icon

Vzťah s Arabom

jozefinka111
5. feb 2014

Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂

amanda0405
29. jan 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@alice107
to sa mi nepáči, že ako rýchlo si slovenky osvoja zvyky a tradície moslimov...študujú korán, zahaľujú sa...už tu bola dávnejšie fotka chlapca s turbanom, ale rada by som videla nejakého potomka moslima v takom slovenskom kroji....alebo potomka moslima v slovenskom kostole...

amanda0405
29. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@zuzkaanicka
ona si to uvedomuje, jej príspevky majú hlavu a pätu na rozdiel od iných...

alice107
29. jan 2015

petra7777, vies, je uplne zbytocne snazit sa o debatu stymi zenami.tak ako casto je zbytocne davat im rady, pretoze som sa stretla s tym, ze pridu na konzultaciu, ale ked zistia realitu, tak s acitia ponizene a reguju tak, ze aj tak neposluchnu.no apotom ked pride k problemom, tak sa snazia hladat vinnika vsade , len nie v sebe.alebo podlahnu hysterii potom.
vidis, to na fore, ze nahradzaju agresivitou argumety. pretoze ich nemaju ako si napisalauplne spravne.
takze znovu tvrdim, ze tvoj prispevok bol realisticky.A len forma bola zla. vies, ony provokuju zamerne. ale treba byt nad vecou a nedat sa vyprovolopvat. pretoze prve toto je ich taktika pri debate. inu totiz nemaju.

zuzkaanicka
29. jan 2015

@amanda0405 ked myslis 😝

sirinka
29. jan 2015

@alice107 😀 zlodej krici, chytte zlodeja... Tvoje prispevky su vrcholom nekulltivovanosti, takmer necitatelne, co nemas ani tolko slusnosti voci spoludiskutujucim, aby si sa posnazila spravne usporiadat pismenka a navyse neustale plne osobnych utokov a invektiv voci diskutujucim zenam... Tak tentokrat si ma naozaj pobavila...

alice107
29. jan 2015

AMANDA0405 vies cim je to? tie zeny maju vzdy nejaky prblem pred tym ako sa zoznamia stymi muzmi.. asu to zeny, co maju slabu osobnost. vzdy je to tak. zena so silnou sobnostou by uz pri prvom kontakte aj pri svojich problemoch vedela, ze spoluzitie je nemozne a tak sa podriaduju, pretoze inu moznost nevidia. kazda z nich po istom aj kratkom case pozna, aku mentalitu a nahlad na zivot maju ich moslimovia.a vedia, ze spolu mozu byt ,lern ked sa mu podriadia.
vedia velmi dobre, ze ich presadzovanie vlastneho je nemozne pri tych muzoch.
o tom to cele je.

petra7777
29. jan 2015

@alice107 No veď mi hovor, príspevok mi zmazali za slovo "trtkoš" ☹ ale, keď @aylin86 napísala, jej ho nechali a tak isto aj @mariuskaa, aj jej to nechali....takže nemusíme chodiť ďaleko, aj tu vidíme tie "rozdiely" v ponímaní ☹ ☹ ☹

aylin86
29. jan 2015

@alice107 pre víza. ..môj muž dostal rakúske občianstvo. .uz pred 4 rokmi natoľko v rakusku pracuje a žije 15 rokov. .ako ty môžeš robiť na súde nepochopím nakoľko rasová nenávisť a diskriminácia ty nič nehovorí. ..a snažiť sa natlačit do hlavy svoju vykreslenu predstavu o živote s moslimom môžeš skúšať doma na tvojom mužovi. .môžno ty si práve tá čo je doma diskriminovana a utlacana a snažíš sa tu otom presvedčiť že sme to my. ..tvoj Profil je prázdny ..ja ti to nezazlievam ..chceš mať súkromie. .alebo je to aj o niečom inom ako o súkromí. .a veľmi by ma zaujímalo kde berieš tu odvahu donemoty súdiť ľudí ktorých nepoznáš. ..

alice107
29. jan 2015

sirinka, ty si dalsia v poradi, co ma frustracie? pretoze tvoj prispevok o tom jasne vypoveda.stale ta ista pesnicka zien tebe podbnych. citis sa ponizena, ked mas taketo kometare?

mimochodom, ani raz som nezaznamenala, zeby si mala nejake vedomosti, v niecom bola expert ci dokazala debatovat na urovni.v temach o politike si to dokazala mohokrat aj v debate s inymi pisatelkami.
takze mi je jasne, ze debata na urovni s tebou nie je mozna nikdy
takze zelam spokojnu dobru noc. 😎

sirinka
29. jan 2015

@petra7777 A ty hadam nevidis rozdiel v ponimani? Ty si to nevhodne slovo pouzila priamo v suvislosti s manzelom inej diskutujucej zeny, pouzila si ho zamerne a za ucelom urazenia. Potom uz bola len debata o vhodnosti pouzitia toho slova, nikoho nim priamo neurazali ako ty.

sirinka
29. jan 2015

@alice107 vdaka, len si potvrdila moje slova o tebe a najme obsahu tvojich prispevkov 😉

amanda0405
29. jan 2015

@alice107
no veď ja som mala podobnú skúsenosť ale treba vedieť čo od života človek chce, či mám nejakú dôstojnosť, či mi stojí za to kvôli chlapovi sa zriecť samej seba...zo začiatku bolo všetko krásne, až po čase keď si myslel že je myš lapená sa začal ukazovať v pravom svetle a diktovať podmienky...nemohla som sa rozprávať s iným mužom, keď som prehodila pár slov, fakt to bola možno minúta, už bolo zle, už som dostala prednášku čo to malo znamenať...chodiť tak a onak oblečená, jesť to čo sa smie...a hlavne čoraz častejšie spomínanie koránu a alaha a to so zdvihnutým ukazovákom....takže láska neláska, dovi dopo a fakt šťastná s odstupom času, že som našla v sebe silu to ukončiť, kým nebolo neskoro...

aylin86
29. jan 2015

@zuzkaanicka Áno môže si to dovoliť lebo profil bez fotky. .a poďme urážať všade naokolo. ..a možno ona je doma ta čo ju muž tyra a diskriminuje a tu si to všetko ventiluje na druhých ľuďoch. ..

amanda0405
29. jan 2015

inak ja keď som bola v tunisku, tam väčšinou , tipujem tak 99 mužov zo sto, túžili len po jednom....dostať sa odtiaľ preč...bolo úplne jedno kam, nemecko, švédsko, taliansko, rakúsko...najviac išli po francúzkach, lebo tam sa mohli ľahko dostať...takže na pláži ste mali možnosť vidieť 60 ročnú rozkysnutú nemku s mladým chalanom,jednoducho si ich platili a brali domov ako suvenír...potom sú tam ešte tí patrioti, ako spomínala kedysi zakladateľka tejto témy, ktorí chcú ostať doma, ale len preto lebo vedia že oni sú tí čo majú navrch a žena je tá, čo sa musí prispôsobiť a poslúchať...inú možnosť nemá...

aylin86
29. jan 2015

Mňa by len zaujmalo prečo všetky tie čo tu píšete aký sú moslimy zlý ...hnusný tyransky. .sa do tých krajín trepete každý rok na dovolenku. .tam buďte macherky a povedzte čo si o nich myslíte. .ako ich nenavidete. .ako nie si to tu ventilovat po fórach. .a urážať. .týmto nenarazam na nikoho konkrétneho. .myslím to všeobecne. .

alice107
29. jan 2015

petra7777to je jasne, ze tam je mienka naklobena ´´na jednu stranu., preto som pisala nedat sa vyprvokovat, pretoze tieto zeny to vyuzivaju ako taktiku ,ked sa citia ponizene. vyprovokovat ineho pisatela tak,aby sa dostal do pozicie nevyhodnej .a ony boli tie ´´obete´´ takto tie zeny ziju. takto aj ti moslimovia rozmyslaju.

aylin 86, tvoj prispevok komntovat nebudem. pretoze nema uroven ani obsah, ktory by bol hodny odpovede. je mi jasne, ze sa nedokazes ovladat. takze debata je stebou nemozna.
zelam spokojnu dobru noc. 😎

aylin86
29. jan 2015

@alice107 jediný kto tu nemá úroveň si bohužiaľ len ty! !! Odporúčam ty vyhľadať psychiatricku pomoc. ..lebo to že máš prázdny profil to neznamená že sa nedá zistiť kto si ..a za tie tvoje všetky urážky pani právnička ta dať zazalovat! !!

amanda0405
29. jan 2015

@aylin86
ja viem že si písala všeobecne ale asi to patrilo aj mne...ja už som bola na dovolenke v mnohých krajinách, či v moslimskej alebo nemoslimskej...je fakt a to nebudem tvrdiť iba ja, že napríklad konkrétne v tunisku muži europanky doslova prenasledujú, obťažujú...plážoví inžinieri sú všade, ale tam sú omnoho odvážnejší a nemajú zábrany...
no nakoľko by som nechcela byť odprataná niekde v piesku, povedať moslimovi že je taký alebo onaký by bol dosť riskantný krok...ja som tam už odvtedy nebola a predpokladám že ani nepôjdem...ak si odmyslím to všetko negatívne, či už správanie alebo zážitky, tak určite na dovolenku aspon raz v živote by som tunisko odporúčala...píšem dovolenku, nie život....pochodila som mnohé pamiatky, koloseum el jem, sidi bou said kde sa nakrúcala angelika, saharu...majú tam nádherné pláže, čisté more...ale to sú fakt jediné pozitíva...

aylin86
29. jan 2015

@amanda0405 myslíš sa dobre vies keby to patrilo tebe tak sa oslovim.

amanda0405
29. jan 2015

@aylin86
veď ok, diskutujeme a vymieňame si skúsenosti...

alice107
29. jan 2015

amanda0405, presne ako pises. postupne si poznala a stavim sa ze velmi skor, ze ustupky by si robila len ty.a to ti napovedalo, ze mozne ine problemy nie su nic proti tomu, co by ta stakym muzom cakalo.
ale mohe zeny prave sa boja alebo nie su schopne samostatneho zivota. a preto sa podriaduju.mnohe preto, ze myslia, ze by si uz ani muza ineho nenasli.
je moho variacii, prcco tie zeny sa podriaduju.ale nikdy ani jedna nie je stastna.
ako moze byt stastna ludsk bytost ,ked je nesloboddna?
fakt si mala stastie, ze si tu silu v sebe nasla., pokial neboli deti vo vztahu. pretoze potom je uz vsetko zlozitejsie.
boze, kolko pribehov poznam . tie zeny su mohe trosky ... aich deti casto nepatria nai do europy,ani do o
rientu....
vies, laska moze byt len tam,kde je respektovanie osobnosti a ucta.....a tam, kde maju obaja rovnake nahlady na zivot... pretoze sa chapu navzajom.ale taketo nesurode dvojice sa nikdy nepochopia....
on ta nemohol lubit. pretoze nevie , co to je.unich je zena tovar... a tak sa k tebe aj choval .....majetnicky......
ale zeny ,co stale su s tymi muzmi si toto nepriznaju. pretoze by priznali vlastny neuspech vo vztahu.... a toho sa desia....
ale pred sebou nikto neujde...... atak aj tie vztahy potom koncia.. ak nie rozvodom ci rozchodom, tak nestastim tej zeny.... v takom vztahu nerovnom....

aylin86
29. jan 2015

@amanda0405 my sme svoju vojnovú sekeru zakopali😉 ale je na čase to tu adminom uzamknut

lenocka12345
29. jan 2015

Aylin 86 , super si to napísala s tou dovolenkou , fakt 🙂 tiež si to myslím , nadávaju ale trepú sa tam rok čo rok . Asi sme len ofse bez nazoru a jedine čo vieme je schovávať sa 🙂

Ps : randila som s moslimom /žil v Chorvátsku a nevedela som že ním je , asi až na štvrtom stretnutí , aj to som sa len dovtípila/. Prejavoval sa postupne , až takticky na mňa išiel , rýchlo som "ušla ". Je to iná kultúra a mentalitA , no a ja sa mám až príliš rada aby som sa nechala obmedzovať 🙂

amanda0405
29. jan 2015

@lenocka12345
no ty si tomu dala...

erjona
29. jan 2015

@amanda0405 potomkovia mojho moslima chodia do kostola.... a co? A nie som jedina...uz tu pisali viacere...

petra7777
29. jan 2015

@aylin86 Ako náhle má niekto iný názor, ako ty, tak šup....šup....uzamknúť tému, lebo ešte by sa ti ušlo pár "pekných" slov, že? Niektorí ľudia fakt nemajú chrbtovú kosť 😖 😖 😖

amanda0405
29. jan 2015

@erjona
a nič...len moje oko také dačo ešte nevidelo...

aylin86
29. jan 2015

@petra7777 pomlc o chrbtovej kosti. .opýtam sa tak inak? Žiješ s moslimom? Mas stym svoju vlastnú skúsenosť,? Poznáš môjho manžela že sa o považuješ hovoriť že koľko mi narobí deti a bude ma mlátiť?

amanda0405
29. jan 2015

@petra7777
no tu už bolo popísaného toľko a tak " milých slov" že až až....a expertom v pekných slovách je jednoznačne zakladateľka témy, odporúčam prečítať si celú túto debatu...

alice107
29. jan 2015

LENOCKA12345 no vidis, presne si potvrdila to, co vidim aj ja. ze aj balkanci maju podobnu mentalitu a spravanie ako arabski moslimovia.
jedna pani tu na forach stale presviedca, ze ten jej kosovky albanec je ´´iny´´. ja stale som tvrdila, ze je to rovnaka mantelita ajj vzorec vychovy.
no co s s atyka tunisu a dovoleniek, tak prave v tej karjine je to pre tych arabov velky bezzness -lovenie europaniek
no na dovolenku ......to je otazka, co kto od dovolenky tam caka.