Male detaily proste..emoji pusu napriklad srdiecko atd..cakat, ze ti bude pisat lubim ta, takto to moc nefunguje, mozno v nejakych anglicky hovoriacich krajinach tam je to uz pouzivane beznejsie ako u nas na Slovensku..lubim ta, ja osobne si to neviem predstavit popravde 😄mozno v anglictine skor kedze zijem v zahranici 🙂
nerozumiem. To máš fakt potrebuje každú chvíľu počuť ako ťa miluje? Preboha koľko máš rokov
@sasa1310 nie kazdu chvilu. Ale tyzden bez? Nevidime sa, tak neviem mu vycitat z ocu, ze ma miluje.
@sasa1310 2 tyzdne s tym problem nemal.
Neozvi sa mu par dni. Ak ta chce, tak mu budes chybat a uvedomi si, ze k tebe nieco citi. Ak sa neozve, tak k tebe nic neciti a stracas cas. Budes vediet na com si. Lebo z tvojho pisania mam pocit, ze ho uhanas a iba ty to beries ako vztah, on nie 😐
Toto nie je nijaky vztah... prestan snivat... len stracas cas
ako ťa môže úprimne milovať, keď s tebou bol jeden víkend? To je o čom vzťah? Veď sa vôbec nepoznáte.
@surama ked mu nepisem pol dna, pise, ze preco mu nepisem, ci som v poriadku...
Neodpovedala si mi, mate nejaku viziu, kedy sa najblizsie uvidite? Viem, ze je to komplikovane skrz dialku, ale… planuje vase dalsie stretko? Hovori o nom?
@bennn Fajn, ale VOBEC nic romanticke z jeho strany a ked napisem nieco pekne ja, tak tiez sa nechyta.
Prosím ťa a odkiaľ ste keď máte takú vzdialenosť medzi sebou?
1500 km, žiadne deti a jedno stretnutie za 2 roky? To je pre mňa nepochopiteľné, že v dnešnej dobe lacných leteniek a všelijakých možnosti ste sa zmohli pri tak veľkej láske iba na toto. Z toho mi vychádza, prepáč, strácas čas.
Keby ti chcel povedať milujem ta a cítil by to tak, tak by ti to povedal. Keď to tak necíti, tak ti to nepovie, chlapi sú jednoduché stvorenia. Kľudne sa mohol teraz po 2 týždňoch stretnúť zase s ďalšou, ktorou písal popri tebe a ossial z teba opadol. Navyše po jednom stretnutí hovoriť milujem ta? Nehnevaj sa, ale potom nepoznas význam tých slov, to si hovoria ľudia po veľmi dlhom čase a spolužití, keď už spolu niečo preskáču a nie po pár dňovom úlete.

Ale veď sama píšeš, že má problém vyjadriť city v správach. Zrejme je ten typ, čo to vie len naživo. Ak by Ťa nemiloval, nepísal by Ti hneď, že aj on Teba. Mám pocit, že si sa príliš upriamila na to, aby Ti to povedal/napísal z vlastnej iniciatívy. Netlač naňho. Miluje Ťa. Ak by to tak nebolo, nepísal by Ti.
A to nehovorím o chlapoch, ktorí povedia "milujem Ťa" vo vzťahu len raz. Potom už to podľa nich netreba, lebo veď už to povedali, načo sa opakovať. 😂 (Áno, aj takí existujú.)