Vzťah s Arabom
Asi trošku odveci otazka ale snad sa tu niekto s odpoveďou nájde ..som vo vzťahu s arabom ..z tuniska..zatiaľ je to v začiatkoch a práve preto sa pytam má niekto skúsenost s takymto vzťahom ?🙂 s moslimom ?🙂 na filmy nedávam ..sama mam v rodine araba v pokrvnej rodine ..ale vzťah uz je čosi iné🙂 nejake rady ci sa takýto vzťah dokáže zadarit ?🙂 ďakujem 🙂
@amanda0405 Moje tiez nie...lebo ja mam na kostol svoj nazor...ale moja sestra ich vzdy zobere v nedelu na omsu, ked su na SVK.... sviecky chodime palit na hroby vsetci...aj manzel...vsetko je o vzajomnom respekte...
@ivivaiveta už som informovala že je za potrebné si to tu prečítať
Araby k nasim zenam pristupuju velmi povysenecky.Nedaj sa zmiast sladkymi recami.Ine je ked ste len milenci a ine ked si jeho zena.U nich ma velky vplyv rodina, ak prides k nim na navstevu, uvidis a pochopis.Nastuduj si koran a dobrencitaj.Zena v arabskom svete nema taku hodnotu ako zena v EU.Ak mas rada sado maso, tak skus.....bitka je u nich norma.Velakrat dostanes len tak preventivne ani nebudes vediet zaco.Nikdy ta ten muz nepochopi, ina mentalita, kultura, tradicie ala stredovek.......vyrastala si v inom prostredi, snad si zvyknes na to vsetko a na nejake modne doplnky zabudni, tam budes nosit jeden odev cely zivot.Najdi si slovaka, sak ich tu je dost,...to uz radsej cigana s Caransebešu (Rumunsko) jak araba a keby bol aspon zo Saudskej arabie, ale z Tuniska? Slovensko je chudobna krajina, naco dovazat dalsiu chudobu?
@aylin86 cau, no nebola som tu dlho,ale nech sa na mna nikto nehneva, to je na grc...
@ivivaiveta poviem ti jedno rasizmus je zakázaný a trestný na celom svete. .ale mnohý ľudia si to neuvedomujú. .je to hrôza že. ..tu do mňa idú cudzie ženy..😁😁😁
@aylin86 moja, paragraf 154 Trestného zakona...ale ved ich nechaj...
@ivivaiveta ono virtuálny svet je jedna vec. .ale tiež za takéto veci čo tu podaktore píšu. .sa dajú právne napadnúť. A rasizmus je dôvod na také dačo. .ale veľa ľudí si ani neuvedomi koho uráža😊 ...ale treba skúšať trpezlivosť😉
Ahojte,
prečítala som si vašu debatu a musím sa priznať, mám tu z toho zmiešané pocity. Jedna vec je mať na vec nejaký názor, iná vec je prezentovať ho ako ten jediný správny a bezchybný. To platí o oboch stranách diskusie...
Táto téma bola už v minulosti navrhovaná na zamknutie, nechali sme však voľný priebeh vašim názorom a skúsenostiam ďalej. No vidím, že diskusia sa čím ďalej, tým viac zvrháva do vzájomných osobných útokov namiesto poriadnej konštruktívnej debaty. Rovnako sa tu už pár strán dozadu prestalo rozlišovať slušné vyjadrenie svojho názoru a nevhodné rasistické poznámky. Aj z tohto dôvodu tému zamykám.
Ďakujem za pochopenie.
Danka, Modrý koník Team

ja sa divim, ze tato tema nie je uz davno uzamknuta...len sa tu navazate jedna do druhej...kedy sem po case pridem, vtedy zvada...a uz mi to pride az xenofobne a rasisticke...dama, ktora tu vypisuje,ako si nase baby vyberaju moslimov, lebo medved...tie iste si vyberaju slovakov, ktori ich potom tlcu trebars ale to je ok..ja si nezastavam nikoho, lebo kazdy ma pravo na zivot.....admin by sa mal zamysliet nad tym, ci v tejto teme nie je viac rasiszmu ako konstruktivnej debaty...