icon

Vzťah s Arabom

jozefinka111
5. feb 2014

Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂

seraa
25. jan 2015

@aylin86
A ja sa ospravedlnujem vsetkym moslimom lebo som zena a mam rada zivot ....
Este ti to nedoslo?

aylin86
25. jan 2015

@seraa si totálne trápna. ..neoslovuj má keď nevies niečo normálne napísať. .Čo si myslíš že teraz pojdem a rozvediem sa s mojim moslim skym manželom. .lebo ty sa bojíš teroristou. .žena sa zobud a choď sa radšej venovať tvojmu nemoslimskemu manželovi a nestrapnuj sa tu! A neboj sa nežijem na slovensku a ja môj muž ta neohrozime😆😉😗

seraa
25. jan 2015

@aylin86
Ty uplne hovoris odveci
A za druhe spojila si dva moje komenty ktore boli jeden tebe a druhy inej osobe ... a na to odpovedas..
Ale odpoviem ti na tvojej urovni:
A ja mam dat vyhodit z bytu vsetkych
narkomanoch lebo ty mas deti a bojis sa ich??
Ak ani toto ti nepomohlo to get my point .. nevadi ... ukoncimr debatu

dudenka
25. jan 2015

Vcera som v radiu pocula pribeh o dievcatach zo Saudskej Arabie, ktore su uz roky zavrete v palaci, nemaju ziaden kontakt s okolim, poriadne nemaju co jest davaju im len zbytky. Su to dcery byvaleho panovnika, ktoreho zena mu nedala syna, len dcery. Preto ich zavrel do domaceho vezenia, lebo ich matka od neho nakoniec usla. A dala vediet vsetkym potrebnym otganizaciam o situacii v ktorej sa jej dcery nachadzaju no nikto im nedokazal pomoct. Ten panovnik uz zomral ale tie dievcata su stale veznene ich bratmi, kedze ich otec povedal ze sa vonku nikdy nedostanu ani po jeho smrti. Ked take nieco smutne pocujem, som strasne stastna ze som Slovenka. Ja nechapem ako moze niekto zenam takro ublizovat. Tymto pribehom som len chvela povedat, ze je podla mojho nazoru dost riskantne ist do vztahu s muzom ktory je islamskej viery, kedze maju ine pohlady na zivot , rodinu a postavenie zeny je tam naozaj na zalostne nizkej urovni..

aylin86
25. jan 2015

@seraa to najrozumnejsie je ukončiť debatu mas pravdu...daj mi pokoj ty aj tvoji narkomani..želám ti všetko dobré..a coskoro aj tie deti aby si venovala čas im a nie takýmto nezmyslom. .

vevesh
25. jan 2015

@seraa kazda teroristicka skupina ma 100%zlozenie podla zaujmu, za ktory bojuju - tak ako u ira nenajdes nemca (pretoze co on ma s irskou nezavislistou), tak nenajdes u kolumbijskych povstalcoch africania atd....nemyl si povod s dovodom resp. Pojmy a dojmy u teroristickych organizacii..
A k "kazdy tetorista je moslim "....tri - styri strany dozadu mas statistiky, tak ale...
Pozri si University of maryland statistiku- kazdy den obnovovana, 60% pachatelov nejasnych, z tych zvysnych ide cca. 30% na konto moslimov a islamistov... Nielen medialny odpad hltat, ale aj konstruktivnu logiku pouzivat... 😎

alenka1982
25. jan 2015

@jozefinka111 Ahoj a ja som mala vztah v tunisku 3roky 🙂 v sousse .krasne spomienky mam

erjona
26. jan 2015

@seraa Nie...dnes sa tomu nadava vrazdenie v mene demokracii, chapeme sa 😉

andreablabla
26. jan 2015

@jozefinka111 precitaj si pekne celu jednu diskusiu,tu na MK. Hlavne prispevky od Kuwait. Ta zena zije dlhocizne roky v Kuvajte so svojim muzom-domacim a synom. Trvalo mi strasne dlho kym som celu diskusiu docitala,ale rozhodne ma obohatila. Nezije s muzom zle,ale ma velmi dobre pozorovacie schopnosti a je znala pomerov.....a to je Kuwait relativne liberalna krajina,kocka sa nezahaluje,chodi v kratkych sukniach a pod🙂 Je dost rozdiel medzi takym Kuvajtom a Tunisom. A ver ze ani miesto kde zije nehodnoti dvakrat nadsene .....ale uplne trefne a vecne pomenuva🙂 Su tu kocky,ktore ziju s cudzincami a Europe a ich muzi sa ako-tak prisposobili europskym mravom. Ale to,ze tvoj drahy chce odist spat domov zamena,ze skor presadzuje kulturu svojej krajiny. Ak by sa nahodou stahovala,tak sa prosim pekne nevydavaj,kym sa nerozkukas trochu a nepochopis principy fungovania tam🙂 Drzim ti palce🙂

jozefinka111
autor
26. jan 2015

@seraa ja ti poviem z mosta doprosta kedze hmm nikto sa tu neodvazi opat raz a ja si tu servitku nebudem davat pred usta.. ty mas dobre nevymachanu papulku ze sa odvazis uz len niekoho deti spominat a davat to do suvislosti s kadecim.. mas ty vobec nejaku uctu a uroven ?? Kedze sa rozpravam s tebou co ty uroven nemas..ani ja ju nebudem mat. Cize spokojne odkracaj odtialto s tymi svojimi trapnymi komentarmi.. 🙂 a daj si slehu s narkomanmi ktorych tak obranujes :D a teraz ma mozes aj zadrbat hocjakym prispevkom doooviii :D

seraa
26. jan 2015

@jozefinka111
Tak ty si dobre mimo... si absolut.e nic nepochopila
Ja normane zasnem uz hociake komenty som tu citala
ale tvoj normalne vyhral
Skus si to este raz precitat ale od zaciatku ak ani vtedy tit o nedojde tak neviem ...
Nejdem sa ani pokusat vysvetlit to uz vidim ze to je zbytocne

jozefinka111
autor
26. jan 2015

@seraa no tvoje absurdnosti sa zjavne nepacili ani danej osobe a predpokladam ze to pochopila rovnak ked sa jej tvoje slova dotkli.. sa hlavnej ty spamataj a potom sa tu rozdrapuj..

elika74
27. jan 2015

@jozefinka111 Citala si o pripade 19 rocnej Marie zo Slovenska v Nemecku? Alice107 ti dobre napisala. Tych pripadov je vela. Takze ak mas zaujem o vztah s Arabom, aj s takymi vecami treba rátat.

seraa
27. jan 2015

@jozefinka111

Tak este raz ...
Precitaj si to a pochop aj tu ironiu v tom a o co slo...
Ale ako som pisala ... to je asi zbytocne ako vidim..
Nabuduce budem jednoduchsia...
Btw asi ti vadi ze nekomentujem teba ked sa pleties do inych .. hned to napravm..
K teme teda...
No chod , vyskusaj, zite spolu v jeho krajne tam sa najlepsie ukazu .. a potom sa ukaze ci si ta z mala stastnych (ale su aj take) alebo nie ... vyhovorit ti to nikto nevyhovori ... takze treba riskova

erjona
27. jan 2015

@seraa Uz zije veru a nestazuje si 😉

erjona
27. jan 2015

@alice107 ty co si pisala, ze Merkelova je proti islamu....? Bud neni nemcina tvojou silnou strankou, alebo zamerne zavadzas 😉 Merkelova vyhlasila, ze Islam patri k Nemecku, respektive je jeho sucastou 😝

alice107
27. jan 2015

erjona, na tvojom mieste neposudzujem niecu znalost nemciny. hlavne ty s tvojim /ne/ vzdelanim nie. ;-
ale ked uz tak velmi sa snazis predstierat, ze poznas politicke vyjadrenia nasej kancelarky, tak ta musim vyviest z omylu. pani kancelarka v roku 2010 povedala, ze multi- kulti zlyhala
vie to ona, vieto nemcky nard. vie to kazdy normalne uvazujuci clovek
ato, co pani kancelarka predniesla ako vianocny prejav je uz ina vec. to je uz po volbach. ale to neznamena, ze necky narod akzdy norlany clovek co pozna situaciu veurope snou suhasi.to by neboli prne namestia uudi v de na protestoch proti islamizacii krajiny
mila erjoba, pani kancelarka merkelova moze menit politcku mienku vzdy pred volbami kolko s ajej chce
ved to je len politicke gesto.ver mi, ze smoslimom zosdbasenia nie je,ani vo stvrti s nimi nezije
takze uplne zbytocne sasnazis preukazat, ze politicka spicka je nadena z islamu. ved ona s nim do konattu nepride nikdy.pretoze nechce.dava si dobry pozor , to mi ver
takze o com ti islo? o to, preukazat, ze nemas ani ponatia o tom, ake vyroky pani merkerlova kedy hovori? a kedy ich hovori? a ci ich mysli vazne ? ako vazne asi? no, tak to gratulujem. to si preukazala uplne. 😎

dudenka
27. jan 2015

@elika74 co sa stalo 19 rocnej Marii zo SR v Nemecku? Ja len nepochopim ako moze nejaky muz zene vedome ublizit. On s tym dokaze normalne spat? Nema ziadne vycitky? Nechapem...

alice107
27. jan 2015

dudenka, ja ti to mozem ozrejmit.,ak dovolis.zijem v danej krajine.
tu mariu jej milenec moslim so svojim priatelom napadol .ako tehotnu. bol predpokladanym otcom jej nenarodeneho dietata. naskor je brutalne zlomil nohu, potom mohymi bodmymi ranami zasiahol npzom brucho a nakoniec ju este zivu upalil. to sa jej stalo.

vies, ti muzi su v ich klanoch, rodinach a krajinach vychovavynyi v tom, ze maju PRAVO zenu aj zabit . takze on len kona podla toho, co ci mysli, ze je uplne spravne.a nech nemni na tom skutocnost, ze zije v europe tzen muz aj jeho rodina.aze sa tam aj narodil.
no aich mentalita tie zverstva len utuzuje.takyto sposob konania je pre nich typicky.
tato maria konvertoval ako mohe jej podbne na islam kvili tomu moslimovi. nedala nic na varovanie rodiny, priatelov
tak aj dopadla zial.
jejpriad nie je v de ojedinely. kazdu chvilu sa tam stanu podbne pripady. apredsasa a stale najdu zeny, co si nedaju povedat napriek varovaniam maju vztahy s tymi muzmi.

seraa
27. jan 2015

@erjona
U nemcov nas uz nic neprekvapi....
To neni nic zvlastne.. ti donedavno zmasakrovali
niekolko milion muzov,zien a deti...
To ze merkelova povie neznamena ze to tak je alebo je je to spravne

marina24
27. jan 2015

prečitaj si Bez dcéry som neodišla,a tucet tucet iných poučných kníh,ktoré hovoria o tom,akí su arabi skvelí nasilnici v manželstve,majú proste inu mentalitu,im sa to zdá bežné,žena tam nemá cenu ani ťavy.spamataj sa a nechaj to plávať,nájdi si odinakial z prímorska chlapa,ale nie araba preboha !čo tak chorvát,alebo talian ?tí su oveľa lepší 🙂nedaj sa oklamať rečami..

dusika11
27. jan 2015

ja som v inej teme pisala sesternica sa vydala za libanoncana z bejrutu...zili na sk..bolo relativne dobre
isli do bejrutu...zit,..obrovske problemy..co ja viem..tradicia..starsi brat zivi vsetkych ked zomrie otec..tak cela pereputa sa jej nastahovala do domu..t z...jeho ovdovela matka mladsie syn s rodinou manzelkou a detmi..chodili tam na navstevy aj bratranci...no ona na nervy...durha vec..na sk pricestovala len bez deti..tretia..obrovske stastie..on nebol islamista..ale..ateista...to sa v libanone moze...aj ona bola vedena ako ateistka..preto nepodlliehali koranu...a znamych mali s ruskej mensiny..tam chodili slavit aspon ruske vianoce..
dalej na sk popisali zmluvu v ktorej sa zaviazal ze ona bude jho jedinou zenou..lebo..arabi niekedy aj dved maju ked chcu sice prva musi suhlasit ale to dve tri bitky spravia...nuz co k tomu...moja sesternica to ustala..on uz zomrel..zije aj v bejrute..nebudem tu pisat vsetky podrobnosti..nie je to moj zivot..ale ..je to varovanie..pred inou kulturou..inymi sposobmi..je to tazke..uz medzi vychodniarkou a zapadniarom na sk..nieto....medzi tak inymi kluturami ja by som do toho nesla...a uz vobec by som nekonvertovala..ja sa priznam..mala som srba..su to zlati ludia mali sme pred svadbou a ja som cuvla..po mesiaci v bosne..uz to bolo na mna vela...tod moj nazor

erjona
28. jan 2015

@alice107 no tak by si bola rada, keby si mala take vzdelanie ako ja a nemusela sa tu hrat na niekoho, kym nie si,,,, a co tu splietas rok 2010? ja hovorim o roku 2014 o oktobri,,,,

Bundeskanzlerin Merkel macht es dem ehemaligen Bundespräsidenten Christian Wulff gleich und betont, dass der Islam zu Deutschland gehört. Gleichzeitig unterstreicht sie Deutschlands Integrationspotenzial, indem sie auch auf ihre eigene Biographie hinwies.

http://www.migazin.de/2014/10/23/der-islam-geho...

erjona
28. jan 2015

@seraa Vies preco som tak reagovala? Nie vsak? Tak co sa do toho miesas?

kvetinka4
28. jan 2015

Jaj, tato tema tu este furt je? Vsak to uz nechajte zeny. Dufam, ze admin to tu zavrie konecne.

alice107
28. jan 2015

erjona, ty nedokazes pre svoje subjektivne vnimamie /kedze mas praktikujuceho moslima doma/ prijat realne fakty , ktore som ti napisala? vies ty vobec citat apochopit text?
je jedno co si zena ako ty/manzelka moslima prdstavuje, ale to ,co mekrelova hori nie je to, co praktikuje sama. ci uz vroku 2010 povedala/je to pristupne na youtube, pohladaj/ze multi-kulti zlyhala, tak vianocny prihovor niesla vsduchu inom. to uz je po volbach
ale ani vjednom priipade nikdy nezila smoslimom/ako ty/ ci nebyvala v üpodbnych stvertiach smoslimami
takze ciny su dolezite, nie politicke proklmacie. 😀
a tak jeto so vsetkymi politikmi vde. aj zeleni prklamuju multi-kulti.ale sami smoslimami neziju ci nebyvaju. a byvat blizko nich nebudu. co myslis preco? no pre ten isty dovod, co aj ja aine rodiny, co si mozu dovolit vybrat, kde ziju
pretoze by nedoslo k zhode v takom spolunazivani. 😎
takze uz mi nevypisuj co ktory nemecky politik povedal.ale ked budes vediet, ze ma zea zemu ci muza moslima ama dobre manzeltvo roky rokuce, priapde zije vtej komunite, tak mi napis kde. tada sa tam pozriem. 😉
no aox prezidentovi fulfovi je to zname, co povedal.no a vies cos a talo? zdvihla sa vtedy vlna nebole sjeho vyrokom.a uz prezidentom davno nie je
no ahadaj,koho mal za zenu.urcite nienejaku´´juzanku´ani moslmkuu. anebyval anebyva v stvrti moslimskej. to mi ver. 😀
takze neviem o co sa snazis. ale4 tvoje argumetynepresvedcia ani mna,ani normalne zmysajuceho cloveka, ze tie vyroky jeden aj druhy mysleli vazne. 😀
avobec ,co tymito prispevkami sledujes?
chod radcesj do de aak mas moznost tak sa rozprvaj so spickou de splocnosti. a aj beznou strednou triedou.ti ti povedia, co si myslia o islame aj multi-kulti. 😉
takze prestan sa zhadzovat sama svojimi prispevkami. pretoze kazdy sudny clovek vie, ze len neobjektivna frustracia ta vedie k takemu horuckovitemu snazeniu sa presvedcit hlavne seba/mna nemusis, ja zijem v de realitu/ o tom,ako je islam akceptovany v de
ale tvoja sbnaha nemeni nic na skutoicnosti, ze nemci islam vo svojej krajine nechcu. adavaju to najavo na namiestiach tisicove davy
takze reci politikov/co su len prazdne frazy/ nic na tom nezmenia.a o to ide

kvetinka 4, preco by to mal admin zavriet? totro myslenie tvoje je pomylene tato tema je dolezita.aby zeny ako zakladatelka videli realitu zivota s rabom a moslimom. ato aj prostrednictvom skusenosti inych zien, ktore vidia realne, ako to konci , taky vztah.

erjona
28. jan 2015

@alice107 ty si zavadzala a pisala opak...ze je proti moslimom...nevypisuj mi tu traktaty...aj tak ich necitam...ja som len opat poukazala na to ako zavadzas .... nic viac za tym nehladaj...

PS... ked tuknes na kolonku "odpovedz" pod prispevkom ...cuduj sa svete...oznacis pisatela, ktoremu odpovedas....co myslis, je to pre teba pochopitelne?

alice107
28. jan 2015

ERJONA , na zaujima, prfeco mi pises, ked nicitas priapevky od mna. naco ma oslovujes ? am tomu rozumiet tak, ze nema szaujem o debatu,ale len o agressivitu voci mne? na to je lahky sposob, ktory vyuzijem,ak neprstanes stymto sposbom konverzacie
ak sa i nepoci anevyhovuje moj navoleny prgram aby som neklikat na ziadne nicky , tak stym budes musiet zit. 😀mne to takto vyhovuje ateba do toho nic nie je.
a ten prvy odstavec tvojho prispevku je taky chaoticky, ze sa neda nan ani reagovat. :-
takze mne to vychadza tak, ze ty sa snazis nie o devatu,ale vyryvanie a to cielene.
kedze nemas argumenty na riade protinazory. to je uplne zja vne z tvojich prispevkov.
takze naposledy ta vyzyvam, bud debatuj k veci,.alebo nepis mi vobec. ak nepochopis moje dobre mienene rady, mozem postupovat aj inak. 😎

erjona
28. jan 2015

@alice107 A to je aky ten navoleny program 😀 😀 😀 😀 😀 To ma teda zaujima,,,,,, co ti nedovoli na odpovedz tuknut 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
28. jan 2015

@alice107 je zvlastne, ze prave Ty kritizujes niekoho, ze pise chaoticky 😝 ... a teda ten navoleny program by ma naozaj dost zaujimal, ak to teda nie je nic tajne ... nemas mys? ... ci mas detsku poistku?