icon

Vzťah na diaľku hapruje

9. okt 2020

Baby, mam 30 rokov, priatel 26 a 9 mesiacov mame vztah na dialku. Predtym sme spolu chodili 5 mesiacov. Vyznaval mi lasku vo velkom, zaujimal a staral sa o mna. Smskovali sme si nonstop. Potom musel nahle odist a niekolko mesiacov dozadu zacalo byt pisanie si zvlastne. Ked som mu napisala, ze ho lubim, neodpovedal, prestaval sextovat. Ked ho necham iniciovat, neozve sa den-dva. Prestala som mu pisat, ze ho lubim a 3 mesiace mi to on nenapisal. Ked napisem hocico osobne o nas, ignoruje to. Zoparkrat som to nechala plavat, nepisal tyzden a potom zablahozelal k mojim narodeninam- cisto kamaratsky, tak som prestala pisat, opat o tyzden napisal, ci som v poriadku a ze on sa ma super... Ak mu pisem ja, odpoveda promptne. No ja si nechcem pisat ako kamoska. Trapim sa. On stale tvrdi, ze nestratil zaujem, no vraj ho stale obvinujem z niecoho (ze ma nechce atd). Tak som mu zase nenapisala a momentalne sme bez kontaktu 10 dni. Co robit? Navrhla som mu telefonat pred mesiacom, mal mi dat vediet, kedy si moze,zavolat, lebo ma toho vel.peaci.vpraci.

marca12
15. okt 2020

Tak nema zmysel stracat cas. Nech je aj zaneprazdneny,ale chci viac. Chci chlapa,ktory si aj v zaneprazdnenych chvilach najde cas. Keby ta chcel tak si stanovi urcitu hodinu vecer po praci a pokecate. Toto nema zmysel a nema ani zmysel sa ho pytat,ci ta chce. Keby som bola v takej situacii tak mu napisem ako sa citim a co chcem a kedze to nedostavam,tak koncim. Ak by ta tak velmi lubil sadne na cokolvek a pride za tebou. Ak teda nie je v USA alebo niekde extra daleko.

alexandraalexandrova
15. okt 2020

ja nepisem o odpisovani. Ja pisem o tom ze keby chcel a keby ta mal ozaj rad, tak napise sam, zavola sam, nieze on nema cas ti dat ani termin kedy by ste si mohli zavolat. Kazdy chlap si najde cas napisat ( nie odpisat ) zene ktoru lubi...nech by bol akokolvek vytazeny...

autor
15. okt 2020

@ktochytavzite Odpovedal mi vzdy a napisal, ze ked on sa neozyva, mam sa ja. Uci sa aj na velmi narocny certifikat. Vraj vkuse sa uci teraz.

autor
15. okt 2020

@marca12 Po praci sa uci.

autor
15. okt 2020

@alexandraalexandrova hej, ked ma cas odpisovat, preco nepise sam od seba, nie?

beronsche
15. okt 2020

Vy si netelefonujete? Kedy si s nim naposledy hovorila?

alexandraalexandrova
15. okt 2020

presne o tom pisem...mala som kedysi taky vztah...tiez odpisal ked som napisala, ale sam od seba nezaujem. Ked som navrhla stretko nikdy neodmietol, ale sam neinicioval. Nakoniec som pochopila ze ma mal iba v zalohe kym si nenajde nieco lepsie. Tiez mi hovoril ze ma ma rad, lebo sa ma nechcel dotknut...proste matuce spravanie ale znamenalo to iba jedno, nemiloval ma, ale nemal gule to ukoncit. Urobil to az potom az si nasiel novu frajerku. To mu dodalo tu guraz...su aj takito chlapi...

marzuz89
15. okt 2020

Neverím ani slovo z tohoto príbehu.

Pretože 30rocna zena už naozaj nemôže byť takáto hlúpa...

marca12
15. okt 2020

To je jedno,ci sa uci. 10 minut si snad najde

autor
15. okt 2020

@marca12 ked nechce, nechce. A dnes nepise, parada. Po vcerajsku teda mal!...

autor
15. okt 2020

@marca12
@alexandraalexandrova
Je po vsetkom, zistila som, ze sa mu na jednej appke dnes zmenil pocet prispevkov. Az tolko roboty nema. So mnou vsak uz pisat ocividne nechce. S niekym pise, len co sa ma zbavil. Vymazala som si appku, na ktorej sme si pisali. Boli to.

bluka2
15. okt 2020

Drzi si ta v zalohe iba

bluka2
15. okt 2020

Aha, vidim,ze som mala citat aj diskusiu... Toto bol moj dojem z uvodneho prispevku

autor
15. okt 2020

@alexandraalexandrova mam ho na dvoch appkach. Jednu som vymazala, na druhej som ho blokla. Poslal mi tam totiz ziadost o priatelstvo sekundu po tom, co som ho vymazala. Hajzel. Vkuse ma telefon v ruke. Tak dlho ma vodil za nos.

ktochytavzite
16. okt 2020

ved hej ale sam napise?A oreco mu nemozes zavolt?Ved 5' ho nezabije.Ok ked sa uci ma toho vel iste ale pr minut denne aj pri ranajkach snad vie ibetovat,nie?

autor
16. okt 2020

@ktochytavzite Lebo ma uz nechce!! Je po vsetkom, zistila som, ze sa mu na jednej appke dnes zmenil pocet prispevkov. Az tolko roboty nema. So mnou vsak uz pisat ocividne nechce. S niekym pise, len co sa ma zbavil. Vymazala som si appku, na ktorej sme si pisali. Boli to. mam ho na dvoch appkach. Jednu som vymazala, na druhej som ho blokla. Poslal mi tam totiz ziadost o priatelstvo sekundu po tom, co som ho vymazala. Hajzel. Vkuse ma telefon v ruke. Tak dlho ma vodil za nos.

beronsche
16. okt 2020

vies, neexistuje tolko roboty a povinnosti, aby clovek nemohol min. 1x za tyzden zavolat svojmu partnerovi. Zavolat! nie pisat... Cudujem sa, ze si na to, ze toto nie je vztah neprisla skor..

karolinakr
16. okt 2020

Myslela som si to, to su take signaly, ked niekto cúva.Radila som už dvom babám a vždy vyšlo najavo že si s niekym píše.Je to taka intuicia sama to cítiš, že tam niečo nepasuje

autor
16. okt 2020

@karolinakr Myslis, ze ma inu? Pustil ma ako horuci zemiak, je mi to cudne. Keby nikoho nemal, preco by ma nechcel... nepisal toho vela na tej appke. Musel poslat tak 1 az 4 spravy. No aj tak. Mne povie, ze na telefone vobec nie je... Myslis, ze som konala spravne, ked som vsetko zbrklo vymazala? Ak by chcel, mohol mi napisat este smsku a nic... Snad v nasledujucich dnoch zisti, o co prisiel.

ktochytavzite
16. okt 2020

no to mi je luto;(Chlapi su sviniari ,vidis na rovinu ti nevedel nic povedat ale zasa nemusi byt v tom ina,len asi nevie co hve.

autor
16. okt 2020

@ktochytavzite Ale definitivne ma nechce, ved sa sprava hrozne. Je hlupost, ze nemoze raz denne napisat dobre rano alebo hocico ine.

karolinakr
16. okt 2020

praveže ťa chvalim, že si ho zablokovala dpbre si urobila aspoň podla mňa

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
16. okt 2020

@karolinakr Dakujem.
Boli to, ale on so mnou nenaklada dobre uz niekolko mesiacov.

@retatka presne. Ked bol schopny hned po vymazani si poziadat znova o priatelstvo, preco mi neposlal trebars aj email alebo co. Ja by som hned volala, co sa deje. A ked isiel na appku, kde piseme a nasiel ma tam, ze mam zruseny ucet, tak by ho to tiez muselo boliet. Nie? A mal panikarit...

pravdivy_chlap
16. okt 2020

babulka boooze a to ti tolko trvalo?? nie ste spolu 9 mesiacov i ked si myslim ze vobec ste niekedy spolu boli? hmm? on uz davno pradavno nakladal inu kobližku 🙂 tebe pisal sporadicky nakoľko travil cas s nou a vypisoval si s inou, vztah na dialku proste 2000km? wtf? to ste nemohli myslet vazne alebo aspon ty nie?? 🙂 ak si odisla mala si ist za nim naspat resp. tam ostat, ale ako pisu ostatne babulky zíde z oci zide z mysle, bolo to len o pismenkovani s niekym kto ta vypucoval na letnej brigade 🙂 o nic viac bohuzial neslo, a tie rkasne veci co ti vravel boli len kvoli tomu že sa ti chcel dostat medzi močidlá 🙂

alexk12
16. okt 2020

Akože prepáč máš 30 a riešiš úplne kktiny,

mondolina
16. okt 2020

Už dávno to nebol tvoj frajer.

alexandraalexandrova
16. okt 2020

je to hajzel...verim ze ta to strasne sklamalo...ale je to lepsie takto, ako sa nechat vodit za nos donekonecna...najdes si takeho ktory si ta zasluzi a bude mat rad...

autor
16. okt 2020
marca12
16. okt 2020

Ber to ako ponaucenie do zivota. Chlap,ktory ta bde chciet preplava oceany,prekona hory a aj keby ta mal 5 minut vidiet,tak ta bude chciet vidiet,pocut. Teraz to boli,ale casom uvidis ako dobre sa ti stalo. Aj takuto skusenost musime mat bez toho by laska nebola.