icon

Vzťah s mužom z Iránu

missincognito
10. dec 2022

Ahojte,
chcela by som sa opytat, ci tu je zena, ktora mala vztah s Irancanom, alebo ma blizku osobu, ktora nieco take riesila.

Spoznala som sa s jednym muzom, povodom z Iranu, ale zije a pracuje v Londyne ako podnikatel. Velmi som ho zaujala a chce prist za mnou na kavu, aby sme sa blizsie spoznali a povedal, ze by ma chcel financne podporovat a ulahcit mi studium, nakolko o mne vie, ze som studentka. Tiez spominal, ze ak si budeme rozumiet, mozeme si spolu vybudovat vztah, ze mi bude pomahat a ze budem zanho rada…Ja vsak studujem na SK, takze by to bolo na dialku, ale on v tom nevidi problem. Telefonovali sme spolu cez videohovor a vyzeral a komunikoval uplne normalne…takisto je ohladuplny a nevyzaduje si pozornost, ked vie, ze sa ucim na zapocty.
Mne to vsak pride cele nerealne, ze sem pride na stretnutie len kvoli mne, ale na druhej strane, pri posedeni a rozhovore na jednej kave medzi ludmi nic zle nevidim. Skor ma desi to, ze si nazivo obidvaja sadneme a budeme sa chciet stretavat castejsie…a realne neviem, co mi moze hrozit do buducna. Pocula som kadejake pribehy zalozene na skutocnych udalostiach ohladom Iranu a zacinam mat z toho stretnutia obavy.
Prosim o Vas pohlad na vec.
Dakujem velmi pekne.

shewinka
10. dec 2022

Ja by som chcela poprosit, ci mi autorka nevie dat jeho nick, mne by sa dajake peniaze zisli, ked ona nechce 😊

mimka2019
10. dec 2022

Žila som v Londýne pekne dlho a poviem ti na rovinu, chlap z Iránu, Afganistanu, Pakistanu, Iraku, Afriky atď. nepotrebuje žiadnu ženu zo Slovenska. Lebo má na každý prst aj 2. Slovenky, Češky, Rumunky, Poľky, Maďarky...takým ako je on podľahnú veľmi rýchlo. Vízia finančného zabezpečenia a muž si z nich urobí neskôr otrokov...nebudú môcť pracovať...nebudú môcť si užívať život...len doma sedieť...variť...upratovať a rozťahovať nohy! A popritom si oni veselo užívajú s inými ženami. Poznám dosť dievčat, ktoré takto skončili. Takže - on nepotrebuje žiaden vzťah s tebou ako ženou žijúcou na Slovensku. Jedine ak by sa na Slovensko chcel dostať...keďže UK je mimo EÚ..mak by prišiel sem, cudzinecká polícia by si na neho pekne počkala na letisku, na hraniciach a musel by udať dôvod jeho pobytu na území SR. ...teraz čo tu je veľa migrantov...možno tu má nejakú rodinu a chce sa na Slovensko dostať ale potrebuje dôvod...len tak ho nepustia (manžel pracuje na cudzineckej polícii - on mi toto práve povedal). Ďalšie je, že môže ísť po podvod ako bolo vyššie spomínané...ale skôr sa priklaňam k tomu, že sa chce dostať na Slovensko.

bielavila
10. dec 2022

@lavinis len tie zakony tvorili muzi vsak? Iste nie zeny. viem velmi dobre co sa deje, viem ze iran neni irak, viem ze sa tam snazia demokratizovat, zeny si presadzuju prava, ze nemusia zeny chodit uplne zahalene, ze mozu pracovat, chodit do skoly, , pouzivat instagram…ved koniec koncom je to otvorena krajina kde sa bezbe cestuje… bohuzial caka ich este dlha doba kym budu na urovni muzov a europy vobec ak vobec a drzim im velmi palce, to ze si s niekym rozumies pri pokeci na kave este neznamena ze poznas jeho skutocne nazory, samozrejme viem ze vsetko zalezi od cloveka, ze mozu a isto tam aj su moderne zmyslajuci muzi, avsak urcite je tam aj velmi vela takych co maju inu mentalitu tu svoju, vtlkanu rokmi ba storociami do ich hlav od ich otcov a matiek a o tom ma nepresvedcis ze dajaky iranec ma zmyslanie, svetonazor, ci postoj k zene ako europan, poznam take chuderky co skoncili velmi zle po vztahu z takymi “ dobrakmi” tvaria sa ako elegani, dzentlmeni, naslubuju zene hory doly, rozoravkovy zivot, nosia ich na rukach a po par rokoch im z tej pretvarky prepne a zrazu zenuska nesmie do prace, nesmie do skoly, musi si dat satku atd, ja netvrdim ze kazdy jeden je taky, ale mentalita nepusti o tom ma nikto nepresvedci, keby to tak bolo uz davno by zili ako v europe a uz davno by nenosili ani tie ledabolo prehodene satky, ved ked ziju ako a maju europsku mentalitu zakonodarcovia preco tie zskony nezmenia, ale zeny o ich zmenu musia bojivat… proste preto lebo k demokracii tam maju asi tak dalejo ako slovenska ekonomika k tej nemeckej, roky sa snazime aspon sa priblizit a aj tak nic z toho😜

petricka22
10. dec 2022

@missincognito tvoj styl pisania sa tu objavuje casto. Dalsia z tvojich bachoriek, mala by si zapracovat na teme, lebo zatial je to dost slabe, chcelo by to solidnejsi pribeh…

lasoli
10. dec 2022

@lavinis https://dennikn.sk/blog/1489434/iranske-zakony-...
A v tomto clanku je opisovane co,pravda ci je to cele len vymyslene?

oli18
10. dec 2022

Známej dcéra žila v Londýne s Iráncom a on posielal peniaze domov rodičom. Vzťah im rozbil po pár rokoch jeho strýko, ktorý tiež žil v Londýne kvôli tomu, že boli rôzneho vierovyznania. Jeho rodina si na tom veľmi zakladala.

bluka2
10. dec 2022

Ja by som na stretnutie niekde na verejnosti v Európe kľudne pristala, lebo by ma zaujímalo, čo sa z toho vykľuje. Samozrejme, nerátala by som s nejakým Happy endom a láskou života a tak. Ja som raz jedného stretla pocas vs a na prvom stretnutí mi vtlačil obálku zo 400€ do rúk (to som videla až potom), že nech si výlet užijem (akurát som išla cez víkend niekam). Mala som ešte taký let s prestupom, navrhol mi, že mi kľudne kúpi priamy let, ak chcem. To som odmietla, lebo mi to bolo jedno. Vlastne ani obálku som nechcela, ale vyhral ten spor 🤣 Len tak a nie je to z kroniky o červenej čiapočke - stávajú sa aj také veci

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
10. dec 2022

@missincognito ja ti napíšem len toľko,že ďalší povaľač,čo nechce pracovať a zarába si podvodmi. A tý si jedna ďalšia obeť.

majlo1234
10. dec 2022

Aj mne moze poslat, ja uz si vymyslim nejaky ciel. A ty si tiez nechaj poslat, ked je taky blb, ze len zak rozdava peniaze na dialku

shewinka
10. dec 2022

dufam ze potom budeme vsetky pozvane na svadbu ♥️

nataly420
11. dec 2022

Mne tak písal americký vojak 😂😂 všetci že to je podvod a veru aj prišiel z talianska kde pracoval na základni a momentálne sme spolu 4 roky a byvame v Colorade :D niekedy je dobre risknúť aj keď mne by moslim vadil lebo som veriaca ale to som zase ja

cacianka
11. dec 2022

@nataly420 🙏napíš viac .
Len dúfam že to nebude brať niekto ako návnadu že aj tento geroj bude ako tvoj

tykat
11. dec 2022

@nataly420 ale asi nechcel peniaze na cestu 😁

nicegirl369
11. dec 2022

@missincognito ako to vazne? Je to ukazkovy podvod. Smejeme sa z dochodcov, ktori naletia podvodnikom a mlada baba tu napise toto. Co ti na to napisat? Skoda tukat do klavesnice. Sle stavim sa s tebou klidne o 1000e, ze ziadny utulok pre deti v nudzi nepostavil. Sk ti poslal link na nejaku stranku, kde pisali o muzovi, ktory to spravil, tak ti garantujem, ze to nie je on🙂 vela stastia a zobud sa prosim.

nicegirl369
11. dec 2022

@lavinis bez dvery neodidem je narocene podla skutocnej udalosti

vevesh
11. dec 2022

@nicegirl369 tak si skus aj pozriet vypoved otca, ktory prvykrat nieco uverejnil na tuto temu pred 2 rokmi. On ma uuuuplne iny pohlad a ze sa toto vobec takto neodohralo ako to podali americke media (a dana zena). A ako vieme, pravda a vina oboch ucastnikov bude niekde v strede...

lasoli
11. dec 2022

@vevesh o ja nvm tomu otcovi by som nverila a i nos medzi ocami,bola aj kniha este lepsia ako film.A ked musela utekat s drovovymi dilermi pesi ci ako,tak asi to take krasne v tom irane nemala.
a aj dcera napisala knihu.
Inak osobne si myslim ze pre dceru to bola za hrana ored smrtou,neskor ochorela na vazne ochorenie kde podstupila novu liecbu aby ju zachranili.V irane by toto asi tazko ziskala.

cajomila
11. dec 2022

Čo mňa na tom celom zaráža je, že ťa hneď chce finančne podporovať 🤔.
Ja tomu rozumiem "vydržiavať" ...čo iné by tým myslel???

Inak môj svokor pochádzal z Iránu...veľa krát som už počula od Európanov, že sú to najmilší Lýdia akých kedy stretli.
Ale všade sa nájdu aj výnimky... všakže.

cajomila
11. dec 2022

@nicegirl369 S dvarami sa ťažko uteká 🤣🤣🤣

nataly420
11. dec 2022

@cacianka tak ti poviem toľko vďačnosti za to že uvarim a upracem som niekdy necítila . Najlepsia zena na svete som pre neho a to sa veru nenadrem 🙂 Američanky nerobia nič pre chlapa a možno to by naši Slovenki muži potrebovali aspoň na týždeň aby boli vdacnejsi a nebrali všetko ako samozrejmosť

cacianka
11. dec 2022

@nataly420 svätá pravda

lindusss2016
12. dec 2022

@nataly420 ale ved ono to celkom.pekne, kym ho nezadrzia na nejakej zakladni a nrmusis mu uhradit cestu ty

nataly420
12. dec 2022

@lindusss2016 jaaj no to áno ale tak to sa pozrieš na profil a vidíš 😂že to je fake

bilancia
12. dec 2022

citim z toho podvod. davaj si pozor, ked zacne manipulovat, pravdepodobne si vymysli ,ze sa mu nieco stalo a potrebuje peniaze na nejake osetrenie alebo nieco podobne, ze ti ich hned vrati atd. najprv si ta omota ,ze ta bude financne podporovat, aby si vybudoval urcitu doveru a potom zacne naopak tahat peniaze od teba , takto funguje vacsina tychto "sarmatnych" podvodnikov.

strudlikmalicky
12. dec 2022

Božínku, mne takto písal arabský princ na instagrame 😁Pozýval má do Dubaja, chcel mi kupovať darčeky a dávať peniaze 🤣Dobre som sa s mužom zabavila. Nie som padnutá na hlavu aby som verila takým kecom.

sinusoida
14. dec 2022

@missincognito dobrá blbosť, hádam nie si až taká sprostá, krajšie povedané naivná

domak2
14. dec 2022

Ja žijem v Londýne a kľudne ma môže finančne podporiť ak by sa mu chcelo 😅

cajomila
14. dec 2022

@domak2 🤣👍

aandrea9
14. dec 2022

@missincognito finančne podporovať? To je iná charita teda 🤦‍♀️ prosím ta nájdi si niečo normálne, čo ťa bude milovať a bude pri tebe.