icon

Vzťah s mužom z Iránu

missincognito
10. dec 2022

Ahojte,
chcela by som sa opytat, ci tu je zena, ktora mala vztah s Irancanom, alebo ma blizku osobu, ktora nieco take riesila.

Spoznala som sa s jednym muzom, povodom z Iranu, ale zije a pracuje v Londyne ako podnikatel. Velmi som ho zaujala a chce prist za mnou na kavu, aby sme sa blizsie spoznali a povedal, ze by ma chcel financne podporovat a ulahcit mi studium, nakolko o mne vie, ze som studentka. Tiez spominal, ze ak si budeme rozumiet, mozeme si spolu vybudovat vztah, ze mi bude pomahat a ze budem zanho rada…Ja vsak studujem na SK, takze by to bolo na dialku, ale on v tom nevidi problem. Telefonovali sme spolu cez videohovor a vyzeral a komunikoval uplne normalne…takisto je ohladuplny a nevyzaduje si pozornost, ked vie, ze sa ucim na zapocty.
Mne to vsak pride cele nerealne, ze sem pride na stretnutie len kvoli mne, ale na druhej strane, pri posedeni a rozhovore na jednej kave medzi ludmi nic zle nevidim. Skor ma desi to, ze si nazivo obidvaja sadneme a budeme sa chciet stretavat castejsie…a realne neviem, co mi moze hrozit do buducna. Pocula som kadejake pribehy zalozene na skutocnych udalostiach ohladom Iranu a zacinam mat z toho stretnutia obavy.
Prosim o Vas pohlad na vec.
Dakujem velmi pekne.

Strana
z4
marca12
14. dec 2022

@missincognito prepac,ale aku skolu studujes? Neverim,ze vs vzdelana zena moze takto naletiet a moze jej imponovat takyto chudak,ktory ponuka peniaze hocikomu. A ze vobec uvazujes o kave s nim.

akebergifts
15. dec 2022

@missincognito nikdy, nikdy a ešte raz nikdy si nezačínať s iránčanmi, syríjčanmi ani žiadnymi takými mužmi. Finančne ťa bude podporovať. A potom ti o pár mesiacov na to povie že si jeho, lebo on si ťa kúpil. Dievča nebuď hlúpe a nájdi si slušného chlapa. Nehovorím že musí byť slovák. A že založil nejaké chudobné štvrte ti môže povedať hocikto.

brembo
16. dec 2022

@lavinis píše minimálne desiatkam alebo stovkám a čaká,ktorá sa nachytá. Za takýmto su velakrát skupina organizovaného zločinu a skušaju štastie. Ked uverí návnade,maju ju.

shewinka
24. dec 2022

uz vieme ako to dopadlo?

missincognito
autor
24. dec 2022

@shewinka uz nie sme v kontakte🙂 Pozehnane a pokojne sviatky vsetkym rodinam❤️

shewinka
24. dec 2022

@missincognito ďakujem za odpoved. Bola som Fest zvedava. Pokojne sviatky prajem

brembo
25. dec 2022

@missincognito i Vám pokojné sviatky❄. Skvelé rozhodnutie👍👍👍👍👍

lasoli
25. dec 2022

@missincognito a preco nieste??

shewinka
25. dec 2022

@lasoli predpokladam ze uz mal dojst na sk, ale vtedy mu zhltli a zablokovali kreditku, a nevedel co s booknutou letenkou vies ako to, nahoda je svina

foxyfox
25. dec 2022

Nechápem prečo by ti najskôr ponúkal pomoc AK si budete rozumieť. Keby mal záujem, prišiel by, chcel s tebou tráviť nejaký čas a keby ste sa dali dokopy, ponúkol by ti pomoc. Takto je to presne naopak a to je nanajvýš podozrivé.

mircalla
25. dec 2022

Jasny podvodnik

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
27. dec 2022

@missincognito nebud smutná. Neboj sa,nájdeš si niekoho iného,koho bude zaujímat tvoje❤ a nie to,čo od teba získa

Strana
z4