Vzťah na diaľku
Baby, 2 roky si pisem s jednym chalanom, medzitym sme mali obaja nevydarene vztahy, piseme denne. Zijeme daleko od seba. Konecne sme sa stretli pred mesiacom na vikend a od prvej sekundy sme boli par. Ja som netusila, ake hlboke city voci mne prechovava, nikdy mi o tom nenapisal, bola som az prekvapena, aky bol zalubeny. Vraj nevie vyjadrit city (zrejme v spravach). Po navrate domov mi dva tyzdne pisal ako zalubeny, no zase sme tam, kde predtym. Keby som mu nenapisala ja, ze ho lubim, na co promptne odpise, ze aj on mna, tak sa nacakam... Momentalne uz siesty den. Neviem to z neho dostat z jeho vlastnej iniciativy, ani ked som mala nie nebezpecnu autonehodu. Niekedy, ked mu napisem nieco pekne, co by som s nim chcela robit, tak to odignoruje. A ja sa citim ako hlupak. Uz som nevydrzala a napisala mu, ze ked nieco v sebe citi, nech mi o tom napise. Na co odpisal, ze co tym myslim. Nechcem mu polopatisticky napisat, nech mi preboha napise, ze ma miluje a ako ako mu chybam... Co mu na to odpisat? Ma 28 rokov.
Dakujem!
Aaa ešte taká pikoška😀 moj partner mi stále aj skoro po pol roku hovoril/písal že ľúbim ťa.. milujem ťa mi nikdy nenapísal a som mala také pochyby že čo ma nemiluje? Alebo prečo mi to nikdy nepovie? Tak som sa ho to teda spýtala na rovinu že láska a ty ma nemiluješ? A on že a na to si ako prišla ? A ja že veď keď si mi to nikdy nepovedal.... a on že a ako že nie? Veď často ti hovorím ľúbim ťa... a ja na to že veď práve.. ľúbiš ma ale nemiluješ... a on na to že a to neni to isté?ja som si myslel že to je to isté 😂😂 no toto keď mi povedal tak taký kameň mi padol zo srdca..😀😀možno je to pripad aj tvojho.. skús sa ho spýtať na to😂
Láska sa neprejavuje tým, že ti niekto každý večer musí napísať ľúbim ťa. Láska sa prejavuje činmi, ale keďže ste ďaleko od seba, tak by sa to malo prejaviť snahou byť spolu.. a môžem vedieť akej národnosti je, keďže je 1500 km ďaleko? dúfam, že nie Arab
Dialka je hrozna vec vo vztahu, tak sa neposuniete, nezistite aky ste v skutocnosti. Su technologie, tak aspon cez kameru chat, nie len pisat. Vztah musi byt skutocny v realnom case a priestore, nie len vo virtualnom svete. 2r je dost...bud sa posunte alebo to nechajte tak.
Chalan prišiel. Zahorel láskou. Dva týždne sa snažil nad svoje pomery. Až ho dobehla realita a už nie je preňho až také zaujímavé pretvarovať sa. Začal byť sám sebou. Je pravdepodobne skôr dotykový typ. O svojich citoch sa mu nechce hovoriť. A teba z takého vzťahu chytá panika. Tlačíš naňho. Potrebuješ sa o jeho láske uisťovať. No... veľa šťastia. Na tú vzdialenosť to budete mať takto udržať naozaj ťažké. Váš vzťah má dosť blbé základy. Chýba vám viac osobného kontaktu. Bez neho žijete len vo virtuálnom svete, z ktorého môžu prísť ešte mnohé prekvapenia. Ono totiž nie je podstatné len, čo si píšete, ale aj nepriama komunikácia, ako reagujete v rôznych situáciách,....
Je to tazko mat vztah na dialku, kamaratka tak ma a teda neustale si len pisat to cloveka postupne zacne unavovat, takze je to ovela tazsie na tom vztahu pracovat na dialku jak osobne 🙂
No najprv si musiš položiť otázku či vôbec pôjdete spolu žiť na miesto ktore by vyhovovalo vám obom myslim spoločné.Pre mňa taka diaľka by nemala absolútne perspektívu.Každý deň sa vydieť nemôžte a telefonovanie a skypovanie nieje to ono stratnutie je vždy len stretnutie.Možno sa pretvaroval možno mu to len tak zo slušnosti prišlo sa tak chovať.Mysli na to že láska sa neprejavuje rečami ale skutkami.A to že bol slušný neznamena že aj je v súkromi nič o ňom nevieš nepoznáš ho.Najprv 2 roky ste si pisali čo nebol ochotný za tie 2 roky stretnuť sa s tebou nemá rodinu na SR boli aj leta.Takže mi to pride divne veľmi divne niekomu povedať koho som vôbec nevydela iba prvý krát že ho milujem divne.Zrejme ťa nechce po stretnuti a nevie ako ti to má povedať preto sa opytal čo tým mysliš aby sa vyjadril čo a ako budete pokračovať.Máš 28 rokov nájdi si doma priateľa na Slovensku a nestavaj si žiadne ilúzie od nejaké chlapa ktorý je 1500 km buducnosť to nebude mať ver mi TY nevieš o ňom nič čo ak by mal ženu a deti a zatajil ti ved ako by si si to zistila toľke km počitač znesie veľa a však realita je iná.Koľko žien tu na MK sa zoznámila s chlapom a po čase zistili že ten dotyčný je tak trošku dosť ženaty a má deťušiky.Takže ja by som mu neverila.Prečo sa nechcel stretnuť skôr než za dvá roky bol by zvedavy ako ja niekomu idem vypisovať že ho ľúbim ked som ho nikdy nevydela to mi pride take pubertiacke na 15 rokov a nie reči nejakého 28 ročného chlapa.A už ked sme pri tom zdravému chlapovi nechyba nič hej no to určite tak predsa ked je nejaka potreba tak nepôjde 1500 km kvôli tomu na SR.Takže asi si zrejme naivne naletela typkovi ktorý ti namazal med okolo úst a blabolky puberťaka nakecal a ty si mu uverila.Nechce ťa len chce aby si to akože ukončila TY aby ON bol za toho najlepšieho a keby že sa chcel nejako časom k tebe kmotriť tak ti povie že TY si to ukončila nie ON.Rozmyšľaj neozyvaj sa mu prvá neblázni sa za nim prvá mu nepiš ak chce skontaktuje ťa a napiše ti sám od seba u mňa keby sa mi neozval 3 dni považovala by som to za ukončene ale defínitivne.
Dobrý deň neviem či to je normálne alebo úprimne chcela by som sa poradiť či taký vzťah niekdo zažil a ako ste to vyriešili. Mám priateľa 2 roky stretávame sa na diaľku býva odomna 140 km ,čas cez týždeň nemá čas na mňa nakoľko to je ďaleko a pracuje od rana do večera tak nám zbyva iba víkendy aj to len u mňa doma príde piatok a nedeľu už ide domov pobede,stále sa zato hádame a niekedy to príde do takého extrému že sa pohadame moc a blokne má aj na mesiac 🤔 proste vždy sa mu ja prvá ozvem a vždy ten krok spravím ja samozrejme vždy dáva vinu na mňa že za všetko môžem ja . Veľa krát som mu vravela aby sme niečo vymysleli a pohli sa niekam ďalej ale vôbec žiadna zmena tam nieje stále je to otom istom . Keď aj mal dovolenku tak uprednostnil svoje koníčky. A ani ma nevola aby som prišla ku nemu ja na pár dní proste onic sa nesnaží aby sme boli niejak viac spolu , a keď sa my nepáči tak ma blokne a ja sprostucka čakám a aj tak sa ozvem potom. Neviem či je to normálne tak hľadám niejaky spôsob poradiť . Vopred Ďakujem za každú radu

Ahoj... ja mám vzťah na diaľku zachvíľku už skoro rok aj keď sme si písali aj pred vzťahom rok v kuse okrem troch mesiacoch ... to že za 2 roky ste sa videli len 1 krát je extrémne málo ale tak asi na to máte svoje dôvody a 1500 km neni málo.. my sme od seba 100 km a každý alebo každý druhy víkend sme spolu takže to je oproti vám nič a obdivujem že to zvládate lebo fakt to neni sranda a aj mne sa stáva že prečo nemôžeme byť ako iné pary ze kazdy den spolu a tak.. už sa u nas na tom pracuje ešte 3 roky a budeme spolu bývať takže my to riešime... neviem ako vy ale na to je ešte asi príliš skoro u vás .. neviem.. a čo sa týka teba tak ja som presne ten typ ako ty že potrebujem počuť/ čítať ľúbim ťa milujem ťa ... je to pre mňa dôležité.. mame taky zvyk že vždy pred spaním si napíšeme dobru nocku sladke sníčky a ľúbim ťa / milujem ťa.. okrem toho si píšeme každý jedeň deň a všetko si píseme že kam ideme a tak... je to pre mňa dôležité vedieť kde mam partnera a čo robí .. tak skús na neho ísť aj ty tak že večer vzdy pred tym ako pojdes spat tak mu to napíš a uvidis jeho reakciu😊ja aspon takto viem že keď tam nenapise to lubim ta/milujem ťa tak viem že sa buď hnevá alebo proste nieje niečo v poriadku😀 a hlavne základom každeho vzťahu je komunikácia..🙏🙏 takže rozprávajte o citoch, o tom čo máte vo vzťahu radi, čo vás poteší od partnera a čo vám je príjemné a proste začni tému že to potrebuješ počuť častejšie a uvidíš čo ti na to povie.. ako baby písali hore ( teda snáď spolu aj telefonujete nie si len píšete) my každý deň spolu voláme ..