icon

Vzťah s mladším mužom. Ona má 40 rokov, on 27 rokov

mima2014
12. mar 2015

Ahojte ženy, problém sa netýka síce konkrétne mňa ale mojej najlepšej kamarátky.
Veľmi vás prosím o názor .
Kamarátka má 40 rokov, desať rokov je rozvedená, má 15 ročné dieťa, žijú spolu sami.
Je fajn osoba, veľmi obľúbená, má veľa priateľov takže sa necíti sama ako by sa dalo čakať. Veľmi sa snaží zabezpečiť rodinu lebo exmanžel jej v ničom nepomôže.
A darí sa jej to.
Mala nejaké vzťahy po rozvode ale nežila s nikým.
A stretla ................už sme u toho...........veľmi fajn muža. Problém je v tom, že on má 27 rokov. Je síce rozumný, samostatný, pracujúci...........na svoj vek veľmi vyspelý, ale .............on sa do nej zamiloval. Trávia spolu sem tam čas -kafe, prechádzka.Nič viac. Lebo si majú stále čo povedať.
Ale .........je tam ten vek.
Už dva mesiace počúvam denne otázku čo má robiť.........od nej, ktorá si vie vždy poradiť.
Je mi jej veľmi ľúto lebo vidím, že sa s ním cíti dobre ale vnútorne sa bráni....priam si zakazuje..........aby sa k nemu pripútala. Takto sú nešťastní obaja.
Veľmi by som jej priala niekoho s kým by bola šťastná ale tiež v tom veku vidím problém. Možno nie teraz ale neskôr.
Čo vy na to baby?

Strana
z3
slniecko2
13. mar 2015

@mima2014 nepoznám toho muža, niekedy ale to tak býva, že mu chýba podvedome mama, keď buď nijakú nemal, alebo nebola zrovna prototypom tej správnej matky. Nemyslímsi, že je na to niečo zlé, ak sa dajú dokopy. Ja len si myslím, že je správne nežiť na hromádke ale pristupovať k vzťahom so zodpovednosťou. Je to ale moje kresťanské hľadisko, takže chápem, ak to niekto neberie. Inak si myslím, že tvoja kamarátka sa ťa pýta iba rečnícky, aby si jej poradila. ona si to sama preberie, podľa mňa sa na to dá- je to jej vec.

skolara
13. mar 2015

@mysicka36 ci beky 😀

valy
13. mar 2015

@oldman50plus Ty mozes pisat romany, Tvoje prispevky je zabavne citat. To o tych psikoch ma dostalo :D

moll
13. mar 2015

jak jej fajne 😀

maria1989
14. mar 2015

@slniecko2 myslíš, že aj keď žena chodí s mužom starším o 15 rokov, tak jej chýbal otec? alebo mala zlého otca?

slniecko2
14. mar 2015

@maria1989 môže byť. poznám jednu takú. nemusí to byť úmyselne, ale zase nehovorím, že to tak je na 100%.

maria1989
14. mar 2015

@slniecko2 asi nemusí... moja sestra chodila vždy so staršími - o 5-20 rokov 😀 a ja mám mladšieho o 5 rokov 😀 otca máme rovnakého 😀

slniecko2
14. mar 2015

@maria1989 jasné že nie. napr jedna moja kamoška mala staršieho o 20 rokov, lebo od strednej sa starala o seba sama, rodičia jej jednoducho povedali, že už musí prispeivať do domácnosti. zrejme chalani v jej veku neboli vyspelí a tým pádom ju nemohli zaujímať. ale poznám aj dievča z takej rodiny, kde sú veľmi pubertálni rodičia a ešte ktomu veľmi tvrdý bol na nich všetkých otec. Dievča má tiež takých starých priateľov, ktorý s ňou ale často manipulujú niečo ako jej otec. Jej brat má zase o dosť staršiu manželku len tretí má vo svojom veku priateľku. každý človek je individuálny.

mircalla
14. mar 2015

@mima2014 Tak moj nazor je, ze casom to vadit bude - jemu samozrejme. takze ak im je spolu dobre, nech si to uziju, nebude to trvat vecne...alebo ak to ma boliet radsej z kratsej cesty

lencici
14. mar 2015

Mam znameho a ten ma 30 a jeho mila nieco pred 50kou a mne to vobec nepride normalne ale proti gustu ziaden disputat....

sofiadurovic
14. mar 2015

tak presne moja najlepšia kamoška si našla mladšieho o 13 rokou a môžem Vám povedať dobre jej z toho preplo nič a nikto neexistuje len soploš a tiež si myslím že sa jej časom nabaží a pošle ju kade lahšie len dúfam že do vtedy nepokazí všetko čo sa dá aj keď verím že sú aj výnimky a hádam to bude aj u tvojej kamarátky tak držím palce 🙂 🙂 🙂

mircalla
14. mar 2015

@oldman50plus Zial (pre nas zeny), tak to je....pragmaticky a realny pohlad

Strana
z3