Vzťah s mužom z Iránu
Ahojte,
chcela by som sa opytat, ci tu je zena, ktora mala vztah s Irancanom, alebo ma blizku osobu, ktora nieco take riesila.
Spoznala som sa s jednym muzom, povodom z Iranu, ale zije a pracuje v Londyne ako podnikatel. Velmi som ho zaujala a chce prist za mnou na kavu, aby sme sa blizsie spoznali a povedal, ze by ma chcel financne podporovat a ulahcit mi studium, nakolko o mne vie, ze som studentka. Tiez spominal, ze ak si budeme rozumiet, mozeme si spolu vybudovat vztah, ze mi bude pomahat a ze budem zanho rada…Ja vsak studujem na SK, takze by to bolo na dialku, ale on v tom nevidi problem. Telefonovali sme spolu cez videohovor a vyzeral a komunikoval uplne normalne…takisto je ohladuplny a nevyzaduje si pozornost, ked vie, ze sa ucim na zapocty.
Mne to vsak pride cele nerealne, ze sem pride na stretnutie len kvoli mne, ale na druhej strane, pri posedeni a rozhovore na jednej kave medzi ludmi nic zle nevidim. Skor ma desi to, ze si nazivo obidvaja sadneme a budeme sa chciet stretavat castejsie…a realne neviem, co mi moze hrozit do buducna. Pocula som kadejake pribehy zalozene na skutocnych udalostiach ohladom Iranu a zacinam mat z toho stretnutia obavy.
Prosim o Vas pohlad na vec.
Dakujem velmi pekne.
@missincognito prosím ťa ak tými príbehmi myslíš Bez dcéry neodídem tak to ma k realite tak blízko ako Matovic k rozumu
presne jeden takýto namotáva moju známu, vraj žije na Floride, je bohatý podnikateľ, chce za ňu vyplatiť všetky dlhy (ktoré si mimochodom spôsobila sama, lebo jednému takému už naletela), tiež mal za ňou priletieť, ona sa už videla aj so synom na Floride, zrazu mu banka chudákovi zablokovala účty, neviem už kvôli akej rozprávočke,... ona si ešte stále myslí, že je to všetko normálne
@missincognito "ci sa nenájde žienka, ktorá má s týmto skúsenosť". Áno väčšina žien spozná za život aspoň jedného turbo špinavca ktorý jej skazi nasledujúce dlhé roky.
Prajem ti, aby si sa tomu vyhla. Ale už keď veríš týmto bachorkam nebude s tebou všetko ok
@missincognito prepac,neuraz sa..."strašne som ho zaujala "
Podnikateľ,úspešný chlap,pre ktorého peniaze nie sú nič čaká na teba,lebo nemá absolútne žiadnu šancu byť so ženou z mäsa a kostí v Londýne,hej?
Strašne hlúpo vymyslená téma,ale že naozaj
To, že je z Iránu, je irelevantné, ty by si mala spozorniet pri tých kravinach čo ti tlačí do hlavy. Ako vieš že nepíše ďalším 10-tim?
@missincognito budme aspon trochu realisti, chlap ktory nevie co s peniazmi, podla tvojich zisteni uspesny podnikatel sa nebude zapodievat s dievcatom cez net, takito ludia to nepotrebuju, im staci lusknut a maju hocijaku. Toto naozaj nebude realne. Takychto ojebov bolo a bude. Sama sa rozhodni co urobis.
@missincognito Prosim ta, zobud sa. Podvod ako vysity..mne len nejde do hlavy, preco sa chytila mlada studentka, lebo vacsinou sa zameraju na starsie a zufalejsie zeny...
Preboha a zaraz o tebe bude film na netflixe s nazvom “ peklo v iranskej burke” 😂😢🙈 neblbni, vsak to je do oci bijuci podvod😂😂😂
@missincognito no len pozor, aby nehladal nejake mlade masko do nejakeho bordelu, prides za nim, akoze na navstevu, ked sa trosku otukate, vezme ti doklady a au revoir, nedostanes sa tak lahko z toho
napis jeho meno na insta. ja mu napisem co to
Dievča, pozri sa na to reálne....takto reagujú podvodníci, poprípade hľadá ,,dievča na telefón´´ alebo sa tomu hovorí,, kamarátka s výhodami´´. Žiadny seriózny chlap takto nereaguje! Okamžite by som to ukončila.
Byvam v Londyne. O hentakeho by som ani bicycle neoprela. Pocuvaj stop siesty zmysel.
@missincognito no, len ci sa ten tvoj iransky filantrop neinspiroval izraelskym "milionarom" z tohto pribehu: https://www.csfd.sk/film/1130322-podvodnik-z-ti...
Odporucam pozriet, chlapika zablokovat a uz nikdy viac podobnym exotom cas nevenovat..
Poznam irancov, aj take vztahy. Ale to, ze je iranec, by ma na tejto storke trapilo najmenej.🤨 Tiez sa mi zdvihlo obocie pri tom "financnom podporovani" este ta ani nevidel a "ze nevie, co s peniazmi". Lebo take veci sa hned vesaju pred prvym stretnutim na nos a vobec nevyznevaju ako namotavak z tretotriedneho romanu. Ja sa este stale divim zenam, ze veria, ze budu druha pretty woman....
@missincognito A ako ste sa spoznali napíšeš?
Lebo ak cez internet, tak by som to ukončila, je to veľmi divné... Príde za tebou, prečo nie, letenku splaší za 30 eur, kávy 10 eur. A potom ho pôjdeš pozrieť ty, letenku zaplatí, ale potom mu to niekoľkonásobne splatíš, v lepšom prípade niekde v bordeli, v horšom na orgány. Koľko ľudí je nezvestných roky? Myslíš že ich uniesli mimozemšťania?
Samozrejme môže to byť pravda, ale na 99,99% by ste mali byť veľmi opatrná a nedať sa nachytať na takéto oblbovačky podvodníkov.
@missincognito podvod jak vysity. Mala som vztah s iracanom, ale spoznali sme sa nazivo, v realite, zili sme obaja v UK, ja som odchadzala domov na svk, bolo to narocne, financne ma vyslovene nepodporoval, ale rad mi nosil dary, drobnosti, aj vacsie. Ale poznala som jeho rodinu, priatelov. Toto, co ty opisujes, je cisty blud, ver mi. Za chvilu zacne drankat peniaze. Prosim ta, pozri si film podvodnik z tindru
@missincognito hlavne maj rozum ešte pred tým, než sa stretnete.
1, je Iránec, iná mentalita
2, chce finančne pomáhať niekomu, koho nepozná
3, určite jeden z milióna, podnikateľov, ktorí majú rôzne domy, banky atď...a nakoniec príde k tebe a povie, že zabudol doma kreditku a musíš mu požičať na cestu domov 😃 alebo si ťa bude chcieť vziať za ženu lebo sa veľmi zaľúbi a začne iné peklo.
@missincognito poznam taký pár… ich deti chodia k nám do škôlky.. ona Slovenska a on z Iránu, tiež sa stretli v Anglicku..
ten tvoj pan dokonalý mi však príde nereálny..
@lavinis tak neviem moja ucitelka bola v irane 2 roky dozadu a zahalena byt musela, a urcite nie ledabolo… mali to nakazane od delegatky, museli mat dlhy rukav a volne oblecenie, muzi dlhe gate a uzavrete boty, ja predsa nikde nepisem ze ide o tvar, pisem ze sa zahaluju, vsak to je jedno citajmedzi riadkami, ide o moslimsku krajinu a to je iny svet, malokedy take vztahy funguju, to je proste ina mentalita, ine nszory, vychova, je jedno ci maju zahalene IBA vlasy, je chore aby v 21 storoci niekto zene prikazal ze vonku vlasy ukazat nesmies… a potom je uz ten dalsi stupen, tvar, telo… taky muz moze byt aj kozmonaut na marse zijuci v new yorku a cestovat po celom svete, jemu ten jeho nsbozensky nazor nezmenis a nikdy mu zena nebude rovnocennou partnerkou
@bielavila tiež som bola v Iráne a nie len raz. rukávy musíš mat 3/4ve zakrytý zadok. Áno, šatku stačí mať ledabolo prehodenu.
To, že je to moslimská krajina neznamená, že je jazdy moslim. S ateistom z Iránu rozhladenym a vzdelaním som si rozumela viac ako s nejakým katotalibancom zo Slovenska.
Absolútny mýtus co tu píšeš o inej mentalite. Vôbec to neodraza skutočnosť. To platí na veľmi nábožensky založene tradične rodinu, nie na bežnú strednú triedu ktorá vyrastla na európskych hodnotach a kultúre, lebo tie sú pre nich vzor, nie to co hlásajú mullahovia.
Vidno, že máš veľmi skreslené predstavy a ani nesledujes správy.
Muži spolu so ženami tam už mesiace protestuju za práva žien a za to, aby mohli byť oblečené ako chcú. Hm, ale hold, človek má dve možnosti. Buď si zistí fakty s opraví si názor alebo dobrovoľne bude zotrvávat v omyle 🤷♀️
To, že sa ženy musia zahalovat im neprilazuju muži ale zákon🤦♀️ a ten chcú zmeniť aj iránske ženy a aj ich muži, len majú smolu že im vládnu fanatici.
Dúfam, že moja dcéra nebude takáto blba.....
Kde si ho spoznala? Ak žije v Londýne tak výber tam má ..plno pekných žien atď,podľa mňa hlúposť ,alebo sex za peniaze ale to by chodil až tu? No neviem

Mam.muza, sme 9r spolu, spoznali sme sa cez net, boli sme vtedy na 2 rôznych kontinentoch.
Ale keby mi napísal, že ma ide finančne podporovať a v živote sme sa nestretli, to je úplne že RED FLAG!